Excursie Amalfikust

De Amalfikust is een van de mooiste kustlijnen van Europa en ligt vlakbij Napels. Wil je de Amalfikust bezoeken op een veilige en relaxte manier? Boek dan een privé excursie naar de Amalfikust via ons. Met onze vaste vervoerspartner verzorgen wij een volledige dag excursie. Eentje die je meeneemt langs de schilderachtige dorpjes van de Amalfikust en stopt waar jij wilt.

excursie amalfikust

Over de Amalfikust excursie

De excursie start bij jouw accommodatie. Hier wordt je opgehaald door je Engelstalige privéchauffeur in een comfortabele Mercedes auto of minibus. Vervolgens vertrekken jullie richting de Amalfikust. Daar bezoek je natuurlijk het prachtige Positano, maar ook het dorpje Amalfi en Ravello. Bezoek bijvoorbeeld de mooie Villa Cimbrone of Villa Rufolo in Ravello. Of wil je onderweg elders stoppen, heb je specifieke plekken die je wilt zien? Jij bepaalt. Dat geldt ook voor het tempo van de excursie en de tijd die je wilt besteden op iedere plek. Je privéchauffeur kent de omgeving goed en kan je ook van tips voorzien. Kortom: geniet van de Amalfikust zoals jij dat wilt!

Dit is een privé excursie, je zit dus niet in een samengestelde groep en reist veilig onder begeleiding van een privé chauffeur.

Taal: Engels
Duur: 8 uur
Prijs: € 329,- (2-3 personen), €469 (4-7 personen)
Start: flexibel
Exclusief: entree tickets voor de villa’s

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de activiteit nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.