Vervoer Napels

Ben je op zoek naar je opties voor vervoer in en rondom Napels? Op deze pagina vind je alle informatie. Van openbaar vervoer tot privé vervoer.
Wist je dat wij ook alles kunnen organiseren als je hier met een groep komt? Check onze reisadvies pagina voor de mogelijkheden.

Privé transfers

Als Nederlandse locals maken wij veel dingen graag makkelijker voor jou. Bijvoorbeeld de transfer van Napels vliegveld naar jouw hotel of b&b. Of een transfer vanuit Napels naar de Amalfikust of Pompeii. Dit doen wij in samenwerking met een professioneel vervoersbedrijf met Engelstalige chauffeurs. Je wordt opgehaald in een Mercedes auto of bus.

Een privé transfer organiseren wij al vanaf 4 personen.Tenzij je voor een volledig reisadvies kiest. Dan kan dit ook al voor kleinere groepen of stellen. Je wordt door een chauffeur opgewacht in de aankomsthal. Hij zet je af bij je slaapplek in Napels. Verblijf je buiten Napels? De transfer kan ook naar de Amalfikust of Sorrento.

Vraag vrijblijvend informatie aan over een privé transfer.

prive transfer napels

Privé excursies

Hou je niet van het openbaar vervoer? Met onze privé excursies word je met eigen chauffeur naar jouw favoriete bestemming gebracht. De excursies die je kunt boeken bij ons zijn:

Wil je een privé chauffeur om andere plekken te bezoeken? Dan kan dit ook. Neem contact met ons op onze reisadvies pagina.

Vespa verhuur

Het beste vervoersmiddel voor het ontdekken van de omgeving van Napels is volgens ons de Vespa. Ontdek de Amalfikust, Sorrento en andere prachtige gebieden op een Italiaanse scooter. Reserveer hier jouw vespa in Napels. Dan zorgen wij dat jouw Vespa klaar staat bij onze verhuur partner.

Openbaar vervoer

Wil je tijdens je tijd in Napels het openbaar vervoer gebruiken? Je kunt hier met de trein, metro, bus en de kabeltrein. Meer informatie vind je op onze openbaar vervoer pagina

Ferry

De eilanden rondom Napels zijn ontzettend mooi. Vanuit Napels stad kun je eenvoudig naar de eilanden Capri, Ischia of Procida varen met een ferry boot. Ook de kust van Sorrento is met de ferry bereikbaar. De ferry vertrekt in Napels vanaf de havens Molo Beverello of Porta di Massa. Vanaf deze havens ben je in ongeveer een uur op de eilanden. Wil je met de ferry naar Sorrento? Dan ben je hier binnen een half uur. Vanaf Sorrento kun je ook met de ferry naar de Amalfikust. Lees meer over de Amalfikust bezoeken vanuit Napels.

prive transfer Iris

Aanvragen privé transfer

Vraag met dit formulier vrijblijvend informatie aan over een privé transfer in Napels.

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de activiteit nog niet weet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.