Fotoshoot in Napels

Wil je jouw verblijf in Napels onvergetelijk maken? Dat kan nu met onze fotoshoot in Napels! Je gaat tijdens deze fotoshoot in Napels op pad met een professionele fotografe: Leonilda.
(tekst gaat na de foto’s verder)

Photoshoot in Napels

Wat kun je verwachten?

Jullie spenderen samen met Leonilda een aantal uren in het centrum van Napels. Onder andere in Quartieri Spagnoli met haar smalle steegjes en mysterieuze uiterlijk. Daarna gaan jullie naar het romantische gedeelte van de stad, de boulevard aan zee (Lungomare). Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de Vesuvius, Castel dell’Ovo en het eiland Capri. Onderweg zullen jullie veel mooie plekken tegenkomen om prachtige foto’s te maken zoals bijvoorbeeld op Piazza del Plebiscito en in Galleria Umberto.

fotoshoot napels

Tijdens de fotoshoot

Leonilda zal jullie tijdens de fotoshoot kleine aanwijzingen geven en jullie op je gemak stellen. Ze houdt van spontane foto’s, zodat de foto’s het meest natuurlijk overkomen. Als jullie zelf specifieke ideeën hebben staat ze hier ook zeker voor open. De fotoshoot kan dus ook op een andere locatie plaatsvinden. Het gaat erom dat jullie uiteindelijk blij zijn met het resultaat!
Voor de fotoshoot gebruikt Leonilda een spiegelreflexcamera (Canon 6D) met verschillende lenzen.

fotoshoot in napels lungomare
photoshoot napels

Hoe krijg ik de foto’s en hoeveel foto’s krijg ik?

Je krijgt ongeveer 50 bewerkte foto’s.. hebben jullie meer geschikte foto’s dan krijgen jullie er ook meer!

De foto’s worden na de shoot binnen ongeveer een week via WeTransfer of een andere programma digitaal bij jullie afgeleverd. Je kunt ze dus gemakkelijk na de fotoshoot downloaden. Let op: je krijgt geen geprinte foto’s.

Binnen een paar uur nadat jullie afscheid hebben genomen van Leonilda, krijg je vaak al een ‘sneak peek‘ van de fotoshoot. Zo hebben jullie tijdens jullie verblijf in Napels al een heel klein beetje een idee hoe de foto’s zijn geworden.

fotoshoot in napels
familie fotoshoot in napels

Maak kennis met Leonilda

Leonilda is een fotografe die woont op het eiland Ischia bij Napels. Ze is gespecialiseerd in bruidsfotografie, maar natuurlijk kan ze ook geweldige foto’s maken voor andere gelegenheden. Ze spreekt uitstekend Engels. Mensen die eerder de fotoshoot met haar deden via ons zeiden onder andere dat Leo spontaan is en het voelt alsof je met een bekende op stap bent.

Foto Leonilda

Over de fotoshoot in Napels

Taal: Engels, Italiaans of Duits
Duur: ongeveer 2 uur
Prijs: €250,-
Wanneer te boeken: in overleg te bepalen

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de fotoshoot nog niet weet.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.