Vespa scooter huren Napels

Ontdek Napels op het favoriete vervoersmiddel van de locals: een Vespa scooter. Met een Vespa scooter rij je makkelijk naar plekken in Napels die je te voet niet snel zou zien. Daarnaast is het natuurlijk superleuk om hier scooter te rijden. Maar waar kun je een scooter huren in Napels?

Vespa scooter huren in Napels

De huur van een Vespa scooter hier in Napels bieden we aan in samenwerking met onze Vespa verhuur partner in de stad. Je huurt hier zelfstandig een moderne Vespa 125cc, 150cc of 300cc scooter. En vervolgens ben je vrij om te gaan waar je wilt: door de stad, langs de golf van Napels, naar Pompeii, de Campi Flegrei of een tour langs de Amalfikust.

Hoe werkt de Vespa scooter verhuur in Napels?

Je haalt de Vespa op bij de verhuurder in het centrum (vanaf 09:00/09:30uur), waar de Vespa ook ingeleverd moet worden (voor 19:00 uur).
Let op dat je aan alle eisen hieronder moet voldoen om een Vespa te kunnen huren.

Belangrijke vereisten voor de huur

Omdat veel mensen onderschatten hoe goed ze (motor)scooter kunnen rijden, wordt door de verhuurder een korte rijtest gedaan om te zien hoe je voertuigbeheersing is. Het verkeer in Napels is anders dan in Nederland en België. En een scooter rijden is niet hetzelfde als fietsen.

  1. je dient minimaal in het bezit te zijn van een autorijbewijs
  2. ervaring met scooter- of motor rijden is vereist (je moet een rijtest doen ter plaatse, heb je niet voldoende voertuigbeheersing dan krijg je de Vespa niet mee)
  3. een creditcard óf €300/€500 voor de borg van elke Vespa

Verzekeringen worden op locatie geregeld met een formulier dat je persoonlijk invult en ondertekent. Wij zijn niet aanwezig op de verhuurlocatie.

vespa scooter aan de amalfikust

Kosten Vespa scooter huren in 2024

Er zijn geen verborgen/extra kosten voor bijvoorbeeld het gebruik van helmen. Geen limiet op het aantal kilometers. Benzine is uiteraard exclusief.

Bij verhuur voor 1 dag geldt ophalen vanaf 09:30 en inleveren voor 19:00.

Aanbetaling

Voor elke reservering is een aanbetaling van 50% vereist. Als je niet voldoende voertuigbeheersing blijkt te hebben op locatie, dan ben je je aanbetaling kwijt. Hetzelfde geldt voor een late annulering. De verhuurder neemt na de reservering direct contact op via mail voor de aanbetaling via bankoverschrijving.

Aantal dagen125/150cc Vespa300cc Vespa of Beverly
1 dag* (09:30-19:00 uur)€60€80
2-3 dagen€70 per dag€90 per dag
4-7 dagen€60 per dag€80 per dag
8 of meer dagen€50 per dag€70 per dag

* in augustus is het niet mogelijk om voor maar 1 dag een Vespa te huren (minimaal 2 dagen)

Nederlandstalige gids in Napels

Ben je op zoek naar Nederlandstalige tours en activiteiten in Napels? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn twee Nederlanders in Napels en kennen de stad als geen ander. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze tours. Ga met ons mee en voel je een echte local in Napels.

Aanvragen Vespa reservering

Let op: reserveren is niet vrijblijvend en annuleren is niet altijd kosteloos. Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.