Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

Fotoshoot in Napels

Wil je jouw verblijf in Napels onvergetelijk maken? Met herinneringen die je ook aan je muur kunt hangen? Boek dan een fotoshoot in Napels via ons. Je gaat tijdens deze activiteit op pad met de professionele fotografe Leonilda. Lees snel verder voor alle informatie.

fotoshoot napels
fotoshoot napels

Wat kun je verwachten?

Jullie gaan samen met Leonilda een aantal uren op stap in het centrum. Onder andere in de gekleurde Quartieri Spagnoli met haar smalle steegjes. Daarna gaan jullie de boulevard aan zee. Vanaf hier heb je heel mooi uitzicht op de Vesuvius en het eiland Capri. Onderweg zullen jullie veel mooie plekken tegen komen om prachtige foto’s te maken. Zoals bijvoorbeeld op het bekende Piazza del Plebiscito en in de Galleria Umberto. De fotoshoot kan ook op een andere locatie plaatsvinden, als je dat wilt.

Over de foto's

Tijdens de fotoshoot maakt Leonilda heel veel foto’s. Uiteindelijk krijg je ongeveer 50 bewerkte foto’s. Hebben jullie meer geschikte foto’s? Dan krijgen jullie er zelfs meer. De foto’s worden na de shoot binnen ongeveer een week via WeTransfer of een andere programma digitaal bij jullie afgeleverd. Je kunt ze dus gemakkelijk thuis downloaden. Let op: je krijgt geen geprinte foto’s. Binnen een paar uur nadat jullie afscheid hebben genomen van Leonilda, krijg je vaak al een preview van de fotoshoot. Zo hebben jullie in Napels al een indruk hoe de foto’s zijn geworden.

Tijdens de fotoshoot

Leonilda zal jullie tijdens de fotoshoot kleine aanwijzingen geven en jullie op je gemak stellen. Ze houdt van spontane foto’s die natuurlijk overkomen. Als jullie zelf ideeën hebben staat ze hier ook voor open. Het gaat erom dat jullie uiteindelijk blij zijn met het resultaat!Voor de fotoshoot gebruikt Leonilda een Canon 6D spiegelreflexcamera met verschillende lenzen.

 

Maak kennis met Leonilda

Leonilda is een fotografe die woont op het eiland Ischia bij Napels. Ze is gespecialiseerd in bruidsfotografie, maar natuurlijk kan ze ook geweldige foto’s maken voor andere gelegenheden. Ze spreekt uitstekend Engels. Mensen die eerder de fotoshoot met haar deden zeggen het volgende over Leo. Ze is spontaan en het voelt alsof je met een bekende op stap bent.

Over de fotoshoot in Napels

Let op: wij zijn zelf niet aanwezig bij de fotoshoot. Jullie zijn alleen samen met Leonilda op pad.

Aanvragen Fotoshoot

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Het is geen probleem als je de exacte datum voor de fotoshoot nog niet weet.
Op deze activiteit zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
ontdek napels