Pompeii Tour

Pompeii tour Nederlandse gids

Nederlandstalige gids Pompeii

Ben je op zoek naar een Nederlandstalige gids voor Pompeii? Wij regelen het voor je! Onze Nederlandse collega Eveline heeft al jaren ervaring als officiële Pompeii gids. Ze kan je alles vertellen over de geschiedenis van de oude Romeinse stad aan de voet van de Vesuvius.

positive review Op pad geweest met Effy in Pompeii. Enorm genoten van deze toffe, enthousiaste gids. Via enkele tips van Effy was... read more

Els Van Rompaey Avatar
Els Van Rompaey
11/08/2022

positive review Wij zijn met de Nederlandse gids Effy naar Pompei geweest met ons gezin. Geweldige toer. Veel informatie en toelichting. Ook... read more

Marjolein Jonk Avatar
Marjolein Jonk
02/01/2020

Over Pompeii

24 augustus 79 na Christus barst de Vesuvius uit. Vulkanische as, stenen en en puin verwoesten de Romeinse stad Pompeii, die aan de voet ligt van de nu wereldberoemde vulkaan. Een groot deel van de inwoners van Pompeii weet tijdig te vluchten, maar een aantal Romeinen zijn te laat en worden bedolven onder de regen van gesteente en as. Twee dagen later is de uitbarsting voorbij en is Pompeii verandert in een grote ruïne. Eeuwen later worden de eerste resten van de stad pas gevonden. Vanaf de 18de eeuw doen archeologen er opgravingen. Veel van de belangrijke vondsten die in Pompeii gedaan zijn vind je nu in het archeologisch museum van Napels. Vergeet daarom niet een bezoek aan het archeologische museum te plannen als je in Napels bent!

Pompeii en Vesuvius bezoeken

Je kunt deze tour ook goed combineren met paardrijden op de Vesuvius of een zelfstandig bezoek aan de Vesuvius. De krater van de beroemde vulkaan ligt op slechts 10 km afstand.

Pompeii en Herculaneum bezoeken

Wil je naast Pompeii ook Herculaneum bezoeken? Neem dan contact met ons op voor een gecombineerde tour (prijs vanaf €250,-). Zo heb je in Herculaneum ook een Nederlandstalige gids die je alles vertelt over de geschiedenis. Lees hier meer over Pompeii bezoeken en lees hier meer over Herculaneum bezoeken.

Napels en Pompeii: Nederlandstalige gids

Ben je naast een Nederlandstalige gids in Pompeii, ook op zoek naar een Nederlandstalige gids in Napels? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze tours die wij (Iris & Joël) geven in Napels. Waan je als een local in Napels samen met ons.

Over de tour in Pompeii

Taal: Nederlands
Duur: 2 uur
Start: ochtend tussen 09:00 en 10:00 uur of middag tussen 12:00 en 13:00 uur
Goed om te weten: de prijs van de tour is exclusief entree (Volwassenen €16 / 18-24 jaar €2,00 / kinderen gratis )

GroepsgrootteGroepsprijs
2 personen€125
3 t/m 5 personen€135
6 t/m 9 personen€150
vanaf 10 personen€190

Let op: dit is een privé tour en geen samengestelde groepstour.
Tickets moeten van tevoren online gekocht worden, hier zijn wij niet verantwoordelijk voor. Klik hier voor de tickets.
Mocht Eveline toch niet beschikbaar zijn dan wordt de tour door een andere Nederlandstalige gids uitgevoerd.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.