Tickets Napoli voetbalwedstrijden

Ben je op zoek naar tickets voor voetbalwedstrijden van SSC Napoli? Op deze pagina lees je meer over hoe we je hier bij kunnen helpen. En hoe de ticketverkoop in Italië werkt. Let op: het regelen van tickets is geen vaste dienst van ons, we beloven of garanderen nooit tickets en regelen ook niet voor elke wedstrijd tickets. Onze fee is vast en we rekenen dus niet meer voor een wedstrijd tegen Juventus dan een wedstrijd tegen Empoli.

Ticketverkoop voor SSC Napoli

Tickets voor wedstrijden van SSC Napoli gaan normaal gesproken 1 à 2 weken van tevoren in de verkoop. Op dat moment worden ook de prijzen pas bekend gemaakt. Het komt bijna nooit voor dat er tickets voor meerdere wedstrijden tegelijk in de verkoop zijn. Is de eerstkomende thuiswedstrijd van Napoli a.s. zondag en zoek je kaarten voor de thuiswedstrijd erna? Dan zijn deze nog niet beschikbaar. Check daarom goed de kalender, het speelschema met alle wedstrijden vind je hier.

Beperkingen ticket verkoop

Bij de verkoop voor belangrijke wedstrijden of beladen wedstrijden gelden vaak beperkingen. Zo is de verkoop in de eerste 48 uur vaak alleen voor abonnementhouders. Of kun je alleen met een Napoli clubcard toegang krijgen tot de online verkoop in de eerste paar dagen. En in zeldzame gevallen is de verkoop alleen voor inwoners van Italië beschikbaar. Het maximum aantal tickets dat per persoon aangeschaft mag worden is normaal gesproken 4.

Stadio Diego Armando Maradona
Stadio Diego Armando Maradona

Tickets voor het seizoen 2022/2023

Napoli speelt in het seizoen 2022/2023 in de Serie A en de Champions League. Op het moment van schrijven staat de club stijf bovenaan en is het enthousiasme in de stad maximaal, wat ervoor zorgt dat kaarten ook sneller verkocht worden.

Update maart 2023:

We krijgen zoals je wellicht begrijpt enorm veel aanvragen voor alle wedstrijden die Napoli dit seizoen nog speelt. Het is heel lastig om tickets te krijgen en niet te voorspellen welke regels of restricties (bijv. clubcard verplichting of alleen inwoners van Italië) zullen gelden tegen de tijd dat deze wedstrijd wordt gespeeld. Voor een eventuele kampioenswedstrijd regelen we geen tickets, we vinden dat er dan geen tickets naar mensen zouden moeten gaan die niet al jaren op dat moment wachten…. Heb je het idee om met een groep vrienden een wedstrijd te bezoeken? Kom dan na de zomer.

Vakken in het stadion

In het Diego Armando Maradona stadion heb je vier verschillende tribunes, verdeeld over twee ringen. Vanaf de tweede ring (superiore) heb je beter zicht dan vanaf de eerste ring (inferiore), omdat het veld niet verlaagd is. Als we tickets voor je regelen, dan zullen deze in principe voor de Distinti vakken zijn.

TRIBUNA

De meest exclusieve plekken in het stadion vind je op de Tribuna Posillipo en Tribuna Nisida op de lange zijde. Aan deze kant vind je ook de perstribune.

DISTINTI

Aan de overkant van de Tribuna vind je de Distinti (in het blauw op de plattegrond), de andere lange zijde tussen de twee Curve. Dit is de plek waar je in principe zult zitten als we tickets voor je regelen. Op de eerste of de tweede ring. In deze vakken wordt vaak verwacht dat je op de plek gaat zitten die op je kaartje staat.

CURVE

Dit zijn de volksvakken van het stadion, waar op de tweede ring de fanatieke aanhang (of ultras) van Napoli staat. Op de plattegrond zie je de Curva B links en de Curva A rechts. Sinds het seizoen 2022/2023 is ook de eerste ring van de Curve voor elke wedstrijd geopend. Als je Napoli al langer volgt dan dit seizoen, dan herinner je je vast de lege tribunes op de televisie in seizoenen dat dit niet het geval was.

UITVAK

Het uitvak, de settore ospiti (in het rood op de plattegrond) bevindt zich naast de Curva A. Vaak wordt alleen de tweede ring deels gevuld. En bij sommige wedstrijden zijn er helemaal geen uitfans aanwezig, bijvoorbeeld tegen AS Roma.

Plattegrond stadion SSC Napoli

Hieronder vind je een plattegrond van het stadion met alle vakken. Lees hier hoe je arriveert bij het Diego Armando Maradona stadion.

Hoe werkt het?

Je kunt op elk moment tickets bij ons aanvragen, maar je bent zelf verantwoordelijk om de startdatum van de verkoop in de gaten te houden en ons dan opnieuw te mailen. We hebben voor de aanschaf van de tickets een kopie van je legitimatiebewijs nodig, omdat de tickets altijd op naam staan. Wanneer de kaarten in de verkoop gaan en we bevestigen dat we ze gaan proberen te halen voor je. Dan maak je het volledige bedrag inclusief onze fee over naar ons. Lukt het niet om kaarten te krijgen, dan krijg je het volledige bedrag uiteraard direct teruggestort.

Tickets aanvragen

Vul het formulier hieronder in om tickets aan te vragen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.