Maradona Tour

maradona-street-art-naples

Hij is overal in Napels. Of het nu de foto achter de kassa van een koffiebar is, de sticker op de afgeragde Vespa, de tattoo op de arm van de taxichauffeur of de naam van de pizzabakker. Overal waar je gaat zie je beeltenissen van de beste voetballer aller tijden: Diego Armando Maradona. Ontdek wat hem zo populair maakt hier tijdens de Nederlandstalige Maradona Tour Napels!

Een tour samen met Joël, die zelf gek is van voetbalcultuurMaradona en Napoli. En die geen wedstrijd van SSC Napoli in het Diego Armando Maradona stadion mist. De Maradona Tour is een van onze populairste tours, die we al ver voor het overlijden van Diego aanboden.

In de zomer van 1984 tekende Diego Armando Maradona een contract bij SSC Napoli. De club in het arme zuiden van Italië, waar nog nooit een noemenswaardige prijs was gewonnen. Maar waar de mensen wel helemaal gek waren van voetbal. In 7 jaar tijd won de Argentijn met Napoli twee landstitels (de enige twee tot seizoen 2022/2023), maar je zult ontdekken tijdens de tour dat zijn impact op de stad veel verder ging dan voetbal. Hij werd God in de stad waar voetbal belangrijker is dan religie.

Maradona Tour Napels

Maradona Tour Napels

Ontdek de erfenis van Maradona in het centrum van Napels met een wandeltour. Langs street art van Maradona, historische plekken zoals het altaar met Maradona’s haar en de beroemde muurschildering van Diego Maradona. Maar ook verborgen plekjes bij lokale fans (de tour komt niet bij het stadion van Napoli).

Wil je de Maradona Tour Napels combineren met een wedstrijd van Napoli? Dat kan! Wil je dat we meer voor je regelen? Bekijk dan de mogelijkheden voor een Napoli voetbalreis.

Steeg met Maradona Street Art in Napels
maradona altaar met haren in bar nilo in napels

Over de Maradona tour in Napels

Taal: Nederlands
Duur: circa 2 uur
Prijs: € 39,50 p.p. (privé tour of groepstour met korting mogelijk)
Start: dagelijks om 10:30 uur of 15:00 uur
Ook last minute te boeken!

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.