Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

Tours met kinderen

Op zoek naar een Nederlandstalige gids in Napels voor jou en je gezin met jonge kinderen? Ga met ons op ontdekking door de leukste stad van Italië! In Napels gebeurt de hele dag van alles en kijk je (helemaal als kind) je ogen uit. Tijdens onze reguliere tours sluiten vaak gezinnen met jonge kinderen aan. Maar onze ervaring is dat deze vooral in de zomer, vaak niet de 2 of 2.5 uur vol houden. En kinderen de tour veel leuker vinden als ze meer aandacht krijgen. Daarom kun je nu bij ons deze speciale tour met kinderen in Napels boeken, die 1.5 uur duurt en zich specifiek richt op de jongsten. Ideaal voor gezinnen. Lees snel verder voor alle info.


Privé tour voor gezinnen in Napels

Deze tour met kinderen in Napels is volledig privé. Dat betekent dat je met jullie gezin met één van ons op stap bent, waardoor de kinderen alle aandacht hebben. De wandeltour is bovendien af te stemmen op jullie interesses. En op het tempo, wat wel zo prettig is met de warmte hier in de zomer. Tijdens de tour gaan we door het historisch centrum óf de Quartieri Spagnoli (en omliggend gebied). Hier is van alles te zien en leren de kinderen op een leuke, interactieve manier meer over Napels en de lokale cultuur. En natuurlijk is er ook tijd om af en toe te rusten, iets te drinken of een ijsje te eten.

 

Wat kunnen de kinderen verwachten?

  • een spannende challenge op een plein
  • bijzondere lokale dingen zoeken in de straten en steegjes
  • complimenten van lokale oma’s
  • wensen doen op geluksplekken
  • leren over de lokale cultuur en verschillen met thuis
  • en meer…Over de tour met kinderen in Napels

Taal: Nederlands
Duur: 1.5 uur
Prijs: €195 (t/m 6 personen)
Start: dagelijks om 10:30 uur of 15:00 uur
Opmerkingen: voor gezinnen met kinderen onder de 12 jaar

Op zoek naar andere Nederlandstalige tours? Check hier al onze tours in Napels. Wist je dat we ook een Nederlandstalige tour in Pompeii en Herculaneum aanbieden? Check het hier. En lees hier al onze reviews op Google.

 

aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.
Algemene Voorwaarden en annulering