Reisplanning

Ben je druk met de organisatie voor jullie vakantie naar Napels? Met je partner, familie, vrienden of collega’s? Schakel dan de hulp in van ons, twee lokale experts in Napels die de stad als geen ander kennen en jouw taal spreken. Wij maken een gepersonaliseerde reisplanning voor je tijd in Napels. Met onder andere advies op maat voor accommodatie, activiteiten en vervoer. Maar ook de beste tips voor leuke bars en restaurants. Je zult merken dat je enorm veel tijd en energie bespaart, als je ons inschakelt voor het plannen van jullie trip naar Napels.

reisplanning voorbeeld op iphone

Hulp voor een onvergetelijk verblijf in Napels

Met onze Reisplanning service krijg je gepersonaliseerd advies en een planning voor jullie verblijf in Napels en omgeving. Vertel ons wanneer jullie hierheen komen, waar jullie naar op zoek zijn en wat jullie verdere interesse heeft. En dan gaan wij aan het werk. Het resultaat is een planning in mooi digitaal PDF formaat.

Wat er is inbegrepen in onze Reisplanning service?

  • Accommodatie suggesties op basis van jouw budget en wensen
  • Activiteiten in Napels en omgeving
  • Heel veel eet & drink tips
  • Transfer en excursie aanbevelingen
  • Praktische informatie voor tijdens jullie verblijf

Let op: accommodaties dien je zelf te boeken, nadat je een keuze hebt gemaakt uit onze suggesties.

Kosten

Je hebt al een Reisplanning voor €199,-. Ben je met een grote groep dan kan de prijs afwijken. Stuur ons een bericht via het aanvraagformulier hieronder voor meer info. Je ontvangt je reisplanning binnen enkele dagen.

Bedrijfsuitje

Wil je dat we jullie bedrijfsuitje, jubileumreis of inspiratiereis helpen organiseren? Kijk dan deze pagina voor meer uitgebreide informatie. We hebben in de afgelopen jaren al veel bedrijven uit Nederland en België geholpen bij het organiseren van een succesvolle en leuke reis naar Napels.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datums nog niet weet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.