Street Art Tour

street art tour napels

Street art in Napels, de stad van duizend kleuren. Napels’ bekendste zanger Pino Daniele zong het al in zijn nummer Napule è mille culure, al had hij het toen niet over de straatkunst.

Napels is een kleurrijke stad en dit komt onder andere door de vele graffiti en kunst op de muren. Onze street art tour neemt je mee door het centrum van Napels of in de wijk Rione Sanità. Door de steegjes en over de pleinen langs bekende en minder bekende street art. Kunstwerken van lokale kunstenaars, maar ook internationale kunstenaars. Wist je bijvoorbeeld dat er een kunstwerk van Banksy op een muur in Napels staat?

Ga met ons mee op ontdekkingstocht en kom op plekken die je zelf misschien niet gevonden zou hebben!

We hebben de street art tour gedaan bij Iris en Joel! Erg gaaf, dit moet je gezien hebben als je in Napels bent geweest. Napels staat bekend om zijn mooie street art. Als je zelf in de stad loopt kom je wel al wat street art tegen echter door de tour hebben we echt de mooiste street art gezien die we zelf niet gevonden zouden hebben.

Houd je niet van Street Art maar ben je wel op zoek naar een leuke stads wandeling? Kijk dan eens naar de Volkswijk Rione Sanita tour of de Insta Walk in Napels.

Over de Street Art Tour in Napels

Taal: Nederlands of Engels
Duur: 2.5 uur
Prijs: € 39,50 (groepskorting en gezinskorting mogelijk)
Start: flexibel
Minimum aantal deelnemers: 2
Waar: Napels centrum of in Rione Sanità

Ciaotutti was afgelopen jaar met ons op pad en schreef dit artikel over onze Street Art Tour in Napels.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.