Street Art Tour

Street Art rondleiding

Street art in Napels

Street art in Napels, de stad van duizend kleuren. Napels is een kleurrijke stad en dit komt onder andere door de vele graffiti en kunst op de muren. Onze Nederlandstalige street art tour neemt je mee door het historisch centrum van Napels of door de wijk Rione Sanità. Door smalle steegjes en over grote pleinen langs bekende en minder bekende street art. Kunstwerken van lokale kunstenaars, maar ook van internationale bekende kunstenaars. Wist je bijvoorbeeld dat er een kunstwerk van Banksy in Napels te vinden is? Ga met ons mee op ontdekkingstocht en we garanderen je dat je erna ook andere steden met andere ogen zult bekijken.

Grote muurschilderingen en verborgen stencils

Street art komt in veel verschillende vormen en formaten. De laatste jaren zijn ook in Napels grote muurschilderingen (murales) steeds populairder geworden. De beroemde muurschildering van Diego Maradona in Napels is sinds 2020 bijvoorbeeld uitgegroeid tot één van de bekendste symbolen van de stad. Maar je vindt in Napels ook veel street art in kleiner formaat. Denk aan posters, stencils, stickers en teksten die je soms pas ziet als iemand ze aanwijst. Tijdens onze wandeltour is dit precies wat we doen. En natuurlijk leggen we ook de betekenis of achterliggende boodschap uit. Een interactieve manier om de stad op een andere manier te leren kennen dan normaal. Ga je mee?

Street Art Napels
Sophia Loren Napels

Houd je niet van Street Art maar ben je wel op zoek naar een leuke Nederlandstalige stadswandeling of tour? Kijk dan eens naar de Volkswijk Rione Sanita tour.

Over de Nederlandstalige Street Art Tour in Napels

Taal: Nederlands
Duur: 2 uur
Prijs: € 39,50 p.p (privé tour mogelijk)
Start: dagelijks in de ochtend of de middag
Ook last minute te boeken!

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.