Quartieri Spagnoli Tour

Toeterende scooters, openstaande ramen en deuren, altaartjes en overal wapperende was. Welkom in Quartieri Spagnoli: één van Napels’ leukste wijken. Tegen de drukke winkelstraat Via Toledo aan vind je deze kleurrijke volkswijk. Een waar doolhof van smalle straatjes en steegjes. Hier voel je het authentieke, echte Napels.

rondleiding quartieri spagnoli

Quartieri Spagnoli in Napels

Tijdens deze Nederlandstalige tour met ons nemen we je mee op ontdekking door Quartieri Spagnoli. De wijk die haar naam dankt aan de Spaanse troepen die er in de 16de eeuw woonden met hun gezinnen. Hoor verhalen over deze bijzondere wijk. Bewonder mooie muurschilderingen en andere street art. En maak kennis met bewoners en lokale ondernemers. Je komt op plekken die je zelf niet snel (of helemaal niet) gevonden zou hebben. Scroll omlaag om direct jouw tour aan te vragen!

Ben je nieuwsgierig naar wat je nog meer kunt verwachten tijdens de Quartieri Spagnoli Tour? Lees dan ons artikel over Quartieri Spagnoli dat we eerder geschreven.

basso met altaar en scooter in quartieri spagnoli napels

Verblijf in Quartieri Spagnoli

Na de tour heb je voldoende tips voor de rest van je verblijf om je te vermaken in Quartieri Spagnoli. Ben je op zoek naar een appartement of b&b in Quartieri Spagnoli? Bekijk de pagina verblijf in Napels. Als toeristen verbleven wij graag in Quartieri Spagnoli vanwege het gezellige karakter en de centrale ligging van de wijk.

Eten in Quartieri Spagnoli

Quartieri Spagnoli zit vol met trattoria’s, restaurantjes en bars. Je kunt er de typisch Napolitaanse gerechten eten. Tijdens de tour geven we je uiteraard de beste tips. Wil je alvast van tevoren een plekje reserveren in een van onze favoriete tentjes? Stuur ons een berichtje en wij zorgen dat er een tafel voor je vrij is.

Over de Quartieri Spagnoli Napels Tour

Taal: Nederlands of Engels
Duur: 2 uur
Prijs: € 39,50 p.p. (groepskorting en gezinskorting mogelijk)
Start: flexibel
Minimum aantal deelnemers: 2

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.