Street Food Tour

Street Food Tour Napels

Ga jij met ons mee op een Street Food Tour over de Pignasecca markt in Napels? Een dagelijkse markt aan de rand van de Quartieri Spagnoli, waar veel lokale bewoners hun dagelijkse boodschappen doen. Je maakt tijdens de tour kennis met typisch Napolitaanse street food zoals de Cuoppo, Pizza Fritta, Frittatina, Crocchè en meer! Laat je verrassen door smaakvolle gefrituurde hapjes die je nog nooit eerder hebt geproefd.

We starten de tour op Piazza Dante om 11:30 uur. Terwijl we door de straten en over de Pignasecca markt wandelen vertellen we je onder andere over de verschillende soorten street food en de herkomst ervan. Maar ook lokale tradities en wanneer welke lekkernij gegeten wordt. Daarnaast kom je ook meer te weten over de plekken waar we langs komen.

Je rekent het street food dat we je laten ontdekken zelf af, zo betaal je niet onnodig voor iets wat je niet lust of iets wat je niet meer op kunt. Heb je speciale wensen? Laat het ons vooral weten.

Over de Nederlandstalige Street Food Tour in Napels

Taal: Nederlands
Duur: ongeveer 2 uur
Prijs: € 39,50 p.p. excl. hapjes en drankjes (groepskorting mogelijk)
Start: maandag t/m vrijdag om 11:30 uur
Let op: de Street Food Tour is een wandeltour en het eten wordt ook op straat geconsumeerd, er wordt dus nergens aan tafel gezeten.
Ook last minute te boeken!

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.