Fiets Tour Napels

Fietstour in Napels met Nederlandstalige gids

Fiets tour Napels? Hier boek je snel en makkelijk een fiets tour door Napels, in het Nederlands of Engels. Lees snel verder voor meer informatie over de fiets tour in Napels. Hebben mensen je aangeraden de fiets tour met Iris of Joël te doen? Boek dan een wandeltour met ons, want wij doen de fiets tour zelf niet meer.

Fiets tour in Napels, de meest geboekte fiets tour

In samenwerking met onze lokale fiets tour partner bieden wij de meest geboekte fietstour in Napels aan! Met Nederlandse of Engelstalige gids. Duizenden andere Nederlanders en Belgen gingen je in de afgelopen jaren al voor. Fietsen door deze drukke stad is niet voor iedereen dus lees snel verder wat je kunt verwachten.

Wat kun je verwachten tijdens de Nederlandstalige fietstour?

In ongeveer 3 uur tijd krijg je enorm veel van Napels te zien en te weten. Voor de start van de tour krijg je een fiets met versnellingen aangemeten. Vervolgens word je meegenomen langs het historisch centrum, karakteristieke buurten, oude kastelen en meer. Napels is niet zo vlak als andere Europese steden, dus hou er rekening mee dat je soms flink moet trappen. En de scooters je links en rechts voorbij scheuren. De fietstour is het hele jaar door te boeken in groepsverband of privé.

Fietsen in Napels met Nederlandstalige gids

Fietsen met Nederlandse gids of Engelstalige gids

Onze Nederlandstalige fiets tour in Napels wordt door een Nederlandse gids van onze fiets tour partner gedaan. Is er geen Nederlandstalige gids beschikbaar, dan doet onze partner Salvatore of één van zijn collega’s de fiets tour in het Engels. Wij doen de fiets tour namelijk al een sinds een aantal jaar niet meer zelf.

Liever met ons? Of twijfels over fietsen in Napels?

Als onze recensies of het advies van een bekende je enthousiast hebben gemaakt over ons (Joël en Iris). Boek dan onze Highlights Tour: dezelfde bezienswaardigheden als de fiets tour, maar dan lopend met één van ons. Gegarandeerd in het Nederlands dus. Ook ideaal als je twijfelt over fietsen in de heuvelachtige straten, het drukke verkeer of het te warme weer.

Over de Fietstour in Napels

Taal: Nederlands of Engels
Duur: circa 3 uur
Prijs groepstour: €45 p.p.
Prijs privé tour: €60 p.p. (mogelijk vanaf 4 personen)
Start: dagelijks om 10:30 uur
Meeting point: Galleria Principe di Napoli
Reserveren is verplicht!

Deelname vereist een goede conditie, door deel te nemen aan de fietstour verklaar je in goede gezondheid te zijn.

Aanvragen (ook nog de avond van tevoren)

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Hoe vonden anderen het om in Napels te fietsen?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die onze fiets tour in Napels al hebben gedaan? Wij hebben een aantal van onze recensies voor je op een rijtje gezet. Zo krijg je een nog betere indruk van wat je kunt verwachten tijdens de fiets tour.

Veelgestelde vragen over fietsen in Napels

Is het veilig om in Napels te fietsen?

Ja! Het is zeker veilig om in Napels te fietsen. Ondanks dat de stad weinig tot geen fietspaden heeft kun je op een veilige manier op de fiets de stad verkennen. Het verkeer in Napels is op het eerste gezicht chaotisch en druk. Je zult echter al snel merken dat men in Napels heel geduldig is in het verkeer.
Tijdens de fiets tour fietst er een gids voorop die het verkeer voor je regelt en je laat zien waar je kunt fietsen. Veel delen van de stad zijn gemixte zones, waar je als fietser de weg deelt met voetgangers. Bij grotere groepen is er tijdens de fiets tour in Napels altijd een tweede gids die achteraan fietst. Deze zorgt ervoor dat de groep niet uiteen valt en dat ook het verkeer voor de achterste fietsers goed geregeld wordt.

Kan ik een fiets huren na de fietstour?

Ja, je kunt na de fietstour een fiets huren. Dit zal een andere fiets zijn dan waarmee je hebt deelgenomen aan de fietstour. Ben je een fanatieke fietser? Dan kunnen we je enorm aanraden om de actieve fietstour door de Campi Flegrei (net buiten Napels) te boeken. Deze tour wordt uitgevoerd door onze collega van Ride A Bike Naples.

Hoe oud moet ik zijn om deel te nemen aan de fietstour?

Onze Nederlandstalige fietstour in Napels is geschikt voor bijna alle leeftijden. Ook voor de kleinsten is het mogelijk om op een eigen fiets mee te doen. We raden hier echter wel aan om een privé tour te boeken, zodat er extra rekening gehouden kan worden met het tempo van de tour en de verhalen die verteld worden. Voor de oudsten is het ook mogelijk om deel te nemen aan de tour. Houdt er ook hier rekening mee dat het tempo van de groepstour misschien te hoog kan liggen en dat Napels heuvelachtig is. Voor alle deelnemers geldt: deelname vereist een goede conditie, door deel te nemen verklaar je in goede gezondheid te zijn.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.