Napels Highlights Tour

Wil je op je eerste dag in Napels een globaal beeld van de stad hebben? En direct tips krijgen en antwoorden op de vragen die je hebt over de stad? Dan is de Napels Highlights Tour een goede keuze voor jou. Ontdek Napels wandelend met ons, Nederlandse locals in Napels. In twee uur tijd laten we je toeristische highlights zien in het centrum van Napels. Ben je hier maar 1 dag? Dan is dit juist niet de beste tour (lees hieronder waarom).

Highlights Tour Napels
Piazza del Gesù Nuovo

Napels ontdekken aan het begin van je verblijf

Wat kun je verwachten? Tijdens de wandeltour van 2 uur nemen wij je mee langs toeristische bezienswaardigheden van de stad. Mooie gebouwen, bekende pleinen en monumenten. En de bijzondere verhalen die er bij horen. Je leert de stad in no time kennen. Omdat we je veel vertellen, maar ook omdat je ons al je vragen kunt stellen tijdens deze Nederlandstalige rondleiding. Handig voor de rest van je verblijf in Napels.

Highlight Galleria Umberto

Ik ben maar 1 dag in Napels, dan is de Highlights Tour toch de beste tour?

Als je maar 1 dag in Napels hebt, is dat natuurlijk heel jammer. Want er is zoveel in Napels te beleven dat een dag absoluut te kort is. Maar als je dan toch zo weinig de tijd hebt, kun je volgens ons beter niet proberen zoveel mogelijk te zien. Je ervaart de stad dan heel oppervlakkig. Een betere keuze is je onder te dompelen in lokale cultuur en kennis te maken met mensen die er wonen, om Napels écht te beleven. De tour die je dan het beste kunt kiezen is de Quartieri Spagnoli Tour of Rione Sanità Tour. Uiteraard krijg je tijdens deze tour ook tips voor de rest van je dag, om andere delen van de stad te zien.

Ontdek Napels met Joël en Iris, twee Nederlanders die in Napels wonen

Over de Napels Highlights Tour

Taal: Nederlands
Duur: circa 2 uur
Prijs: € 39,50 p.p. (privé tour mogelijk)
Start: dagelijks om 10:30 uur of 15:00 uur
Ook last minute te boeken!

Liever een minder algemene tour? Bekijk dan de Volkswijk Sanità Tour of Quartieri Spagnoli Tour eens. Nederlandstalige tours vol cultuur, prachtige verhalen en meer.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.