Quartieri Spagnoli Tour

Toeterende scooters, openstaande ramen en deuren. Altaars aan de muren en wapperende was aan de balkons. Welkom in de Quartieri Spagnoli. Naast de drukke winkelstraat Via Toledo vind je deze kleurrijke volksbuurt. In de afgelopen jaren hebben we deze buurt heel populair zien worden onder een groot publiek, onder andere door de beroemde muurschildering van Maradona die je er vindt. Maar de ‘Spaanse kwartieren’ zijn veel meer dan dat…

Muurschildering Quartieri Spagnoli

Quartieri Spagnoli in Napels

Tijdens deze Nederlandstalige stadswandeling met ons nemen we je mee op ontdekking. Door karakteristieke straatjes, langs street art en historische plekken. Je hoort bijzondere verhalen over deze wijk die lange tijd een slechte reputatie had. En nu nog steeds kampt met veel sociale problemen, waar we je ook over vertellen. Je komt op plekken die je zelf niet snel of helemaal niet zou vinden. Daar waar andere toeristen niet komen. En de kans is groot dat je tijdens de tour ook kennis maakt met lokale bewoners die ons kennen.

Ben je nieuwsgierig naar wat je nog meer kunt verwachten tijdens de Quartieri Spagnoli Tour? Lees dan ons blog over Quartieri Spagnoli.

Markt Pignasecca Napels

Verblijf in Quartieri Spagnoli

Na de tour heb je voldoende tips voor de rest van je verblijf om de Quartieri Spagnoli nog verder te ontdekken. Ben je op zoek naar b&b in deze buurt? Bekijk dan de pagina verblijf in Napels.

Eten in Quartieri Spagnoli

Het lage deel van de Quartieri Spagnoli zit vol met restaurants, pizzeria’s en bars. Je eet er de typisch Napolitaanse gerechten. Tijdens de tour geven we je de beste tips. Wil je alvast een plekje reserveren in een van onze favoriete tentjes? Dan kunnen wij dat meteen voor je doen.

Over de Quartieri Spagnoli Napels Tour

Taal: Nederlands
Duur: 2 uur
Prijs: € 39,50 p.p. (privé tour mogelijk)
Start: dagelijks in de ochtend of de middag
Ook last minute te boeken!

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.