Bierproeverij

speciaalbieren bij biercafe in napels

Bierproeverij Napels

Maak kennis met Italiaans speciaal bier tijdens onze bierproeverij in Napels! Het perfecte alternatief voor een wijnproeverij. In Napels is men gewend om vooral wijn te drinken. Maar dit is in de afgelopen jaren aan het veranderen. Er zijn steeds meer plekken te vinden in de stad waar je ambachtelijk gebrouwen bier kunt drinken. Wij vonden een plek waar je heerlijk Italiaans bier kunt proeven. En waar je op een niet toeristische, centrale plek in het stadscentrum zit. Deze bierproeverij is een makkelijke manier om speciale bieren te proeven die je in Nederland of België niet snel vindt.

biercafe napels
Biercafé in Napels

Proef Italiaanse speciaalbieren

Tijdens de bierproeverij in dit lokale biercafé maak je kennis met tenminste vier Italiaanse speciaalbieren. De bieren zijn afkomstig van brouwerijen uit de regio Campanië en andere delen van Italië. Bij de bierproeverij krijg je ook Napolitaanse hapjes die passen bij de soorten bier die je drinkt. Denk aan en een borrelplank met seizoensgroenten. Maar ook worst, kaas en snacks. De eigenaar van het biercafé heet Mario en is natuurlijk zelf ook een liefhebber. Hij kan je alles vertellen over de bieren die hij schenkt.

typische napolitaanse hapjes
Snacks bij het bier

De bierproeverij is perfect te combineren met onze Maradona Tour of Quartieri Spagnoli Tour. Groepen komen in aanmerking voor korting.

Over de bierproeverij in Napels

De bierproeverij is elke dag beschikbaar, behalve maandag. Vanaf 16:30 uur of op zaterdag vanaf 12:30 uur.

Taal: Engels
Duur: 1-1.5 uur
Minimum aantal personen: 2
Prijs: €35,- p.p. (inclusief 4 bieren van 0.3 lt en hapjes)
Let op: wij zijn zelf niet aanwezig bij de bierproeverij. Mario is jullie host.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de activiteit nog niet weet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.