In de media

Ontdek Napels vind je niet alleen in Napels of op onze eigen website. Af en toe kun je ons ook vinden in de krant, een tijdschrift of op een andere website. Leer ons (Joel & Iris) beter kennen door berichten in de media.

Wil jij met Ontdek Napels samenwerken voor een project of ons interviewen? Laat het ons weten.
We werken hier graag aan mee.

Ontdek Napels in reisgids Napels & Campania

Esther van Veen stuurde ons vorige jaar een mail dat ze onze Nederlandstalige rondleidingen, website en een aantal foto’s in de nieuwe uitgave van haar reisgids wilde opnemen.

Een fantastisch compliment vinden wij.

Ontdek Napels in l’Espresso Napoletano

In oktober 2021 werden wij door Ornella Esposito geïnterviewd voor het blad l’Espresso Napoletano. Een lokaal magazine over Napels met deze keer een special over Rione Sanita, de wijk waarin wij wonen.

Helaas is het interview niet online te lezen.

Ontdek Napels in Italië krant ‘Il Giornale’

Afgelopen winter schreven wij ‘Tips voor een onvergetelijk bezoek aan de Amalfikust bij Napels’ voor Il Giornale. Dit artikel is nu ook gepubliceerd in hun geprinte nieuwsblad. Je vindt ons in editie 2, zomer 21!

Wil je het artikel online lezen? Dan kan dat hier.


Ontdek Napels voor Fox Sports NL

Fox Sports NL reisde oktober 2020 jl. af naar Napels voor de wedstrijd SSC Napoli-AZ. Met onze hulp maakten zij een reportage over Napels, Maradona en een haar van Dries Mertens…

Klik hier om de reportage te bekijken.


Mijn Napels Iris Joel

We staan in het boek Mijn Napels

Ontdek Napels is te vinden in het nieuwe boek van Saskia Balmaekers. Saskia schreef eerder al de boeken Mijn Rome en Mijn Puglia. We zijn ontzettend trots dat wij in haar nieuwste boek schitteren. Mijn Napels is een boek vol tips over Napels en de Amalfikust.

Het boek is hier verkrijgbaar.


Interview Reishonger

Wij werden door Reishonger, een van Nederlands grootste reissites geïnterviewd over onze verhuizing naar Napels, ons leven hier en hoe wij ons door de ‘corona tijd’ geslagen hebben.

Lees het interview met Reishonger hier.


Interview Telegraaf Online

Iris werd geïnterviewd door Wilson Boldewijn  van de Telegraaf over situatie in Napels tijdens de lockdown ten gevolgen van het Coronavirus / COVID-19. 

Bekijk het interview met de Telegraaf hier.


Interview Indebuurt.nl

Indebuurt.nl interviewde ons over onze verhuizing en ons leven in Napels. Lees hoe wij ons leven in Napels als buitenlanders ervaren. En waarom wij Utrecht voor Napels verruilden!

Lees het hele interview met In de Buurt hier.


We bloggen voor Ciaotutti.nl

We zijn heel trots dat we sinds 2018 vaste Napels bloggers zijn voor het bekendste Italië-blog van Nederland: ciaotutti.nl
Iedere maand schrijven wij over onze stad. 
We bloggen daarnaast ook regelmatig op onze eigen website, lees deze artikelen hier.

Lees hier een aantal van onze blogs die wij speciaal schreven voor Ciao Tutti.


Ontdek Napels VIVA magazine

Ontdek Napels in VIVA Magazine

Stop the presses! Iris staat deze week met vier pagina’s in VIVA Magazine en neemt je mee naar alle hotspots van Napels. Ontdek snel meer over onze favoriete hotspots.

Loop naar de winkel om VIVA nummer 43 te kopen. Of lees het interview met VIVA hier online.


Ontdek Napels Triptalks

Ontdek Napels in TripTalk

Voor de zesde editie van Triptalk magazine gaven wij een aantal tips voor je bezoek aan Napels.

Haast je naar de winkel, vind het magazine met een deel van de bijlage hier. Helaas is het volledige artikel niet online te vinden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.