Volkswijk Rione Sanita Tour

Net buiten het beroemde historisch centrum van Napels vind je de volkswijk Rione Sanita. Een van de oudste wijken van de stad en een (door veel toeristen gemiste) kans om het echte leven in Napels te ervaren. Sanità is de wijk van de wereldberoemde acteur Totò, het bijzondere Cimitero delle Fontanelle, het Palazzo dello Spagnolo en koffiebezorgers op de scooter.

Laat de voor de hand liggende buurten in het hart van de stad even links liggen. Ga met ons mee voor een unieke ervaring met cultuur, lekker eten en historie in Sanità. Wij laten je met alle liefde zien waarom we zo houden van de wijk waarin wij zelf wonen als Nederlandse locals in Napels! Je bent dus op stap met iemand uit de buurt en dat zul je ook merken. We zullen regelmatig gestopt worden door bekenden. En zo kom je ook in aanraking met de lokale bevolking van Napels.

De Rione Sanita tour is een echte aanrader als je van authentieke plekken houdt. Dit zul je al snel zelf doorhebben tijdens deze Nederlandstalige stadswandeling.

Volkswijk Rione Sanita

Op zoek naar een andere Nederlandstalige tour in een andere volkswijk in Napels? Kijk dan naar de Quartieri Spagnoli Tour.

Over de Volkswijk Rione Sanità Tour

Taal: Nederlands
Duur: 2 uur
Prijs: € 39,50
p.p (groepskorting en gezinskorting mogelijk)
Start: flexibel
Ook last minute te boeken!


Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.