Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

Street Art Tour

Street art in Napels, de stad van duizend kleuren. Napels is een kleurrijke stad en dit komt onder andere door de vele graffiti en kunst op de muren. Onze Nederlandstalige street art tour neemt je mee door het historisch centrum van Napels of door de wijk Rione Sanità. Door smalle steegjes en over grote pleinen langs bekende en minder bekende street art. Kunstwerken van lokale kunstenaars, maar ook van internationale bekende kunstenaars. Wist je bijvoorbeeld dat er een kunstwerk van Banksy in Napels te vinden is? Ga met ons mee op ontdekkingstocht en we garanderen je dat je erna ook andere steden met andere ogen zult bekijken.

streetart tour napels
streetart tour napels

Grote muurschilderingen en verborgen stencils

Street art komt in veel verschillende vormen en formaten. De laatste jaren zijn ook in Napels grote muurschilderingen (murales) steeds populairder geworden. De beroemde muurschildering van Diego Maradona in Napels is sinds 2020 bijvoorbeeld uitgegroeid tot één van de bekendste symbolen van de stad. Maar je vindt in Napels ook veel street art in kleiner formaat. Denk aan posters, stencils, stickers en teksten die je soms pas ziet als iemand ze aanwijst. Tijdens onze wandeltour is dit precies wat we doen. En natuurlijk leggen we ook de betekenis of achterliggende boodschap uit. Een interactieve manier om de stad op een andere manier te leren kennen dan normaal. Ga je mee?

Ervaringen van onze klanten

Esther
Via Facebook
Lees verder
Afgelopen week Napels bezocht en een gave Street Art tour gedaan met Joel. Veel te weten gekomen over het verhaal achter de Street Art en de kunstenaars. Daarnaast leuke weetjes opgedaan en extra dingen geleerd en gezien van deze fantastische stad. Joël laat je dat zien , wat je normaal zelf niet snel zult ontdekken. Verder is hun ook niks te veel, als ik hun weer eens app om wat te vragen. Iris en Joël zijn de aangewezen personen om hun liefde voor Napels met anderen te delen. Dus mocht je Napels willen bezoeken, dan is een tour met hun bijna een must! Wij komen terug!
Lia
Lees verder
Wij hebben afgelopen maandag de street art tour door het centrum van Napels gedaan. Joël was een gezellige gids die veel kon vertellen over de verschillende tags en schilderingen op de muren. Door deze tour hebben wij de rest van de dagen met andere ogen naar de stad gekeken. Het ging niet alleen over de kunst maar ook over de stad en we mochten alles vragen. Verder heeft Joël ons een paar eettentjes aangeraden. We hebben een gezellige tour gehad en veel geleerd over de mooie stad Napels. Wij raden iedereen aan om een tour van Ontdek Napels te doen!
Felice
via Facebook
Lees verder
Superleuke Street Art tour gehad vandaag van Joël! Omdat we het historische centrum zelf al een beetje hadden ontdekt zijn we beland in de wijk Rione Sanita, waardoor we op veel plekken zijn geweest waar we zelf nooit waren gekomen. Joël wist ons niet alleen ontzettend veel te vertellen over de mooie en interessante Street Art, maar had ook leuke weetjes over Naples zelf. Heerlijke tips nog gehad voor leuke restaurantjes, een heel geslaagde ochtend ? Thanks! Groetjes, Nouchka & Felice

Over de Napels street art tour

Ook last minute te boeken!

Aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.
Algemene Voorwaarden en annulering
ontdek napels