Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

Pizza workshop

Op zoek naar een pizza workshop in Napels? Leer pizza bakken van een echte pizzabakker met onze workshop! Dat Napels de stad is waar de pizza oorspronkelijk vandaan komt weten we allemaal. Maar hoe maak je deze overheerlijke pizza zelf? Dat ontdek je tijdens deze pizza workshop!

pizza workshop napels
pizza workshop napels

Pizza bakken in Napels

Je leert de pizza bakken als een echte Napolitaanse ‘pizzaiolo‘.  In een moderne pizzeria maak je de echte pizza Margherita in een echte houtoven. Tijdens de workshop pizza bakken legt een Napolitaanse pizzabakker je het proces van het maken van de pizza uit. Wat zijn de verschillende technieken om de pizza haar vorm te geven? Hoe kneed je het deeg? Waarom gooi je de pizzabodem in de lucht? Hoe beleg je de pizzabodem? Hoelang moet de pizza in de houtoven? Je leert het allemaal tijdens deze leuke workshop. En daarna eet je je eigen gebakken pizza natuurlijk op.

Ervaringen van onze klanten

Nadine
Via Google Reviews
Lees verder
Via Ontdek Napels hebben wij de pizza workshop en de Maradona tour gedaan. Beiden waren heel leuk om te doen en super geregeld. Joël is een goede gids, die je delen van de stad laat zien, die je anders niet zou leren kennen. De Maradona tour is daardoor ook voor niet-voetballers zeker aan te raden!
Alberto
Via Google Reviews
Lees verder
Een echte aanrader! Wij zijn ons weekend Napels gestart met een leuke en leerzame pizzaworkshop, geregeld door Joël en Iris.. De volgende dag samen met Joël 4 uur lang op de fiets door de stad. Geen standaard gids tour, maar een persoonlijke en leuke rit waarin we een aantal highlights gezien hebben en vooral veel gehoord hebben over het leven in de stad Napels! Thanks Joël en Iris
Nikita
Via Facebook
Lees verder
positive review Vanavond hebben wij een Napolitaanse pizza workshop gedaan, die we hadden geboekt via ontdek Napels. Dit was een fantastische ervaring voor ons! Er was een tolk geregeld waardoor het communiceren met de Italiaanse Pizzaiolo toch een stukje makkelijker ging! We hebben alle stappen van het bakken zelf mogen doen, van deeg maken tot beleggen tot het bakken van de pizza. Na afloop konden we onze creatie zelf lekker opsmullen! Wij raden deze workshop zeker aan!

Over de Pizzaworkshop in Napels

De pizza workshop kun je boeken als lunch (om 12:00 uur) of als vroeg diner (om 18:00 uur). De pizzeria ligt vlakbij de boulevard van Napels.

Let op: wij zijn zelf niet aanwezig bij de workshop, wij organiseren de workshop alleen

Aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Het is geen probleem als je de exacte datum voor de workshop nog niet weet.
Te boeken vanaf 5 personen
Hoe laat wil je de pizza workshop boeken?
Algemene Voorwaarden en annulering
ontdek napels