Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels

Excursie Amalfikust

De Amalfikust is misschien wel de mooiste kustlijn van Europa. En de Amalfikust ligt vlakbij Napels. Wil je deze plek bezoeken op een makkelijke en leuke manier? Boek dan een privé excursie naar de Amalfikust. Met onze vaste partner verzorgen wij een excursie die volledig privé is. Een privé chauffeur neemt je mee langs de mooiste dorpjes van de Amalfikust of naar plekken die jij zelf hebt uitgekozen.

ontdek napels

Over de Amalfikust excursie

De excursie start bij jouw hotel of appartement. Hier word je opgehaald door een privé chauffeur in een Mercedes auto of minibus. Dan vertrekken jullie richting de Amalfikust. Daar bezoek je natuurlijk het beroemde Positano, maar ook de dorpjes Amalfi en Ravello. Bezoek bijvoorbeeld de mooie Villa Rufolo in Ravello. Wil je onderweg ergens anders stoppen? Of heb je specifieke plekken die je wilt zien? Dat kan, want jij bepaalt. Dat geldt ook voor het tempo van de excursie. En voor de tijd die je wilt blijven op iedere plek. Of wordt gebracht naar het beginpunt van Het Pad van de Goden. Aan het einde wordt je weer opgepikt en kun je de resterende tijd elders aan de Amalfikust spenderen. Jouw chauffeur kent de omgeving goed en kan je ook tips geven. Kortom: geniet van de Amalfikust zoals jij dat wilt!

 

Privé excursie met chauffeur

Dit is een privé excursie, je zit dus niet in een samengestelde groep. En je reist onder begeleiding van een privé chauffeur. Maar let op: de chauffeur is geen gids! Natuurlijk kan hij je onderweg wel van alles vertellen over de omgeving. De excursie duurt in totaal 8 uur.

Prijzen Amalfikust excursie

Aantal personen Prijs
2-3 personen €499
4-7 personen €589
8-20 personen €899 (zonder bezoek Positano) €1069 (met bezoek Positano)

 

Aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Het is geen probleem als je de exacte datum voor de activiteit nog niet weet.
Algemene Voorwaarden en annulering
ontdek napels