Napels Highlights Tour

Wil je op je eerste dag in Napels een globaal beeld van de stad hebben? En direct tips krijgen en antwoorden op je vragen ontvangen? Dan is de Napels Highlights Tour een goede keuze voor jou! Ontdek de stad te voet met een Nederlandse local in Napels. In ruim 2 uur laten we je toeristische highlights zien in het historische centrum van Napels. Ben je hier maar 1 dag? Dan is dit juist niet de beste tour (lees hieronder waarom).

Highlights Tour Napels
Piazza del Gesù Nuovo

Napels ontdekken aan het begin van je verblijf

Wat kun je verwachten? Tijdens de wandeltour van circa 2 uur nemen wij je mee langs de toeristische bezienswaardigheden van de stad. Het historisch centrum met haar kerken, de bekende pleinen, bijzondere verhalen en meer. Je leert de stad in no time kennen. Omdat we je veel vertellen, maar ook omdat je ons al je vragen kunt stellen tijdens deze Nederlandstalige rondleiding. Handig voor de rest van je verblijf.

Ik ben maar 1 dag in Napels, dan is de Highlights Tour toch de beste tour?

Als je maar 1 dag in Napels hebt, vinden we dat allereerst jammer voor je. Want er is zoveel in Napels te beleven dat een dag absoluut te kort is. Maar als je dan toch zo weinig de tijd hebt, kun je volgens ons beter niet proberen zoveel mogelijk te zien. Het resultaat is dan namelijk dat je de stad heel oppervlakkig ervaart. Een betere keuze is je onder te dompelen in lokale cultuur en kennis te maken met mensen die er wonen, om Napels écht te beleven. De tour die je dan het beste kunt kiezen is de Quartieri Spagnoli Tour of Rione Sanità Tour, die je het minder toeristische Napels laten zien.

Ontdek Napels met Joël en Iris, twee Nederlanders die in Napels wonen

Je zit bovendien niet vast aan een vast tijdstip. De tour kun je daardoor bijna altijd op je eerste volledige dag of dag van aankomst plannen. Zo haal je veel meer uit je tijd in Napels. Scroll snel door om jouw Nederlandstalige stadswandeling in Napels meteen aan te vragen!

Over de Napels Highlights Tour

Taal: Nederlands
Duur: circa 2 uur
Prijs: € 39,50 p.p. (groepskorting mogelijk)
Start: flexibel
Ook last minute te boeken!

Liever een minder algemene tour? Bekijk dan de Volkswijk Sanità Tour of Quartieri Spagnoli Tour eens. Nederlandstalige tours vol cultuur, prachtige verhalen en meer.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.