Actieve fietstour Campi Flegrei

fietsers en mountainbikes in campi flegrei napels
Fietstour Campi Flegrei

Ben jij een echte fietser en zoek je een actieve fietstour in Napels? Ga dan met onze Napolitaanse collega Salvatore mee op een actieve fietstour en ontdek Napels anders dan anderen! Je ontdekt vulkanen, meren, mooie uitzichtpunten en Romeinse overblijfselen.

De tour start in Napels zelf. Hier krijg je een goede mountainbike aangemeten. Vervolgens vertrek je richting Posillipo waar je meteen al een goede indruk krijgt van het prachtige landschap. Vanaf hier heb je uitzicht op de baai van Pozzuoli, het schiereiland Nisida en zie je ook de eilanden Procida, Ischia en Capo Miseno voor je liggen.

fietsen in napels

Campi Flegrei

Daarna fiets je richting Campi Flegrei (‘de brandende velden’). Campi Flegrei is 1 van de 40 supervulkanen ter wereld. Je zult verschillende kraters en kratermeren zien. Rook uit de bodem, zwavelgeur, kortom een uniek landschap.

Eenmaal in Pozzuoli heb je de mogelijkheid om het oude Romeinse amfitheater te bezoeken en kun je rondlopen in het dorpje. Na het bezoek aan Pozzuoli fiets je richting Lago di Aversa en kun je even relaxen. Dan is het tijd om via Baia terug naar Napels te fietsen.

fietstour napels

Deze fietstour is een echte aanrader als je in een korte tijd een beeld wil krijgen van Campi Flegrei. Je krijgt degelijk materiaal ter beschikking en een rondrit met een heel vriendelijke gids met uitgebreide kennis.

Over de Fiets Tour Campi Flegrei

Taal: Engels
Duur: gehele dag
Prijs: vanaf €90 euro p.p. (exclusief lunch)
Toeslag e-bike: €30,- p.p.
Start: rond 10:00 uur bij jouw hotel of B&B in Napels
Minimum aantal deelnemers: 2

Wil je liever in Napels stad fietsen? Check dan onze normale fietstour met de highlights van Napels!

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.