Herculaneum Tour

Pompeii is de bekendste archeologische plek bij Napels. Maar Herculaneum is zeker ook een bezoek waard. Dit oude Romeinse havenstadje werd net als Pompeii verwoest door een uitbarsting van de Vesuvius.

Ontdek de geschiedenis van Herculaneum tijdens een Nederlandstalige tour die jouw meeneemt terug naar de Romeinse tijd. Lees snel verder voor meer informatie over deze Nederlandstalige Herculaneum Tour met officiële gids.

Nederlandstalige gids in Herculaneum

Onze Nederlandse collega Eveline heeft jaren ervaring als officiële gids in Pompeii én Herculaneum. Ze kan je alles vertellen over de geschiedenis van deze oude Romeinse steden bij de Vesuvius. Wil je Herculaneum bezoeken met een gids in jouw eigen taal? Dan is zij de juiste persoon!

Over Herculaneum

Niet alleen Pompeii werd tijdens de grote uitbarsting van de Vesuvius in het jaar 79 verwoest, maar ook het dorp Herculaneum. In de plaats Ercolano werd Herculaneum uitgegraven. Daarom wordt Herculaneum ook wel Ercolano Scavi genoemd. Het is een kleinere archeologische plaats dan Pompeii. Maar Herculaneum is wel beter bewaard gebleven dan Pompeii. Hoe dit kwam? Dat hoor je allemaal tijdens de tour met Nederlandse gids. Of je kunt hier alvast meer over Herculaneum lezen.

Combinatie met wijnproeverij of Vesuvius

Je kunt deze rondleiding ook goed combineren met de wijnproeverij bij de Vesuvius of een bezoek aan de krater van de Vesuvius. De krater van de vulkaan ligt namelijk maar op 10 km afstand.

Herculaneum en Pompeii bezoeken

Wil je naast Herculaneum ook Pompeii bezoeken met een officiële Nederlandstalige gids? Dat kan. Beide archeologische parken kun je samen bezoeken onder leiding van een gids voor (prijs vanaf €260). Je hebt dan in Herculaneum en Pompeii een Nederlandstalige gids die je alles vertelt over de geschiedenis. Lees hier meer over Pompeii bezoeken en lees hier meer over Herculaneum bezoeken. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

opgravingen Herculaneum in Ercolano

Over de tour in Herculaneum

Taal: Nederlands
Duur: 2 uur
Beschikbaarheid: maandag of woensdag (om 09:00 uur en om 12:00 uur) voor groepen dagelijks.
Extra kosten: de prijs van de tour is exclusief entree tickets. Volwassenen €13, jong volwassenen 18-24 €3,50, kinderen gratis.

GroepsgrootteGroepsprijs
2 personen€130 (excl. entree tickets)
3 t/m 5 personen€140 (excl. entree tickets)
6 t/m 9 personen€155 (excl. entree tickets)
vanaf 10 personen€195 (excl. entree tickets)

Let op: dit is een privé tour en geen samengestelde groepstour. Tickets moeten van tevoren online gekocht worden.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.