Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

Actieve fietstour Campi Flegrei

Ben jij een echte fietser en zoek je een actieve fietstour in Napels? Ga dan met onze collega Salvatore mee op een actieve fietstour. En ontdek Napels anders dan anderen! Je ziet vulkanen, meren, mooie uitzichtpunten en Romeinse opgravingen.

De tour start in Napels zelf. Hier krijg je een goede mountainbike. Vervolgens vertrek je richting Posillipo. Daar krijg je meteen al een goede indruk van de prachtige omgeving. Vanaf hier heb je uitzicht op de baai van Pozzuoli, maar ook op het schiereiland Nisida. En verder zie je ook de eilanden Procida, Ischia en Capo Miseno voor je liggen.

fietsers en mountainbikes in campi flegrei napels

CAMPI FLEGREI

Daarna fiets je richting Campi Flegrei, de brandende velden. Campi Flegrei is één van de 40 supervulkanen op de wereld. Je zult verschillende kraters en krater meren zien. Maar ook rook uit de grond, zwavelgeur en meer. Een unieke omgeving.

Als je aan bent gekomen in Pozzuoli heb je de mogelijkheid om het Romeinse amfitheater te bezoeken. Of kun je even rondlopen in het dorpje. Na dit bezoek aan Pozzuoli fiets je richting Lago di Aversa. En daar kun je even relaxen. Hierna is het tijd om via Baia terug naar Napels te fietsen.

Deze fietstour is een echte aanrader als je in een korte tijd een beeld wil krijgen van Campi Flegrei. Je krijgt degelijk materiaal ter beschikking en een rondrit met een heel vriendelijke gids met uitgebreide kennis.

OVER DE FIETS TOUR CAMPI FLEGREI

Taal: Engels
Duur: gehele dag
Prijs: vanaf €90 euro p.p. (exclusief lunch)
Toeslag e-bike: €30,- p.p.
Start: rond 10:00 uur bij jouw hotel of B&B in Napels
Minimum aantal deelnemers: 2

Wil je liever in Napels stad fietsen? Check dan onze normale fietstour met de highlights van Napels!

Aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.