Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

Tickets

Het is niet altijd duidelijk waar en hoe je tickets koopt voor activiteiten in Napels en omgeving. Denk aan een bezoek aan de Vesuvius, Pompeii, maar ook aan een voetbalwedstrijd van Napoli of een museum. Op deze pagina vind je snel en eenvoudig meer informatie over tickets in Napels.

Wil je liever een volledig georganiseerd programma? Ga dan naar onze pagina met reisplanning.

Napoli voetbalwedstrijd kaarten

Wil je een voetbalwedstrijd van SSC Napoli bezoeken tijdens je tijd in Napels? Je leest hier alles over de ticket verkoop voor Napoli wedstrijden. Voor voetballiefhebbers hebben we ook nog een Maradona Tour. De perfecte combinatie voor jouw bezoek aan een wedstrijd van Napoli.

Museum tickets

Napels heeft veel musea die stuk voor stuk een bezoek waard zijn. We schreven op ons blog al eens over Napels’ bekendste musea. Op die pagina vind je ook openingstijden en links naar de officiële verkooppunten. Wil je meer musea bezoeken en geld besparen? Hieronder lees je meer over de Campania Artecard voordeelkaart.

Pompeii en Vesuvius tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Pompeii en/of de Vesuvius? Op ons blog vind je uitgebreide informatie. Lees hier waar je tickets voor de Vesuvius koopt en hoe je bij de Vesuvius komt. Alle informatie voor een bezoek aan Pompeii vind je hier. Ook lees je daar waar je officiële tickets koopt. Je kunt ook het minder bekende Herculaneum bezoeken of direct een tour boeken.

Tip: Zoek je een privé excursie naar Pompeii en de Vesuvius? Kijk dan op deze pagina. Je gaat tijdens deze dagexcursie met een Engelstalige privé-chauffeur op pad. Ook is het mogelijk om een Nederlandstalige gids in Pompeii te reserveren.

Artecard: voordeelkaart voor musea

Wil je meerdere musea en archeologische plekken in en rondom Napels bezoeken? Dan is het interessant om de Campania Artecard aan te schaffen. Met deze voordeelkaart krijg je veel korting. Korting op tickets voor musea, maar ook voor Pompeii en Herculaneum. Bovendien kun je gratis met het openbaar vervoer met deze kaart.