Treasure hunt Napels

Ga op avontuur door Napels met je collega’s of vrienden! Tijdens onze treasure hunt Napels (een speurtocht) door deze levendige stad ontdek en leer je van alles over Napels’ geschiedenis en cultuur.

treasure-hunt-napels

Je gaat in verschillende groepen op pad, door steegjes en straten om zo snel mogelijk je opdrachten te vervullen. Ben jij slim en brutaal genoeg om je staande te houden tussen de Napolitanen? De speurtocht kruist het gehele centrum van Napels. Leer de stad in razend snel tempo kennen.

De treasure hunt is beschikbaar op aanvraag voor groepen vanaf 12 personen. Wil je een speciaal thema? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Zo hebben wij al treasure hunts gedaan waarbij je je telefoon in moest leveren, gebruik moest maken van een kompas en speurtocht die meteen begon bij aankomst op de luchthaven van Napels. Keer op keer waren de treasure hunts weer een groot succes!

Een treasure hunt is ideaal als teambuilding voor je bedrijf of hilarisch om met de familie te doen. Vergroot het vertrouwen in elkaar, de collegialiteit en verbeter de communicatie. Daarnaast krijg je een beter inzicht in elkaar kwaliteiten en beleef je veel plezier met elkaar. Dit alles heeft natuurlijk een positief effect op de verdere samenwerkingen tussen de collega’s.

Niet op zoek naar een treasure hunt in Napels? Bekijk dan het overzicht van al onze activiteiten in Napels of bekijk het artikel op Ciao Tutti over bedrijfsuitjes in Napels

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.