Fotoshoot in Napels

Wil je jouw verblijf in Napels onvergetelijk maken? Dat kan nu met onze fotoshoot in Napels! Je gaat tijdens deze fotoshoot in Napels op pad met een professionele fotografe: Leonilda. Leonilda is gespecialiseerd in bruids- en portret fotografie. Ze woont op het eiland Ischia bij Napels en komt graag naar het vaste land om jullie op de foto te zetten.
(tekst gaat na de foto’s verder)

fotoshoot ischia napels

Wat kun je verwachten?

Jullie spenderen samen met Leonilda een aantal uren in het centrum van Napels. Onder andere in het historische centrum van de stad met haar smalle steegjes en mysterieuze uiterlijk. Daarna gaan jullie naar het romantische gedeelte van de stad, de boulevard aan zee (Lungomare). Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de Vesuvius, Castel dell’Ovo en het eiland Capri. Onderweg zullen jullie veel mooie plekken tegenkomen om prachtige foto’s te maken.

fotoshoot napels steeg

Tijdens de fotoshoot

Leonilda zal jullie tijdens de fotoshoot kleine aanwijzingen geven en jullie op je gemak stellen. Ze houdt van spontane foto’s, zodat de foto’s het meest natuurlijk lijken. Als jullie zelf specifieke ideeën hebben staat ze hier ook zeker voor open. De fotoshoot kan dus ook op een andere locatie plaatsvinden. Het gaat erom dat jullie uiteindelijk blij zijn met het resultaat!
Voor de fotoshoot gebruikt Leonilda een spiegelreflexcamera (Canon 6D) met verschillende lenzen.

fotoshoot napels
photoshoot napels

Hoe krijg ik de foto’s en hoeveel foto’s krijg ik?

Je krijgt ongeveer 50 bewerkte foto’s. Daarnaast krijg je ook onbewerkte foto’s. In totaal komt dit uit op tussen de 50 en 100 foto’s.

De foto’s worden na de shoot binnen 72 uur (3 dagen) via WeTransfer of een andere programma digitaal bij jullie afgeleverd. Je kunt ze dus gemakkelijk na de fotoshoot downloaden. Let op: je krijgt geen geprinte foto’s.

Binnen een paar uur nadat jullie afscheid hebben genomen van Leonilda, krijg je al een ‘sneak peek’ van de fotoshoot. Zo hebben jullie tijdens jullie verblijf in Napels al een idee hoe de foto’s zijn geworden.

Maak kennis met Leonilda en haar foto’s

Wil je graag meer foto’s van Leonilda zien? Neem dan een kijkje op haar Facebook of Instagram account. Hieronder zie je een foto van haarzelf met de camera die zij gebruikt tijdens de fotoshoot.

Foto Leonilda

Over de fotoshoot in Napels

Taal: Engels, Italiaans of Duits
Duur: 2 á 3 uur
Prijs: € 199,- alles inclusief
Wanneer te boeken: in overleg te bepalen

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de fotoshoot nog niet weet.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.