Instagram Tour Napels

Maak je vrienden en familie jaloers met de mooiste Instagram foto’s van Napels. Napels is een stad vol prachtige architectuur, steegjes met leuke doorkijkjes en street art. Kortom een kleurrijke stad waar je fantastische foto’s kunt maken. En dit is precies wat je doet tijdens deze Instagram tour in Napels!

Instagram tour Napels

instagram tour napels

Tijdens de Instagram tour, een ‘Napels Instawalk’ nemen we je mee op korte ontdekkingsreis door Napels. Terwijl we door de straten wandelen als locals vertellen wij je hoe en waar je de mooiste en unieke foto’s maakt. Elke hoek van de straat is namelijk instagrammable. Niet alleen de mooie pleinen en monumenten. Ook de kleurrijke steegjes en andere dingen die Napels zo karakteristiek maken.

Nog betere vakantiefoto’s

Je hoeft geen fotograaf te zijn om deze tour te doen. Wij geven je praktische en eenvoudige tips voor het gebruik van de camera op je smartphone. Je zult merken dat je foto’s na deze tour veel beter zullen zijn. Zodat jij naar huis gaat met de mooiste foto’s op jouw Instagram feed.

Ben je op zoek naar een tour waar je meer leert over de stad? Dan vind je de Rione Sanita Tour misschien erg interessant! Wil je alle bezienswaardigheden van Napels ontdekken dan is de Highlights Tour de perfecte tour voor jou.

Over de Instawalk tour

Deze tour is niet meer beschikbaar. Kies hier een van onze andere wandeltours in Napels.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.