Over Ontdek Napels: Joël en Iris

Joel & Iris van Ontdek Napels

Van toeristen tot lokale experts

Wij zijn Iris & Joël: Nederlanders die verliefd zijn op Napels! Een aantal jaar geleden verruilden wij Nederland voor het chaotische maar fantastische Napels. Een stad die ongrijpbaar, altijd levendig en uitzonderlijk mooi is. We hebben hier fantastische mensen leren kennen en blijven nieuwe ontdekkingen doen in deze bijzondere stad. Napels verveelt ons nooit! Lees snel meer over Ontdek Napels en onze werkwijze.

Wij zijn inmiddels lokale experts geworden in de stad waar we zo van houden. Dat is ook wat veel Napolitanen nu regelmatig tegen ons zeggen: “jullie kennen Napels beter dan ik!”. En daar hebben we ons werk van gemaakt. Met ons bedrijf Ontdek Napels is het onze missie om Nederlandse en Belgische toeristen te laten zien hoe mooi en bijzonder Napels is. Dit doen we door tours, excursies en allerlei activiteiten te organiseren. Maar ook door bedrijfsuitjes te organiseren, reisadvies te geven en meer. Ook verschenen we meerdere keren in de media en lees hier meer over onze werkwijze.

Gecertificeerde toeristen begeleiders

Wij zijn gecertificeerde toeristen begeleiders/reisleiders (accompagnatori turistici). In de regio Campanië en in de rest van Italië. Je kunt dus zorgeloos met ons op stap door Napels, waar wij bijvoorbeeld verschillende wandeltours doen.

Ontdek Napels, twee Nederlandse locals in Napels

  1. Heb je je reis naar Napels al gepland? Dan organiseren we graag een ontdekkingstocht door de stad voor je (stadswandelingen en activiteiten), zodat je zelf kunt ervaren hoe bijzonder en mooi Napels is! Met een Nederlandstalige local in Napels: bekijk hier al onze tours en lees reviews van mensen die Napels ontdekten met ons. Je bent altijd op stap met Joël of Iris.
  2. Heb je je reis naar Napels nog niet gepland? Dan kunnen we je ook helpen! Of het nu om een romantische stedentrip gaat, een bedrijfsuitje , vriendenweekend of een zomervakantie; wij kunnen het allemaal voor je regelen wij zijn tenslotte de locals in Napels. Check onze reisplanning pagina. Hierin leggen we uit wat we precies voor je kunnen doen.
  3. Ben je niet op zoek naar een Nederlandstalige rondleiding in Napels? En heb je ook geen hulp nodig met de planning van je reis naar Napels? Dan kun je op ons blog veel gratis en handige informatie vinden. Je vind hier bijvoorbeeld tips voor activiteiten in Napels, waar te eten en te drinken, hoe het openbaar vervoer werkt, hoe je van de luchthaven in de stad komt en heel veel meer. Al onze blogs zijn recentelijk ge-update dus geen verouderde informatie.

Ben je op zoek naar een Nederlandstalige gids buiten Napels? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Stuur ons een berichtje!

Onze algemene voorwaarden vind je hier. Onze privacyverklaring vind je hier.

logo ontdek napels

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.