Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

Napels Highlights Tour

Wil je op je eerste dag in Napels een globaal beeld van de stad hebben? En direct tips krijgen en antwoorden op de vragen die je hebt over de stad? Dan is de Napels Highlights Tour een goede keuze voor jou. Ontdek Napels wandelend met ons, Nederlandse locals in Napels. In twee uur tijd laten we je toeristische highlights zien in het centrum van Napels. Ben je hier maar 1 dag? Dan is dit juist niet de beste tour (lees hieronder waarom).

Napels highlights
Napels highlights

Napels ontdekken aan het begin van je verblijf

Wat kun je verwachten? Tijdens de wandeltour van 2 uur nemen wij je mee langs toeristische bezienswaardigheden van de stad. Mooie gebouwen, bekende pleinen en monumenten. En de bijzondere verhalen die er bij horen. Je leert de stad in no time kennen. Omdat we je veel vertellen, maar ook omdat je ons al je vragen kunt stellen tijdens deze Nederlandstalige rondleiding. Handig voor de rest van je verblijf in Napels.

Ik ben maar 1 dag in Napels, dan is de Highlights Tour toch de beste tour?

Als je maar 1 dag in Napels hebt, is dat natuurlijk heel jammer. Want er is zoveel in Napels te beleven dat een dag absoluut te kort is. Maar als je dan toch zo weinig de tijd hebt, kun je volgens ons beter niet proberen zoveel mogelijk te zien. Je ervaart de stad dan heel oppervlakkig. Een betere keuze is je onder te dompelen in lokale cultuur en kennis te maken met mensen die er wonen, om Napels écht te beleven. De tour die je dan het beste kunt kiezen is de Quartieri Spagnoli Tour of Rione Sanità Tour. Uiteraard krijg je tijdens deze tour ook tips voor de rest van je dag, om andere delen van de stad te zien.

Napels highlights

Ervaringen van onze klanten

Renate
Via Google Reviews
Lees verder
Wat een fantastische highlight tour hebben wij gehad van de gezellige Joëll, door de persoonlijke verhalen maakte het nog leuker. We hebben veel geleerd, deze tour is zeker een aanradee op de mooie stad Napoli te ontdekken.
Jantina
Via Google Reviews
Lees verder
Als start van een weekend Napels op de eerste middag de highlights tour met Iris gedaan. In 2 uur een wandeling door het centrum vol met tips, leuke weetjes en verhalen over de stad. Kleinschalig, toegankelijk! Goede basis voor de rest van het weekend! Zeker een aanrader om te doen!
Emmy
Via Google Reviews
Lees verder
Gisteren de Highlight wandel Tour met Iris gedaan . Zeer informatief , een aanrader als je voor het eerst Napels bezoekt. Iris laat je de bekende maar ook de wat onbekendere plekken zien en vertelt er vol enthousiasme over. Ook geeft ze tips over plaatsen en leuke restaurants die je evt. kan bezoeken. Wij hebben genoten!😀👍
Suzanne
Via Google reviews
Lees verder
Hele leuke tour gedaan, door de authentieke Spaanse buurt en veel gezien en gehoord. Koffie gedaan onderweg. Echte aanrader als je in Napels bent om met Joel op pad te gaan😃👍🏻
Napels highlights

Over de Napels Highlights Tour

Op zaterdag en zondag raden we de Highlights Tour af in drukke maanden. Kies dan liever voor de Quartieri Spagnoli Tour of Rione Sanità Tour.

Aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.
Algemene Voorwaarden en annulering
ontdek napels