Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

Maradona Tour

Hij is overal in Napels. Of het nu de foto achter de kassa van een koffiebar is, de sticker op de afgeragde scooter of de tattoo op de arm van de taxichauffeu. Overal waar je gaat zie je beeltenissen van de beste voetballer aller tijden: Diego Armando Maradona. Ontdek wat hem zo populair maakt hier tijdens de Nederlandstalige Maradona Tour Napels!

Maradona Tour Napels: voetbalcultuur, devotie en passie

Een wandeltour samen met Joël, die zelf gek is van voetbalcultuurMaradona en Napoli. En die geen wedstrijd van Napoli in het Diego Armando Maradona stadion mist. De Maradona Tour is een van onze populairste tours, die we al ver voor het overlijden van Diego aanboden. Joël neemt je mee langs street art van Maradona, historische plekken zoals het altaar met Maradona’s haar en de beroemde muurschildering van Diego Maradona. Maar ook verborgen plekjes bij lokale fans.

Maradona in Napels

Diego Armando Maradona arriveerde in Napels in 1984 toen hij tekende bij SSC Napoli. De club in het arme zuiden van Italië, waar nog nooit een echte prijs was gewonnen. Maar waar de mensen wel helemaal leefden voor het voetbal. In 7 jaar tijd won Diego met Napoli twee landstitels (de enige twee tot seizoen 2022/2023). Maar je zult ontdekken tijdens de tour dat zijn impact op de stad veel verder ging dan voetbal. Hij werd God in de stad waar voetbal belangrijker is dan religie.

Ervaringen van onze klanten

Binta
Via Google Reviews
Lees verder
Met z’n zeven op stap met Joel voor een geweldige Maradona Tour. Joel neemt je mee doorheen de straatjes en pleintjes van het prachtige Napels. Onderweg word je ondergedompeld in de heerlijke napolitaanse sfeer, vertelt Joel enthousiast over de stad en zijn unieke gewoontes en als je voetbalfan bent, nog een hele beleving er bovenop. En dit alles in het nederlands 🙂 Zet deze tour zeker op je to-do list als je Napels bezoekt, absoluut de moeite waard!! Joel, dankjewel voor de begeleiding, we hebben er enorm van genoten!! Ci vediamo
Andy
Via Google Reviews
Lees verder
Vandaag een geweldige MARADONNA tour gedaan met Joel. Echt een ervaring om niet te vergeten. Unieke plekjes, mooie muurschilderingen en leuke informatie over Napels en maradonna. Echt een aanrader bij een bezoek aan Napels!
Jeffrey
Via Google Reviews
Lees verder
Vandaag samen met wat mensen onder begeleiding van Joëlle de Maradona tour gedaan. Ben je voetbal, Napoli of Maradona liefhebber is dit een tour die je MOET doen. Veel leuke info van uiteraard Maradona. Maar Joëlle weet ook veel van de stad Napels en de voetbalclub Napoli. Foto's is maar een kleine collectie 😉 AANRADER!!!!
Via Google Reviews
Lees verder
Op de eerste ochtend van ons weekendje Napels volgde ik samen met mijn vriend de Maradona-tour van Joël. Een beter begin van ons weekend hadden we niet kunnen wensen. Het weer zat een beetje tegen, maar dat maakte helemaal niks uit. Joël maakte er een supergezellige, inspirerende, interessante en hartverwarmende tour van. Niet eens een zonnetje nodig dus! Wij hadden na de tour het gevoel dat we de stad écht al hadden leren kennen, en dat was puur te danken aan de kennis die Joël deelde en de passie en het enthousiasme waarmee hij vertelde. Na deze tour kun je echt niet anders dan een beetje verliefd worden op de stad. P.S. De tour is al helemaal een 'must' als je een wedstrijd van SSC Napoli gaat bezoeken, want echt.. na deze tour zie je die club nooit meer hetzelfde als voorheen! Joël, grazie!
Els
Via Facebook
Lees verder
positive review Maradona Tour is een aanrader. Vol passie ontdek je de stad en de verbondenheid met Maradona. Ook als je geen voetbalfan bent echt top!

Praktische info Maradona tour in Napels

Ook last minute te boeken!

Aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.
Algemene Voorwaarden en annulering
ontdek napels