Rione Sanita Tour

Ga met ons mee op ontdekking door de wijk waarin wij zelf wonen: Rione Sanita. Een tour vol cultuur, authentieke plekken en bijzondere geschiedenis. Wij laten je met alle liefde zien waarom wij zo houden van dit stukje Napels.

Je vindt de volkswijk Rione Sanità net buiten het historisch centrum. Maar toch is het een van de oudste delen van Napels, dat veel mensen tijdens hun bezoek aan Napels nog missen. Het is de wijk van de beroemde acteur Totò, het Palazzo dello Spagnolo en de koffiebezorgers op de scooter.

Een tour vol cultuur, geschiedenis en levendigheid

Tijdens deze Nederlandstalige stadswandeling laten we je niet alleen mooie authentieke plekken zien, maar vertellen we je ook alles over de geschiedenis van Sanità. We lopen over een levendige markt, komen langs beroemde ondernemers en zien prachtige muurschilderingen. En we zullen waarschijnlijk ook regelmatig gestopt worden door bekenden, omdat dit onze eigen wijk is. Zo maak je ook kennis met de mensen die in Sanità wonen. Aan het einde van deze tour snap je waarschijnlijk helemaal waarom wij hier zo graag wonen. Dat horen we in ieder geval vaak. Maar wat onze gasten nog meer over de Rione Sanita Tour vonden lees je in een aantal recensies hieronder.

Hoe anderen de Rione Sanita Tour met ons beleefden:

rione sanita brug met scooter
Volkswijk Rione Sanita

Op zoek naar een andere Nederlandstalige tour in een andere volkswijk in Napels? Kijk dan naar de Quartieri Spagnoli Tour.

Over de Rione Sanita Tour

Deze tour is elke dag van de week beschikbaar, behalve op zondagmiddag. Dan is bijna alles gesloten vanwege de zondagse lunch. Meer details over de tour vind je hieronder.

Taal: Nederlands
Duur: 2 uur
Prijs: € 39,50
per persoon (privé tour mogelijk)
Start: dagelijks om 10:30 uur of 15:00 uur
Ook last minute te boeken!

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.