Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels

Vervoer in en rondom Napels

Op zoek naar meer informatie over vervoer in Napels? Hoe je je het beste kunt verplaatsen in en rondom Napels? Op deze pagina lees je er alles over. Van openbaar vervoer tot privé vervoer. 

Wist je dat wij ook alles kunnen organiseren als je hier met een groep op vakantie komt? Check onze Reisplanning pagina of Bedrijfsuitje pagina voor meer informatie.

ALLE VERVOER OPTIES OP EEN RIJ

Excursies, transfers, Vespa verhuur of gewoon openbaar vervoer. Hier vind je alle vervoer opties in en rondom Napels op een rij. Ontdek Napels en omgeving hoe jij wilt.

Privé transfers

Wil je je zonder zorgen verplaatsen in Napels en omgeving? Kies dan voor privé vervoer. Bijvoorbeeld een transfer van Napels vliegveld naar jouw hotel of b&b. Of een transfer vanuit Napels naar de Amalfikust of Pompeii. Wij organiseren dit in samenwerking met een professioneel vervoersbedrijf met Engelstalige chauffeurs. Je wordt opgehaald in een Mercedes auto of bus met een net geklede chauffeur. Privé transfers organiseren we vanaf 4 personen.

Privé excursies

Wil je de omgeving van Napels ontdekken zonder zorgen? Ga dan een halve of hele dag met een privé chauffeur op ontdekking. Onze privé excursies brengen je naar de leukste en mooiste plekken in de omgeving. Denk aan Pompeii, de Amalfikust en de Vesuvius. De excursies die je kunt boeken bij ons zijn:

Wil je een privé chauffeur om andere plekken te bezoeken? Vul dan het aanvraagformulier hieronder in. 

Vespa huren

Het beste vervoersmiddel voor het ontdekken van de omgeving van Napels is volgens ons de Vespa. Ontdek de Amalfikust, Sorrento en andere prachtige gebieden op een Italiaanse scooter. Reserveer hier jouw Vespa in Napels.

Openbaar vervoer

Wil je tijdens je tijd in Napels het openbaar vervoer gebruiken? Je kunt hier in de stad en ook er buiten met de trein, metro, bus en kabeltrein. Meer informatie vind je op onze openbaar vervoer pagina.

Ferry

Vanuit Napels stad kun je eenvoudig naar de eilanden Capri, Ischia of Procida varen met een ferry boot. Maar ook de kust van Sorrento en Amalfi zijn in de zomer met de ferry bereikbaar. Lees meer over de Amalfikust bezoeken vanuit Napels.

Lokale Nederlandse experts in Napels

Napels is een unieke, soms wat chaotische, maar altijd bruisende stad in het zuiden van Italië. Voor veel reisbureaus in Nederland en België is Napels nog onbekend terrein. Ook omdat veel niet op afstand te regelen of te vinden is. 

Wij zijn lokale experts die de stad kennen én jouw taal spreken. Wil je met ons samenwerken voor jouw klanten? Stuur ons dan hier een bericht.

Aanvragen privé vervoer

Vraag met dit formulier vrijblijvend informatie aan over een privé transfer of een excursie op maat in Napels.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Het is geen probleem als je de exacte datum voor de activiteit nog niet weet.
ontdek napels