Speurtocht in Napels

Ga op avontuur door Napels met je collega’s, familie of vrienden! Tijdens onze speurtocht (of treasure hunt) door deze levendige stad ontdek en leer je van alles over Napels’ geschiedenis en cultuur. Beschikbaar op verzoek en vanaf 8 personen.

speurtocht kaarten napels

Met de speurtocht gaan jullie in verschillende groepen op pad, door steegjes en straten om zo snel mogelijk (of zoveel mogelijk) opdrachten te vervullen. Ben jij slim en brutaal genoeg om je staande te houden tussen de Napolitanen? De speurtocht kruist het historisch centrum van Napels. Je leert de stad in razend snel tempo kennen.

positive review Napels ontdekt met ons bedrijf (70 mensen totaal)
Iris en Joël hebben een geweldige rondleiding en Treasure-hunt georganiseerd, waardoor we Napels hebben ontdekt en beleefd.
Een absolute aanrader!
read more
Lex Meijers Avatar
Lex Meijers
1/06/2023

Speurtocht in Napels op maat

De speurtocht is beschikbaar op aanvraag voor groepen vanaf 8 personen. Wil je een speciaal thema? Dan kunnen we hier ook rekening mee houden! Wil je liever een speurtocht door het gehele centrum van Napels? Dat kan ook. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Zo hebben wij al speurtochten georganiseerd waarbij je je telefoon in moest leveren en gebruik moest maken van een kompas. En een speurtocht die meteen begon bij aankomst op de luchthaven. Geschrokken deelnemers, maar een groot succes!

Een speurtocht is ook ideaal als teambuilding activiteit voor je personeel, door de samenwerking die nodig is in de groep. Het is mogelijk om de moeilijkheid van de speurtocht aan te passen, als de opdrachten meer of minder uitdagend moeten zijn. En uiteraard kunnen de opdrachten voorzien worden van jullie eigen branding of gemaakt worden in de huisstijl. Je kunt bij ons ook terecht voor assistentie bij de organisatie van je bedrijfsuitje naar Napels.

Toch niet op zoek naar een speurtocht? Bekijk dan het overzicht van al onze activiteiten in Napels.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.