Maradona Tour

maradona-street-art-naples

Hij is overal in Napels. Of het nu de foto achter de kassa van een koffiebar is, de sticker op de afgeragde Vespa, de tattoo op de arm van de taxichauffeur of de naam van de pizzabakker. Overal waar je gaat zie je beeltenissen van de beste voetballer aller tijden: Diego Armando Maradona. Ontdek wat hem zo populair maakt hier tijdens de Maradona Tour Napels!

Een tour samen met Joël, die zelf gek is van voetbalcultuur, Maradona en Napoli. En die geen wedstrijd van SSC Napoli in het Diego Armando Maradona stadion mist. De Maradona Tour is een van onze populairste tours, die we al ver voor het overlijden van Diego aanboden.

In de zomer van 1984 tekende Diego Armando Maradona een contract bij SSC Napoli. Op dat moment was Napoli een club in opkomst, maar de enige voetbalclub van Napels had in het verleden vaak tegen degradatie gestreden en weinig prijzen gewonnen.
Dit alles zou echter veranderen toen de Argentijnse ‘Golden Boy’ ging voetballen voor de Parthenopei. In 7 jaar tijd won hij met Napoli twee landstitels (de enige twee tot op heden), 1 UEFA Cup, 1 Italiaanse beker en 1 Italiaanse Supercup. Dit was echter niet het belangrijkste. Maradona gaf de Napolitanen hun lang gewenste wraak op het noorden van Italië. Hij werd God in de stad waar voetbal belangrijker is dan religie.

Maradona tour napels

Maradona Tour Napels

Ontdek de erfenis van Maradona in het centrum van Napels met een wandeltour langs street art van Maradona, historische plekken zoals het altaar met Maradona’s haar en de beroemde muurschildering van Diego Maradona.

Wil je de Maradona Tour Napels combineren met een wedstrijd van Napoli? Wij kunnen ook de kaarten voor een Napoli voetbalwedstrijd regelen. Wil je dat we meer voor je regelen? Check dan de mogelijkheden voor een Napoli voetbalreis.

 • positive review Wil je Napels leren kennen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Samen met Joël de Maradonatour gedaan. Naast... read more

  Gerjan van Winkoop Avatar
  Gerjan van Winkoop
  11/07/2020

  positive review Voetballiefhebber? Doe de Maradona Tour met Joel, echte aanrader!

  Duan Gatto Avatar
  Duan Gatto
  13/02/2020
 • positive review Afgelopen weekend de Maradona tour gedaan met Joël. Absolute aanrader, de verhalen over Napoli, Maradona en supportersgroepen vind je niet... read more

  Mitchel Gerrard Avatar
  Mitchel Gerrard
  05/03/2019

  positive review De dag voor de wedstrijd Napoli - Lazio Roma de Maradona-tour gedaan onder begeleiding van Joël. Bijzonder boeiend om zo... read more

  Robert van Vliet Avatar
  Robert van Vliet
  19/01/2019

Over de Maradona tour in Napels

Taal: Nederlands
Duur: 2 uur
Prijs: € 29,50 groepskorting mogelijk
Start: flexibel
Minimum aantal deelnemers: 2

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.