Excursie Pompeii,Vesuvius & wijnproeverij

Vlakbij Napels vind je de bekendste vulkaan ter wereld: de Vesuvius. De vulkaan die de Romeinse stad Pompeii verwoeste met haar uitbarsting in 79 n. Chr. Deze twee bijzondere plekken kunnen niet ontbreken bij een bezoek aan Napels. Met onze privé excursie Pompeii, Vesuvius & wijnproeverij zie je beide plekken in een dag. En maak je in het gebied kennis met de typische lokale wijnen tijdens een wijnproeverij. Lees snel verder voor alle informatie over deze excursie.

wijnproeverij Vesuvius

Over de excursie Pompeii, Vesuvius & de wijnproeverij

De excursie naar Pompeii en Vesuvius start bij jouw accommodatie in Napels. Hier wordt je opgehaald door je Engelstalige privéchauffeur in een comfortabele Mercedes auto of minibus. Vervolgens vertrekken jullie richting de Vesuvius en Pompeii. Afhankelijk van de planning bezoek je eerst Pompeii of rij je meteen de Vesuvius op. Tussendoor is er een lunch stop op de flanken van de Vesuvius waar je kennis maakt met de lokale wijnen die hier gemaakt worden.

Wil je de volgorde of de invulling van de tijd anders? Dat kan, jij bepaalt hoe jouw dag eruit ziet. Je privé chauffeur kent het gebied goed en kan je vragen beantwoorden. Houd er wel rekening mee dat tickets voor de Vesuvius tijdgebonden zijn en je dus soms kort van tevoren niet meer de keuze hebt tussen een bezoek in de ochtend of de middag.

Hoe je dag eruit ziet

  • 09:00 uur Pickup bij accommodatie in Napels
  • 10:00-12:00 uur Bezoek aan Pompeii
  • 12:30-14:00 uur Lunch met wijnproeverij bij de Vesuvius
  • 14:45-16:15 uur Bezoek aan de Vesuvius
  • 17:00 uur terug bij accommodatie in Napels
Pompeii en de vesuvius
Pompeii

Kosten van de excursie en tickets

Deze privé excursie duurt 8 uur en start vanaf jouw accommodatie. De excursie is iedere dag van de week beschikbaar. De kosten voor het vervoer, wijnproeverij met lunch en de te bezoeken locaties zijn als volgt.

Kosten vervoer

Aantal personenPrijs vervoer
2-3 personen€469
4-7 personen€519
8-20 personen€899

Extra optie: Nederlandstalige gids in Pompeii

Kies voor een privé tour van 2 uur met Nederlandstalige gids, zodat het oude Pompeii echt tot leven komt voor je. Voor 2 personen zijn de kosten €125, voor 3-5 personen €135 en voor 6-9 personen €150.

Kosten tickets en wijnproeverij

Entree tickets voor Vesuvius en Pompeii zijn niet inbegrepen in de prijs. Deze dien je zelf aan te schaffen op naam. Hieronder lees je hoe dit precies werkt.

Tickets voor Pompeii koop je hier. Deze kosten €19 voor volwassenen en €2 voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, kinderen zijn gratis. Tickets zijn geldig voor de hele dag en niet gebonden aan een vast tijdstip.

Tickets voor de krater van de Vesuvius koop je hier. Deze kosten €12 per persoon. Tickets zijn wel gebonden aan een vast tijdstip: je mag 40 minuten voor en 60 minuten na het gekozen tijdstip naar binnen. Bijv: met een ticket voor 14:40 mag je van 14:00 tot 15:40 naar binnen.

De kosten voor de lunch met wijnproeverij zijn €45 per persoon. Wil je een andere optie voor de lunch dan kan dit ook, in overleg met de chauffeur of een locatie die je zelf van tevoren hebt uitgekozen.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de activiteit nog niet weet.
Bijv. tour met Nederlandstalige gids in Pompeii

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.