Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

Vespa scooter huren Napels

Ontdek Napels op het favoriete vervoersmiddel van de locals: een Vespa scooter. Met een Vespa rij je makkelijk naar plekken in Napels waar je lopend niet snel komt. Daarnaast is het natuurlijk superleuk om hier scooter te rijden. Via ons reserveer je makkelijk een Vespa in Napels. Lees snel verder voor alle info.

vespa huren

Vespa scooter huren in Napels

Onze verhuurpartner was de allereerste huurlocatie voor Vespa’s in Napels. En heeft door de jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Je huurt bij de verhuurder zelfstandig een moderne Vespa 125cc, 150cc of 300cc scooter. En dan kun je op ontdekking: door de stad, naar Pompeii en de Vesuvius of een tour langs de Amalfikust.

Hoe werkt de Vespa scooter verhuur in Napels?

Je haalt de Vespa op bij de verhuurder in het centrum (vanaf 09:30uur), waar de Vespa ook ingeleverd moet worden (voor 19:00 uur).
Let op dat je aan alle eisen hieronder moet voldoen om een Vespa te kunnen huren.

Belangrijke eisen voor het huren van een Vespa

Omdat veel mensen onderschatten hoe goed ze (motor)scooter kunnen rijden, wordt door de verhuurder een korte rijtest gedaan. om te zien hoe je voertuigbeheersing is. Het verkeer in Napels is anders dan in Nederland en België. En een scooter rijden is niet hetzelfde als fietsen.

Verzekeringen worden op locatie geregeld met een huurcontract dat je persoonlijk invult en ondertekent. Wij zijn niet aanwezig op de verhuurlocatie.

vespa tour napels

Kosten Vespa scooter huren in 2024

Er zijn geen verborgen/extra kosten voor bijvoorbeeld het gebruik van helmen. Bij elke Vespa zitten twee helmen en een topkoffer inbegrepen. Er is geen limiet op het aantal kilometers. Benzine is uiteraard niet inbegrepen in de prijs.

Bij verhuur voor 1 dag geldt ophalen vanaf 09:30 en inleveren voor 19:00.

Aanbetaling

Voor elke reservering is een aanbetaling van 50% vereist. Als je niet voldoende voertuigbeheersing blijkt te hebben op locatie, dan ben je je aanbetaling kwijt. Hetzelfde geldt voor een late annulering. De verhuurder neemt na de reservering direct contact op via mail voor de aanbetaling via bankoverschrijving.

Aantal dagen125/150cc Vespa300cc Vespa of Beverly
1 dag* (09:30-19:00 uur)€60€80
2-3 dagen€70 per dag€90 per dag
4-7 dagen€60 per dag€80 per dag
8 of meer dagen€50 per dag€70 per dag

in augustus is het niet mogelijk om voor maar 1 dag een Vespa te huren (minimaal 2 dagen)

Aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Algemene Voorwaarden en annulering

Let op: reserveren is niet vrijblijvend en annuleren is niet altijd kosteloos. Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

ontdek napels