Privé Gids

Nederlandse privé gids Napels

Ben je op zoek naar een lokale Nederlandstalige gids in Napels die je helpt de stad te ontdekken? Dan kunnen wij je helpen! Wij stellen graag een tour op maat samen voor jou: een tour waarin je precies doet en ziet wat jij leuk vindt. Zonder andere toeristen die misschien andere interesses hebben dan jij.

Vooraf horen we graag wat je al gezien hebt en wat jij leuk vindt om te doen. Ben je bijvoorbeeld gek op street art? Of hou je meer van lokale lekkernijen proeven? Laat het ons weten! Natuurlijk is er tijdens deze tour ook veel ruimte voor spontaniteit. We nemen het ‘programma’ vooraf met je door.

Als fotograaf was ik erg benieuwd naar de stad en ben blij dat ik de privétour heb gedaan bij Ontdek Napels. Joel en Iris lieten mij vol enthousiasme de bekende en minder bekende plekken zien van Napels. Een super leuke rondleiding gehad met veel info over Napels en de locals. De privétour is echt een aanrader! Joel en Iris bedankt!

Dennis oktober 2018

“Zeker raad ik Ontdek Napels aan!!! Ik ben zelf geboren in deze mooie stad en kan iedereen aanraden minimaal 1 x per jaar een bezoek te brengen aan de stad van de zon zee pizza pasta en gezelligheid in de straten. Iris en Joël kunnen je alles vertellen over deze mooie stad (ze weten meer inhoudelijk te vertellen dan de mensen die er geboren en getogen zijn) dus zeker aan te raden een tour te boeken met hen. Zonde als je het aan je voorbij laat gaan .”

Paola december 2019

Over de privé gids met twee Nederlandse locals in Napels

Taal: Nederlands of Engels
Duur: vanaf 2 uur
Prijs: € afhankelijk van je wensen, groepskorting mogelijk
Start: flexibel
Minimum aantal deelnemers: 2

Aanvragen

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.