Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

Napels Fietstour

Fiets tour Napels? Hier boek je snel en makkelijk een fietstour door Napels, in het Nederlands of Engels. Lees snel verder voor meer informatie over de fiets tour in Napels. Hebben mensen je aangeraden de fiets tour met Iris of Joël te doen? Boek dan een wandeltour met ons, want wij doen de fiets tour zelf niet meer.

fietstour
fietstour napels

Fiets tour in Napels, de meest geboekte fiets tour

In samenwerking met onze lokale fiets tour partner bieden wij de meest geboekte fietstour in Napels aan! Met Nederlandse of Engelstalige gids. Duizenden andere Nederlanders en Belgen gingen je in de afgelopen jaren al voor. Fietsen door deze drukke stad is niet voor iedereen dus lees snel verder wat je kunt verwachten.

Wat kun je verwachten tijdens de Nederlandstalige fietstour?

In ongeveer 3 uur tijd krijg je enorm veel van Napels te zien en te weten. Voor de start van de tour krijg je een fiets met versnellingen aangemeten. Vervolgens word je meegenomen langs het historisch centrum, karakteristieke buurten, oude kastelen en meer. Napels is niet zo vlak als andere Europese steden, dus hou er rekening mee dat je soms flink moet trappen. En de scooters je links en rechts voorbij scheuren. De fietstour is het hele jaar door te boeken in groepsverband of privé.

Fietsen met Nederlandse gids of Engelstalige gids

Onze Nederlandstalige fiets tour in Napels wordt door een Nederlandse gids van onze fiets tour partner gedaan. Is er geen Nederlandstalige gids beschikbaar, dan doet onze partner Salvatore of één van zijn collega’s de fiets tour in het Engels. Wij doen de fiets tour namelijk al een sinds een aantal jaar niet meer zelf.

Liever met ons? Of twijfels over fietsen in Napels?

Als onze recensies of het advies van een bekende je enthousiast hebben gemaakt over ons (Joël en Iris). Boek dan onze Highlights Tour: dezelfde bezienswaardigheden als de fiets tour, maar dan lopend met één van ons. Gegarandeerd in het Nederlands dus. Ook ideaal als je twijfelt over fietsen in de heuvelachtige straten, het drukke verkeer of het te warme weer.

fietsers en mountainbikes in campi flegrei napels

Veelgestelde vragen

Ja! Het is zeker veilig om in Napels te fietsen. Ondanks dat de stad weinig tot geen fietspaden heeft kun je op een veilige manier op de fiets de stad verkennen. Het verkeer in Napels is op het eerste gezicht chaotisch en druk. Je zult echter al snel merken dat men in Napels heel geduldig is in het verkeer.
Tijdens de fiets tour fietst er een gids voorop die het verkeer voor je regelt en je laat zien waar je kunt fietsen. Veel delen van de stad zijn gemixte zones, waar je als fietser de weg deelt met voetgangers. Bij grotere groepen is er tijdens de fiets tour in Napels altijd een tweede gids die achteraan fietst. Deze zorgt ervoor dat de groep niet uiteen valt en dat ook het verkeer voor de achterste fietsers goed geregeld wordt.

Ja, je kunt na de fietstour een fiets huren. Dit zal een andere fiets zijn dan waarmee je hebt deelgenomen aan de fietstour. Ben je een fanatieke fietser? Dan kunnen we je enorm aanraden om de actieve fietstour door de Campi Flegrei (net buiten Napels) te boeken. Deze tour wordt uitgevoerd door onze collega van Ride A Bike Naples.

Onze Nederlandstalige fietstour in Napels is geschikt voor bijna alle leeftijden. Ook voor de kleinsten is het mogelijk om op een eigen fiets mee te doen. We raden hier echter wel aan om een privé tour te boeken, zodat er extra rekening gehouden kan worden met het tempo van de tour en de verhalen die verteld worden. Voor de oudsten is het ook mogelijk om deel te nemen aan de tour. Houdt er ook hier rekening mee dat het tempo van de groepstour misschien te hoog kan liggen en dat Napels heuvelachtig is. Voor alle deelnemers geldt: deelname vereist een goede conditie, door deel te nemen verklaar je in goede gezondheid te zijn.

Ervaringen van onze klanten

Annelies
via Facebook
Lees verder
Afgelopen maandag hebben wij de fietstour met Iris gedaan. Ze vertelde met veel enthousiasme over Napels! Zo leerden wij deze stad op een leuke wijze kennen. Daarna hebben we nog een lunchtip gekregen van Iris en Joël, ook dit was echt geslaagd. Heerlijk gegeten met een echte Italiaanse sfeer! Een echte aanrader dus bij een bezoek aan Napels!
Tino
Via Google Reviews
Lees verder
Via ontdek Napels een fietstour geboekt. Onze gids vertelde vol liefde over "zijn" stad Napels. Deze tour is zeker een aanrader aan het begin van je bezoek aan Napels
Annelotte
Via Google Reviews
Lees verder
Gisteren een gave fietstour gedaan door de stad Napels. Veel van de stad kunnen ontdekken dankzij Joël! Street art, prachtige wijken en mooie architectuur. Het is een echte aanrader om een tour via Iris en Joël te boeken. Zo kan je op een relaxte manier een goeie eerste indruk krijgen van veel delen van de stad, daarnaast krijg je ook veel tips voor de rest van je vakantie in en rondom Napels. Het was top!

Over de Fietstour in Napels

Reserveren is verplicht!

Deelname vereist een goede conditie, door deel te nemen aan de fietstour verklaar je in goede gezondheid te zijn.

Aanvragen Fietstour

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Algemene Voorwaarden en annulering
ontdek napels