Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN IN NAPELS

Ben je op zoek naar nog meer leuke activiteiten voor je verblijf in Napels? Je reserveert ze hier makkelijk via ons, in het Nederlands.

Leer bijvoorbeeld pizza bakken als een echte Napolitaanse pizzaiolo. Huur een Vespa en rij rond als een local. Of ontspan lekker op de rooftop van een hotel. Check snel alle activiteiten in Napels stad.

Ben je op zoek naar Nederlandstalige tours? Kijk dan hier.

nederlandstalige gids napels

Wij zijn ons weekend Napels gestart met een leuke en leerzame pizzaworkshop, geregeld door Joël en Iris.. De volgende dag samen met Joël 4 uur lang op de fiets door de stad. Geen standaard gids tour, maar een persoonlijke en leuke rit waarin we een aantal highlights gezien hebben en vooral veel gehoord hebben over het leven in de stad Napels!

★★★★★

Nederlandse tours in Napels

Als Nederlandse gidsen in Napels kennen wij de stad en omgeving als geen ander. We laten je graag zien wat Napels volgens ons zo mooi en bijzonder maakt. Bekijk hier al onze tours en activiteiten. Niet alleen in Napels, maar ook in de omgeving (Vesuvius, Pompeii, Amalfikust en Sorrento). Ook met een Nederlandstalige gids op pad? 

Antonio Bostik en Joel