Excursie Pompeii, Vesuvius & wijnproeverij

Vlakbij Napels vind je de bekendste vulkaan ter wereld: de Vesuvius. De vulkaan die de Romeinse stad Pompeii verwoeste met haar uitbarsting in 79 n. Chr. Deze twee bijzondere plekken kunnen niet ontbreken bij een bezoek aan Napels. Met deze excursie Pompeii, Vesuvius & wijnproeverij zie je beide plekken in een dag. En ook maak je in het gebied kennis met de typische lokale wijnen tijdens een wijnproeverij.

wijnproeverij Vesuvius

Over de excursie Pompeii, Vesuvius & de wijnproeverij

De excursie naar Pompeii en Vesuvius start bij jouw accommodatie. Hier wordt je opgehaald door je Engelstalige privéchauffeur in een comfortabele Mercedes auto of minibus. Vervolgens vertrekken jullie richting de Vesuvius om een korte wandeling naar de krater te maken. De lunch vindt ook plaats op de Vesuvius, maar een stuk lager op de flanken. Hier is de wijnproeverij met lunch, waar je kennis maakt met de wijnen die op de Vesuvius gemaakt worden. Na de lunch rijden jullie naar Pompeii om de overblijfselen van deze bijzondere Romeinse stad te bezichtigen. Wil je de volgorde of de invulling van de tijd anders? Dat kan, jij bepaalt hoe jouw dag eruit ziet. Je privé chauffeur kent het gebied goed en kan je vragen beantwoorden.

Pompeii en de vesuvius
Pompeii

Privé excursie

Dit is een privé excursie, je zit dus niet in een samengestelde groep en reist veilig onder begeleiding van een chauffeur. Er zit geen gids bij deze excursie, je wordt naar de plekken gebracht om deze vervolgens zelfstandig te bezichtigen (voor Pompeii kun je wel een Nederlandstalige gids boeken). De Engelstalige chauffeur blijft in de auto/bus op je wachten tijdens de stops.

Duur: hele dag, 8 uur

Beschikbaarheid: iedere dag van de week. Pompeii is gesloten op maandag, je kunt ook Herculaneum kiezen.

Prijzen

Aantal personenPrijs
2-3 personen€429 (excl. entree tickets Pompeii/Vesuvius en kosten Wijnproeverij)
4-7 personen€479 (excl. entree tickets Pompeii/Vesuvius en kosten Wijnproeverij)
8-20 personen€849 (excl. entree tickets Pompeii/Vesuvius en kosten Wijnproeverij)

Tickets en extra kosten

Entree tickets voor de plekken die je wilt bezoeken zijn niet inbegrepen in de prijs. Deze dien je zelf aan te schaffen op naam.

Tickets Pompeii en Vesuvius

Tickets voor Pompeii koop je hier. Deze kosten €18 voor volwassenen en €2 voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, kinderen zijn gratis. Tickets zijn geldig voor de hele dag en niet gebonden aan een vast tijdstip.

Tickets voor de krater van de Vesuvius koop je hier. Deze kosten €12 per persoon, geen gereduceerde tarieven. Tickets zijn gebonden aan een vast tijdstip. Elke 10 minuten mogen er maar 50 mensen naar de krater.

Wijnproeverij kosten

De kosten voor de wijnproeverij inclusief lunch zijn €38 per volwassene. Kinderen vanaf 5 jaar betalen €25 voor alleen de lunch. Betaling dient ter plaatse bij de wijngaard gedaan te worden, per kaart of contant. De reservering wordt door ons geplaatst.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de activiteit nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.