Reisplanning

Je gaat binnenkort naar Napels samen met je partner, familie, vrienden of collega’s. Maar hoe organiseer je dat? Met ons! Twee lokale experts in Napels die de stad als geen ander kennen en jouw taal spreken. Met onze lokale expertise krijg je niet alleen de beste tips voor leuke plekken en activiteiten. Met een gepersonaliseerde reisplanning voor Napels, krijg je advies op maat voor accommodatie, vervoer en restaurants en bars.

Je zult merken dat je enorm veel tijd en energie bespaart, als je ons inschakelt voor het plannen van jullie trip naar Napels.

reisplanning voorbeeld op iphone

Hulp voor een onvergetelijk verblijf in Napels

Met onze Reisplanning service krijg je gepersonaliseerd advies en een planning voor jullie verblijf in Napels en omgeving. Vertel ons wanneer jullie hierheen komen, waar jullie naar op zoek zijn en wat jullie verdere interesse heeft. En dan gaan wij aan het werk. Het resultaat is een planning in mooi digitaal PDF formaat. Handig te delen met je reisgezelschap en eenvoudig te checken tijdens je verblijf in Napels.

Wat er is inbegrepen in onze Reisplanning service?

  • Accommodatie suggesties op basis van jouw budget en wensen
  • Activiteiten in Napels en omgeving
  • Heel veel eet & drink tips
  • Transfer en excursie aanbevelingen
  • Praktische informatie voor tijdens jullie verblijf

Let op: accommodaties dien je zelf te boeken, nadat je een keuze hebt gemaakt uit onze suggesties.

Kosten

Je hebt al een Reisplanning voor €149,- (kort verblijf) of vanaf €199,- (lang verblijf en groepen). Stuur ons een aanvraag via het formulier hieronder voor de kosten voor jouw gezelschap.

Bedrijfsuitje

Wil je dat we jullie bedrijfsuitje, jubileumreis of inspiratiereis helpen organiseren? Kijk dan op deze pagina voor meer uitgebreide informatie. We hebben in de afgelopen jaren al veel bedrijven uit Nederland en België geholpen bij het organiseren van een succesvolle en leuke reis naar Napels.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datums nog niet weet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.