Bierproeverij

speciaalbieren bij biercafe in napels

Bierproeverij Napels

Maak kennis met Italiaans speciaalbier tijdens onze bierproeverij in Napels! Het perfecte alternatief voor een wijnproeverij. In Napels is men gewend om vooral wijn te drinken, maar dit is in de afgelopen jaren aan het veranderen. Er zijn steeds meer plekken te vinden in de stad waar je ambachtelijke bieren kunt drinken. Wij vonden een tent waar je heerlijk Italiaans speciaalbier kunt proeven én waar je op een niet toeristische, centrale plek in het stadscentrum zit. Deze bierproeverij is een toegankelijke manier om speciaalbiertjes te proeven die je in Nederland of België niet snel vindt.

biercafe napels
Het biercafé in Napels waar je de bierproeverij kunt doen

Proef Italiaanse speciaalbieren

Tijdens de bierproeverij in dit lokale biercafé (birreria) maak je kennis met tenminste vier verschillende Italiaanse speciaalbieren. De bieren zijn afkomstig van brouwerijen uit de regio Campanië en andere delen van Italië. Bij de bierproeverij zijn Napolitaanse hapjes inbegrepen die passen bij de soorten bier die je drinkt. Denk aan taralli en olijven en een borrelplank met seizoensgroenten, worst en kazen. Mario, de eigenaar van het biercafé is zelf uiteraard een liefhebber en kan je alles vertellen over de speciaalbiertjes.

typische napolitaanse hapjes
Typische Napolitaanse hapjes bij de bierproeverij

Wil je na de proeverij nog even blijven zitten? Dat kan. Naast bier wordt er ook wijn, cocktails en sterke dranken geschonken.
Deze tour is ideaal om te combineren met onze Maradona Tour of Quartieri Spagnoli Tour. Groepen komen in aanmerking voor combi-korting bij het boeken van een tour en de bierproeverij.

speciaalbieren bij biercafe in napels
Speciaalbiertjes uit de regio van Napels

Over de bierproeverij in Napels

De bierproeverij is beschikbaar op alle dagen van de week (behalve maandag) vanaf 16:00 uur of op zaterdag vanaf 12:00 uur.

Taal: Engels
Duur: 1-1.5 uur
Minimum aantal personen: 2
Prijs: €40,- p.p. (inclusief 4 bieren van 0.2 lt en hapjes)

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de activiteit nog niet weet.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.