Over Iris & Joël – Ontdek Napels

Benvenuti!

Wij zijn Iris & Joël: Nederlanders die verliefd zijn op Napels!
Een aantal jaar geleden verruilden wij het pittoreske Utrecht voor het chaotische maar fantastische Napels.


Onze missie is Nederlandse en Belgische toeristen te laten zien hoe mooi en bijzonder Napels is.  Dit doen we o.a. door reizen te organiseren, vakantieplanningen te maken, en rondleidingen/tours en (bedrijfs)activiteiten aan te bieden. Lees meer over Iris & Joël – Ontdek Napels.

Gecertificeerde toeristen begeleiders

Wij zijn gecertifieerde toeristen begeleiders / reisleiders in de regio Campanië en de rest van Italië. Dit betekent dat wij jou als toerist mee mogen nemen door onze geweldige stad.

Hoe we zo verliefd zijn geworden op Napels

Na deze mooie Italiaanse stad heel vaak bezocht te hebben als toerist besloten we om onze liefde voor de stad te gaan delen met anderen. In 2018 hebben we Ontdek Napels met Iris & Joël in het leven geroepen. We hebben Napels verder ontdekt en onze kennis over de stad verdiept. Wij zijn nu twee echte Nederlandse locals in Napels. Je kunt ons ook af en toe tegen komen in de media. Benieuwd? Check deze pagina dan.

Napels is een stad die ongrijpbaar, altijd levendig en uitzonderlijk mooi is. We hebben hier fantastische mensen leren kennen (het klopt dat Napolitanen erg warm en gastvrij zijn) en blijven nieuwe ervaringen opdoen in de stad als we er zijn. De stad verveelt ons nooit! En we zijn super blij dat je we hier nu al weer een aantal jaar zijn.

Nederlandse gidsen napels

Waar we je mee kunnen helpen

Heb je je reis naar Napels al gepland? Dan organiseren we graag een ontdekkingstocht door de stad voor je (tours en activiteiten), zodat je zelf kunt ervaren hoe bijzonder en mooi Napels is! Met een Nederlandstalige local in Napels! Bekijk hier al onze tours of de reviews van Ontdek Napels.

Heb je je reis naar Napels nog niet gepland? Dan kunnen we je ook helpen! Of het nu om een romantische stedentrip gaat, een bedrijfsuitje , vriendenweekend of een zomervakantie; wij kunnen het allemaal voor je regelen wij zijn tenslotte de locals in Napels.

locals in napels

Ben je op zoek naar een Nederlandstalige gids buiten Napels? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Stuur ons een berichtje!

Onze algemene voorwaarden vind je hier. Onze privacyverklaring vind je hier.

logo ontdek napels

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.