Excursie Amalfikust

De Amalfikust is misschien wel de mooiste kustlijn van Europa. En de Amalfikust ligt vlakbij Napels. Wil je deze plek bezoeken op een makkelijke en leuke manier? Boek dan een privé excursie naar de Amalfikust. Met onze vaste partner verzorgen wij een excursie die volledig privé is. Een privé chauffeur neemt je mee langs de mooiste dorpjes van de Amalfikust of naar plekken die jij zelf hebt uitgekozen.

excursie amalfikust

Over de Amalfikust excursie

De excursie start bij jouw hotel of appartement. Hier word je opgehaald door een privé chauffeur in een Mercedes auto of minibus. Dan vertrekken jullie richting de Amalfikust. Daar bezoek je natuurlijk het beroemde Positano, maar ook het dorpje Amalfi en Ravello. Bezoek bijvoorbeeld de mooie Villa Rufolo in Ravello. Wil je onderweg ergens anders stoppen? Of heb je specifieke plekken die je wilt zien? Dat kan, want jij bepaalt. Dat geldt ook voor het tempo van de excursie. En voor de tijd die je wilt blijven op iedere plek. Jouw chauffeur kent de omgeving goed en kan je ook tips geven. Kortom: geniet van de Amalfikust zoals jij dat wilt!

Dit is een privé excursie, je zit dus niet in een samengestelde groep. En je reist veilig onder begeleiding van een privé chauffeur. Maar let op de chauffeur is geen gids!

Taal: Engels
Duur: 8 uur
Prijs: € 329,- (2-3 personen) of € 469 (4-7 personen)
Start: flexibel
Exclusief: entree tickets voor de villa’s in Ravello of andere betaalde plekken
Let op: de chauffeur is geen gids

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de activiteit nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.