Recensies

Hoe anderen het met ons vonden in Napels

Ben je nieuwsgierig hoe andere mensen onze tours en activiteiten ervaarden? Lees hieronder een aantal van de reviews die wij ontvingen. En waarom je juist met ons Napels moet ontdekken! Wil je specifiek met local Joël of Iris Napels ontdekken? Laat het ons dan weten.

Of lees hier op Facebook of hier op Google al onze recensies.

Contact met lokale bevolking

Iris neemt je echt mee en laat je proeven aan het Napolitaanse leven. Je waant je even een local tussen de prachtige Napolitanen. Zo’n beleving moet je jezelf gewoon even gunnen.

Roger (juli 2022)

Tijdens onze wandeltours (vooral de Rione Sanità Tour en Quartieri Spagnoli Tour) ben je niet een anonieme passant. Doordat wij altijd op straat te vinden zijn worden we op veel plekken herkend. Én komen we vaak bekenden tegen. Waardoor ook jij contact hebt met de lokale bevolking. En je misschien wel spontaan van iemand koffie aangeboden krijgt. Swipe hier door een aantal van de reviews die je hierover vertellen.

Ook leuk voor kinderen

Dankzij Joel kregen we meteen een inkijkje in het leven in deze wijk en de geweldige mensen die er wonen. Ook voor de kinderen (7 en 4) was het een hele leuke tour en was er genoeg te zien en te beleven. 

Laura (juli 2021)

Onze tours zijn ook erg leuk om te doen als gezin. We hebben inmiddels ook een speciale tour voor kinderen die in de schoolvakanties beschikbaar is. Lees hieronder wat de ervaringen van andere gezinnen die Napels ontdekten met ons.

En meer

In eerste instantie wat twijfelachtig om onze zomervakantie in Napels te boeken. Het was de site van Ontdek Napels die ons overtuigd heeft. De wandeltocht door Napels heeft hun enthousiasme alleen maar bevestigd. Beste stadsgids ooit.

Christophe (augustus 2022)

En nog een aantal recensies die ons trots maken en elke keer nog een glimlach op ons gezicht toveren.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.