Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels

Nederlandse tours en activiteiten in Napels

Ben je op zoek naar een Nederlandstalige gids in Napels? Ontdek Napels samen met ons, twee lokale gidsen die de stad goed kennen en jouw taal spreken! Persoonlijke, kleinschalige tours die je het gevoel geven alsof je met een bekende op pad bent.

Dagtrips vanuit Napels

In Napels zul je je niet snel vervelen, er is genoeg te doen in deze fantastische stad. Zo kun je kastelen bezoeken, onder de grond gaan, dwalen in de smalle straatjes tijdens onze tours, heerlijk eten en nog veel meer. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat als je hier langere tijd bent, een dagtrip buiten Napels ook leuk is om te doen. Welke dagtrips vanuit Napels zijn er? Wat kun je doen en wat is haalbaar in een dag? Wij tippen je een aantal van onze favoriete dagtrips in de omgeving van Napels. We kunnen je trouwens ook helpen bij je Reisplanning.

Wat mensen over ons zeggen

Chris
Via Google Reviews
Lees verder
Met Iris een mooie wandeltocht door Napels gemaakt, we hebben enorm genoten. Iris is een communicatief vaardige vlotte vrouw waarmee we al snel een connectie voelde. Ze heeft ons werkelijk 2,5 uur geboeid met een leuke ronde door het echte oude Napels. Op ons verzoek ook nog wat Maradonna plekken/wetenswaardigheden meegenomen en het was voor iedereen geslaagd. Ook de oude spaanse wijk bezocht waar Iris veelvuldig in gesprek kwam met de bewoners, dit leverde ons weer een mooie inkijk in hun dagelijks bestaan en hoe de mensen hier wonen. Echt een aanrader als je Napels bezoekt en wat meer van de stad wil zien. Nogmaals bedank Iris voor je mooie bijdrage aan onze reis.
Jerry
Via Google Reviews
Lees verder
Super leuke tour gehad door de spaanse wijk in Napels met Iris. Veel info over historie en streetfood,en Iris is bekend bij de locale bevolking,gezien de vele mensen die ze gedag zegt. Dikke prima!
Gerben
Via Google Reviews
Lees verder
Als je Napels wilt ontdekken en beleven moet je bij Iris & Joël zijn. Enorm responsief, meedenkend, vriendelijk en alwetend. Bovenal genoten van de fietstocht door de prachtige stad, de adembenemende Amalfi kust, scooters en last but God himself; Diego! Met 6 vrienden geweest, maar kom graag terug met de familie