Napels Highlights Tour

Je bent maar kort in Napels en maar wil wel zoveel mogelijk van de stad zien. Of je wilt op je eerste dag direct goed begrijpen welke delen van de stad je later nog beter wilt bekijken. Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! De Napels Highlights Tour: ontdek de stad te voet met een Nederlandse local in Napels. Een stadswandeling waarbij jij alle aandacht hebt, alle tijd hebt om vragen te stellen en waar ook veel mogelijkheid tot interactie is.

palazzp reale in Napels een highlight in de stad
Palazzo Reale in Napels

Napels ontdekken in minder dan 3 uur

Wat kun je verwachten? Tijdens de wandeltour van circa 2.5 uur nemen wij je mee langs de bezienswaardigheden van de stad. Het historisch centrum met haar kerken, de bekende pleinen, karakteristieke steegjes, de kleurrijke Quartieri Spagnoli , Galleria Umberto en nog veel meer. Je leert de stad in no time kennen. Omdat we je veel vertellen, maar ook omdat je ons al je vragen kunt stellen tijdens de Nederlandstalige rondleiding. Waar kun je de lekkerste pasta en pizza eten? Hoe deel je je tijd het beste in? Waar neem je de boot naar een van de eilanden? Wij leggen je alles uit terwijl we samen door de stad wandelen. Je zult je al snel als een local wanen in Napels.

Ontdek Napels met Joël en Iris, twee Nederlanders die in Napels wonen

Je zit bovendien niet vast aan een vast tijdstip. De tour kun je daardoor bijna altijd op je eerste volledige dag of dag van aankomst plannen. Zo haal je veel meer uit je tijd in Napels. Scroll snel door om jouw Nederlandstalige stadswandeling in Napels meteen aan te vragen!

Over de Napels Highlights Tour

Taal: Nederlands
Duur: 2.5 uur
Prijs: €39,50 per persoon
Start: flexibel
Ook last minute te boeken!

Liever een minder algemene tour? Bekijk dan de Volkswijk Sanità Tour of Street Art Tour in Napels eens. Nederlandstalige tours vol cultuur, prachtige verhalen en meer.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.