Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Nederlandse tours in Napels

Nederlandse tours en activiteiten in Napels

Als Nederlandse gidsen in Napels kennen wij de stad en omgeving als geen ander. We laten je graag zien wat Napels volgens ons zo mooi en bijzonder maakt. Bekijk hier al onze tours en activiteiten. Niet alleen in Napels, maar ook in de omgeving (Vesuvius, Pompeii, Amalfikust en Sorrento).

Wat mensen over ons zeggen

Jerry
Via Google Reviews
Lees verder
Super leuke tour gehad door de spaanse wijk in Napels met Iris. Veel info over historie en streetfood,en Iris is bekend bij de locale bevolking,gezien de vele mensen die ze gedag zegt. Dikke prima!
Gerben
Via Google Reviews
Lees verder
Als je Napels wilt ontdekken en beleven moet je bij Iris & Joël zijn. Enorm responsief, meedenkend, vriendelijk en alwetend. Bovenal genoten van de fietstocht door de prachtige stad, de adembenemende Amalfi kust, scooters en last but God himself; Diego! Met 6 vrienden geweest, maar kom graag terug met de familie.
Nicole
Via Google Reviews
Lees verder
Bij Iris moet je zijn als je een super leuke, vlotte en persoonlijke tour wilt over Quartieri Spagnioli en als je dingen te weten wilt komen die je niet zou zien als je zelf rond zou wandelen in deze wijk. Enorme aanrader als je Napels bezoekt en wat meer van de stad wilt zien en te weten wilt komen over de stad. Dank je wel voor de leuke middag Iris!
Vera
Via Google Reviews
Lees verder
Wat een fantastische tour hebben we gedaan met Joel! Prachtige straatjes, mooie wijk Rione Sanita, veel informatie en heel persoonlijk! We hebben genoten! Ga je naar Napels, boek een tour met Joel & Iris!🤩👍
Peter
Via Google Reviews
Lees verder
Leuke tour gedaan met Iris door de oude binnenstad. Iris weet veel te vertellen en is enthousiast. Ze weet veel lokale en historische feitjes. Deze tour is echt een aanrader om de stad te leren kennen. Ook zeker leuk als je van voetbal houdt. Viva Napoli!
Ernest
Via Google Reviews
Lees verder
Zeer interessante, leuke maar ook informatieve tour door de stad, waarbij je steeds meer over de stad komt te weten maar ook vooral wat Maradona voor deze bijzondere stad heeft betekend. Zeker een aanrader voor (niet alleen) voetballiefhebbers!
Jeroen
Via Google Reviews
Lees verder
Wij hebben gekozen voor de quartieri spagnoli tour in dit geval met Joël. Je wordt automatisch meegenomen in het enthousiaste verhaal en de liefde voor deze wijk/stad. Een echte aanrader om samen met Joël/Iris een kijkje te nemen in dit bruisende gedeelte.

Meer activiteiten in Napels

Ontdek Napels met deze leuke activiteiten in de stad. Leer pizza bakken als een echte Napolitaanse pizzaiolo, huur een Vespa en rij rond als een local. Of ontspan lekker op de rooftop van een hotel. Check snel al onze activiteiten in Napels stad.