Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Nederlandse tours in Napels

In de media

Komen we je bekend voor? Dat kan! We zijn in de afgelopen jaren regelmatig in de media verschenen. Voor de cameralens, maar vaak ook achter de schermen. Bijvoorbeeld op Amazon Prime, Fox Sports en De Telegraaf Online. En natuurlijk in media over Italië zoals Ciaotutti.nl, Italië Magazine en Il Giornale. Hieronder vind je een overzicht.

Wil jij met Ontdek Napels samenwerken voor een project of wil je ons interviewen?

 

In de media

Of het nu gaat om een compleet verzorgde reis vol met excursies, advies of tours en activiteiten.
Wij kunnen je ermee helpen. Lees snel verder voor meer…

Italie Magazine interview

In het voorjaar van 2024 stonden we in Italië Magazine met een interview van zes pagina’s, over ons leven en werk als Nederlanders in Napels.

VTBL op RTL7

In februari 2024 was RTL7 op bezoek in Napels voor de wedstrijd Napoli-FC Barcelona. Wij zorgden voor de locaties, personen om te interviewen en de Vespa, voor het item van Sam van Royen dat werd uitgezonden in de voorbeschouwing van het programma VTBL.

BANKZITTERS voor amazon prime

In september 2022 werd Napels onveilig gemaakt door YouTubers De Bankzitters. Voor deze Amazon Prime productie werkten we samen met het Amsterdamse bureau Team5pm en Pascal Horbach. En verzorgden we locaties, een lokale acteur, Vespa’s en catering.

Ontdek Napels in reisgids Napels & Campania

Esther van Veen stuurde ons in 2021 een mail dat ze onze Nederlandstalige rondleidingen, website en een aantal foto’s in de nieuwe uitgave van haar reisgids Napels & Campania wilde opnemen.

in de media

Ontdek Napels in l’Espresso Napoletano

Afgelopen winter schreven wij ‘Tips voor een onvergetelijk bezoek aan de Amalfikust bij Napels’ voor Il Giornale. Dit artikel is nu ook gepubliceerd in hun geprinte nieuwsblad. Je vindt ons in editie 2, zomer 21!

Wil je het artikel online lezen? Dan kan dat hier.

Ontdek Napels in Italië krant ‘Il Giornale’

In oktober 2021 werden wij door Ornella Esposito geïnterviewd voor het blad l’Espresso Napoletano. Een lokaal magazine over Napels met deze keer een special over Rione Sanita, de wijk waarin wij wonen.

Helaas is het interview niet online te lezen.

Ontdek Napels voor Fox Sports NL

Fox Sports NL reisde oktober 2020 jl. af naar Napels voor de wedstrijd SSC Napoli-AZ. Met onze hulp maakten zij een reportage over Napels, Maradona en een haar van Dries Mertens…

We staan in het boek Mijn Napels

Ontdek Napels is te vinden in het nieuwe boek van Saskia Balmaekers. Saskia schreef eerder al de boeken Mijn Rome en Mijn Puglia. We zijn ontzettend trots dat wij in haar nieuwste boek schitteren. Mijn Napels is een boek vol tips over Napels en de Amalfikust.

Interview Reishonger

Wij werden door Reishonger, een van Nederlands grootste reissites geïnterviewd over onze verhuizing naar Napels, ons leven hier en hoe wij ons door de ‘corona tijd’ geslagen hebben.

Interview Telegraaf Online

Iris werd geïnterviewd door Wilson Boldewijn  van de Telegraaf over situatie in Napels tijdens de lockdown ten gevolgen van het Coronavirus / COVID-19.

Interview Indebuurt.nl

Indebuurt.nl interviewde ons over onze verhuizing en ons leven in Napels. Lees hoe wij ons leven in Napels als buitenlanders ervaren. En waarom wij Utrecht voor Napels verruilden!

We bloggen voor Ciaotutti.nl

We zijn heel trots dat we sinds 2018 vaste Napels bloggers zijn voor het bekendste Italië-blog van Nederland: ciaotutti.nl
Iedere maand schrijven wij over onze stad. 
We bloggen daarnaast ook regelmatig op onze eigen website, lees deze artikelen hier.

Lees hier een aantal van onze blogs die wij speciaal schreven voor Ciao Tutti.

Ontdek Napels in VIVA Magazine

Stop the presses! Iris staat deze week met vier pagina’s in VIVA Magazine en neemt je mee naar alle hotspots van Napels. Ontdek snel meer over onze favoriete hotspots.

Loop naar de winkel om VIVA nummer 43 te kopen. Of lees het interview met VIVA hier online.

Ontdek Napels in TripTalk

Voor de zesde editie van Triptalk magazine gaven wij een aantal tips voor je bezoek aan Napels.

Haast je naar de winkel, vind het magazine met een deel van de bijlage hier. Helaas is het volledige artikel niet online te vinden.