Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

Over Ontdek Napels: Joël en Iris Van toeristen tot lokale experts

Wij zijn Iris & Joël: Nederlanders die verliefd zijn op Napels! Een aantal jaar geleden verruilden wij Nederland voor het chaotische maar fantastische Napels. Een stad die ongrijpbaar, altijd levendig en uitzonderlijk mooi is. We hebben hier fantastische mensen leren kennen en blijven nieuwe ontdekkingen doen in deze bijzondere stad. Napels verveelt ons nooit! Lees hier meer over Ontdek Napels en onze werkwijze.

Wij zijn inmiddels lokale experts geworden in de stad waar we zo van houden. Dat is ook wat veel Napolitanen nu regelmatig tegen ons zeggen: “jullie kennen Napels beter dan ik!”. En daar hebben we ons werk van gemaakt. Met ons bedrijf Ontdek Napels is het onze missie om Nederlandse en Belgische toeristen te laten zien hoe mooi en bijzonder Napels is. Dit doen we door tours, excursies en allerlei activiteiten te organiseren. Maar ook door bedrijfsuitjes te organiseren, reisplanningen te maken en meer. Ook verschenen we meerdere keren in de media.

Ontdek Napels, twee Nederlandse locals in Napels

ontdek napels

Gecertificeerde toeristen begeleiders

Wij zijn gecertificeerde toeristen begeleiders/reisleiders (accompagnatori turistici). In de regio Campanië en in de rest van Italië. Je kunt dus zorgeloos met ons op stap door Napels, waar wij bijvoorbeeld verschillende Nederlandstalige wandeltours doen.