Street Food Tour

street food tour napels

Ga jij met ons mee op een Street Food Tour door het centrum van Napels? Je maakt kennis met typisch Napolitaanse street food zoals Pizza Portafoglio, Cuoppo, Sfogliatella en nog veel meer!
Veel street food in Napels is ontstaan uit armoede en hierdoor zijn de Napolitanen erg creatief geworden als het gaat om eten. Er wordt zo min mogelijk voedsel weggegooid.

We starten de tour in het historische centrum van Napels, hier proef je verschillende snacks. Tijdens de tour vertellen we je onder andere over de verschillende soorten street food en wanneer elke lekkernij gegeten wordt. Daarnaast kom je meer te weten over de plekken waar we langs komen.

Je rekent het street food dat we je laten ontdekken zelf af, zo betaal je niet onnodig voor iets wat je niet lust of iets wat je niet meer op kunt.

De street food tour is een echte aanrader! Iris nam ons mee naar het oude stadscentrum. We hebben genoten van de heerlijke hapjes en de prachtige verhalen die Iris met ons deelde. Mede door haar enthousiasme heeft deze bijzondere stad nu ook een plekje in ons ❤️ Echt een super leuke manier om Napels te ontdekken en te beleven!

Fransje juni 2019

Gek op zoetigheden? Kijk dan eens naar de Dolci Tour.

Over de Street Food Tour in Napels

Dit is een privé tour, je bent dus exclusief met één van ons op stap en zit niet in een samengestelde groep.

Taal: Nederlands of Engels
Duur: 2 uur
Prijs: € 32,50 excl. hapjes en drankjes (groepskorting en gezinskorting mogelijk)
Start: flexibel
Minimum aantal deelnemers: 2
Waar: Napels Historische centrum

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.