Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

Nederlandstalige Herculaneum Tour

Naast Pompeii werd ook het havenstadje Herculaneum verwoest door de Vesuvius. Een minder bekende archeologische plek, maar misschien nog wel interessanter dan Pompeii…

Ontdek de geschiedenis van Herculaneum tijdens een Nederlandstalige tour die je terug brengt naar de Romeinse tijd. Lees snel verder voor meer informatie over deze Nederlandstalige Herculaneum Tour met officiële gids.

Over Herculaneum

Niet alleen Pompeii werd tijdens de grote uitbarsting van de Vesuvius in het jaar 79 verwoest, maar ook het stadje Herculaneum. In de plaats Ercolano werd Herculaneum vanaf de 18de eeuw uitgegraven. Het is een kleinere archeologische plaats dan Pompeii, maar wel veel beter bewaard gebleven dan Pompeii. Hoe dit kwam? Dit en meer hoor je tijdens de Herculaneum tour met Nederlandse gids. Of je kunt hier alvast meer over Herculaneum lezen.

Herculaneum en Pompeii bezoeken

Wil je naast Herculaneum ook Pompeii bezoeken met een officiële Nederlandstalige gids? Dat kan. Beide archeologische parken kun je samen bezoeken onder leiding van een gids voor (prijs vanaf €260). Je hebt dan in Herculaneum en Pompeii een Nederlandstalige gids die je alles vertelt over de geschiedenis. Lees hier meer over Pompeii bezoeken en lees hier meer over Herculaneum bezoeken.

Over de HERCULANEUM Tour

Let op: dit is een privé tour en geen samengestelde groepstour. Tickets koop je na boeking online hier.

Aantal personenPrijs tour
2 personen€130
3 t/m 5 personen€140
6 t/m 9 personen€155
vanaf 10 personen€195

Aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.
Hoe laat wil je de tour boeken?
Op deze activiteit zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
ontdek napels