Fotoshoot in Napels

Wil je jouw verblijf in Napels onvergetelijk maken? Met herinneringen die je ook aan je muur kunt hangen? Boek dan een fotoshoot in Napels via ons. Je gaat tijdens deze activiteit op pad met de professionele fotografe Leonilda. Lees snel verder voor alle informatie.

fotoshoot in napels

Wat kun je verwachten?

Jullie gaan samen met Leonilda een aantal uren op stap in het centrum. Onder andere in de gekleurde Quartieri Spagnoli met haar smalle steegjes. Daarna gaan jullie de boulevard aan zee. Vanaf hier heb je heel mooi uitzicht op de Vesuvius en het eiland Capri. Onderweg zullen jullie veel mooie plekken tegen komen om prachtige foto’s te maken. Zoals bijvoorbeeld op het bekende Piazza del Plebiscito en in de Galleria Umberto. De fotoshoot kan ook op een andere locatie plaatsvinden, als je dat wilt.

Tijdens de fotoshoot

Leonilda zal jullie tijdens de fotoshoot kleine aanwijzingen geven en jullie op je gemak stellen. Ze houdt van spontane foto’s die natuurlijk overkomen. Als jullie zelf ideeën hebben staat ze hier ook voor open. Het gaat erom dat jullie uiteindelijk blij zijn met het resultaat!Voor de fotoshoot gebruikt Leonilda een Canon 6D spiegelreflexcamera met verschillende lenzen.

familie fotoshoot in napels

Over de foto’s

Tijdens de fotoshoot maakt Leonilda heel veel foto’s. Uiteindelijk krijg je ongeveer 50 bewerkte foto’s. Hebben jullie meer geschikte foto’s? Dan krijgen jullie er zelfs meer. De foto’s worden na de shoot binnen ongeveer een week via WeTransfer of een andere programma digitaal bij jullie afgeleverd. Je kunt ze dus gemakkelijk thuis downloaden. Let op: je krijgt geen geprinte foto’s.

Photoshoot in Napels

Binnen een paar uur nadat jullie afscheid hebben genomen van Leonilda, krijg je vaak al een preview van de fotoshoot. Zo hebben jullie in Napels al een indruk hoe de foto’s zijn geworden.

fotoshoot in napels lungomare

Maak kennis met Leonilda

Leonilda is een fotografe die woont op het eiland Ischia bij Napels. Ze is gespecialiseerd in bruidsfotografie, maar natuurlijk kan ze ook geweldige foto’s maken voor andere gelegenheden. Ze spreekt uitstekend Engels. Mensen die eerder de fotoshoot met haar deden zeggen het volgende over Leo. Ze is spontaan en het voelt alsof je met een bekende op stap bent.

Foto Leonilda

Over de fotoshoot in Napels

Taal: Engels, Italiaans of Duits
Duur: ongeveer 2 uur
Prijs: €250,-
Wanneer te boeken: in overleg te bepalen
Let op: wij zijn zelf niet aanwezig bij de fotoshoot. Jullie zijn alleen samen met Leonilda op pad.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de fotoshoot nog niet weet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.