Over Ontdek Napels: Joël en Iris

Joel & Iris van Ontdek Napels

Van toeristen tot lokale experts

Wij zijn Iris & Joël: Nederlanders die verliefd zijn op Napels! Een aantal jaar geleden verruilden wij Nederland voor het chaotische maar fantastische Napels. Een stad die ongrijpbaar, altijd levendig en uitzonderlijk mooi is. We hebben hier fantastische mensen leren kennen en blijven nieuwe ontdekkingen doen in deze bijzondere stad. Napels verveelt ons nooit! Lees hier meer over Ontdek Napels en onze werkwijze.

Wij zijn inmiddels lokale experts geworden in de stad waar we zo van houden. Dat is ook wat veel Napolitanen nu regelmatig tegen ons zeggen: “jullie kennen Napels beter dan ik!”. En daar hebben we ons werk van gemaakt. Met ons bedrijf Ontdek Napels is het onze missie om Nederlandse en Belgische toeristen te laten zien hoe mooi en bijzonder Napels is. Dit doen we door tours, excursies en allerlei activiteiten te organiseren. Maar ook door bedrijfsuitjes te organiseren, reisplanningen te maken en meer. Ook verschenen we meerdere keren in de media.

Gecertificeerde toeristen begeleiders

Wij zijn gecertificeerde toeristen begeleiders/reisleiders (accompagnatori turistici). In de regio Campanië en in de rest van Italië. Je kunt dus zorgeloos met ons op stap door Napels, waar wij bijvoorbeeld verschillende Nederlandstalige wandeltours doen.

Ontdek Napels, twee Nederlandse locals in Napels

  1. Wil je tijdens je vakantie naar Napels deze stad ontdekken in je eigen taal? Kies dan voor een tour met een Nederlandstalige local in Napels: bekijk hier al onze tours en lees reviews van mensen die Napels ontdekten met ons. Je bent altijd op stap met Joël of Iris, niet met iemand anders.
  2. Heb je je reis naar Napels nog niet gepland? Dan kunnen we je ook helpen! Of het nu om een romantische stedentrip gaat, een bedrijfsuitje , vriendenweekend of een zomervakantie. Wij kunnen het allemaal voor je regelen. Check onze Reisplanning service voor meer informatie.
  3. Ben je niet op zoek naar een Nederlandstalige rondleiding in Napels? En heb je ook geen hulp nodig met de planning van je reis naar Napels? Dan kun je op ons blog veel gratis en handige informatie vinden. Je vind hier bijvoorbeeld tips voor activiteiten in Napels, waar te eten en te drinken, hoe het openbaar vervoer werkt, hoe je van de luchthaven in de stad komt en heel veel meer. Al onze blogs worden regelmatig ge-update.

Stuur ons een berichtje!

Onze algemene voorwaarden vind je hier. Onze privacyverklaring vind je hier.

logo ontdek napels

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.