Reisplanning

Je gaat binnenkort naar Napels samen met je partner, familie, vrienden of collega’s. Maar hoe organiseer je dat? Met ons! Twee lokale experts in Napels die de stad als geen ander kennen en jouw taal spreken. Met onze lokale expertise krijg je niet alleen de beste tips voor leuke plekken en activiteiten. Met een gepersonaliseerde reisplanning voor Napels, krijg je advies op maat voor accommodatie, vervoer en restaurants en bars.

Je zult merken dat je enorm veel tijd en energie bespaart, als je ons inschakelt voor het plannen van jullie trip naar Napels.

reisplanning voorbeeld op iphone

Hulp voor een onvergetelijk verblijf in Napels

Er zijn twee mogelijkheden als je gebruikt wilt maken van onze lokale expertise. De eerste is het meest compleet en krijg je voordat je naar Napels reist. De tweede is voor als je al in Napels bent.

1. Complete reisplanning Napels

Een gepersonaliseerd advies en planning voor jullie verblijf in Napels en omgeving. Vertel ons wat jullie interesse heeft en hoe jullie je tijd graag willen besteden. Dan doen wij de rest!

Wat er is inbegrepen

  • Accommodatie suggesties
  • Activiteiten
  • Restaurant & bars tips (incl. reserveringen voor groepen)
  • Transfers en excursies

Je krijgt de complete planning in mooi digitaal PDF formaat. Handig te delen met je reisgezelschap en eenvoudig te checken tijdens je verblijf in Napels.

Kosten

Vanaf €149,- (kort verblijf) of vanaf €199,- (lang verblijf en groepen). Stuur ons een aanvraag voor de exacte kosten voor jouw gezelschap.

2. Tips tijdens een wandeltour

Boek één van onze Nederlandstalige wandeltours in het centrum van Napels. Tijdens de rondleiding heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en krijg je ook tips en advies voor de rest van je verblijf. Kies hier je wandeltour door Napels.

Bedrijfsuitje

Wil je dat we jullie bedrijfsuitje, jubileumreis of inspiratiereis helpen organiseren? Kijk dan op deze pagina voor meer uitgebreide informatie. We hebben in de afgelopen jaren al veel bedrijven uit Nederland en België geholpen bij het organiseren van een succesvolle en leuke reis naar Napels.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datums nog niet weet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.