Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

Speurtocht Napels

Ga op avontuur door Napels met je collega’s, familie of vrienden! Tijdens onze speurtocht (of treasure hunt) door deze levendige stad ontdek en leer je van alles over Napels’ geschiedenis en cultuur.

Beschikbaar op verzoek en vanaf 8 personen.

Met de speurtocht gaan jullie in verschillende groepjes op pad, door steegjes en straten om zo snel mogelijk (of zoveel mogelijk) opdrachten te vervullen. De speurtocht kruist het historisch centrum van Napels. En zo leer je de stad in razendsnel tempo kennen.

 

 

speurtocht_napels

Ervaringen van onze klanten

Lex
Via Google Reviews
Lees verder
Napels ontdekt met ons bedrijf (70 mensen totaal) Iris en Joël hebben een geweldige rondleiding en Treasure-hunt georganiseerd, waardoor we Napels hebben ontdekt en beleefd. Een absolute aanrader!

SpeurtochT in Napels op maat

De speurtocht is beschikbaar op aanvraag voor groepen vanaf 8 personen. Wil je een speciaal thema? Dan kunnen we hier ook rekening mee houden! Wil je liever een speurtocht door het gehele centrum van Napels? Dat kan ook. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Zo hebben wij al speurtochten georganiseerd waarbij je je telefoon in moest leveren en gebruik moest maken van een kompas. En een speurtocht die meteen begon bij aankomst op de luchthaven. Geschrokken deelnemers, maar een groot succes!

SpeurtochT als Teambuilding Activiteit

Een speurtocht is ook ideaal als teambuilding activiteit voor je personeel, door de samenwerking die nodig is in de groep. Het is mogelijk om de moeilijkheid van de speurtocht aan te passen, als de opdrachten meer of minder uitdagend moeten zijn. En uiteraard kunnen de opdrachten voorzien worden van jullie eigen logo of gemaakt worden in de eigen huisstijl. Je kunt bij ons ook terecht voor assistentie bij de organisatie van je bedrijfsuitje naar Napels.

 

Aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Het is geen probleem als je de exacte datum nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.