Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels
Ontdek Napels

Excursie Campi Flegrei

Om de hoek van Napels ligt een verborgen parel. De schitterende Campi Flegrei. Een vulkanisch gebied vol met overblijfselen uit de oudheid, van Griekse opgravingen tot een Romeins amfitheater. Maar ook met prachtige uitzichten op de baai van Napels, Pozzuoli en haar eilanden (Procida en Ischia). Tijdens de privé excursie Campi Flegrei, word jij door een chauffeur rondgereden door deze bijzondere streek. De Campi Flegrei liggen een half uurtje van Napels stad.

Over de excursie naar de Campi Flegrei

De excursie start bij jouw accommodatie. Hier wordt je opgehaald door je Engelstalige privéchauffeur in een comfortabele Mercedes auto of minibus. Vervolgens vertrekken jullie richting de Campi Flegrei. Daar bezoeken jullie onder andere de Solfatara krater, vulkanische meren, maar ook Romeinse overblijfselen zoals een amfitheater en een oude markt (het Macellum). Je chauffeur kent het gebied goed en kan aan de hand van jouw interesses de route aanpassen. Wil je onderweg elders stoppen, heb je specifieke plekken die je wilt zien? Jij bepaalt. Dat geldt ook voor het tempo van de excursie en de tijd die je wilt besteden op iedere plek. Laat je verrassen door de Campi Flegrei!

Privé excursie zonder gids

Dit is een privé excursie, je zit dus niet in een samengestelde groep en reist veilig onder begeleiding van een chauffeur. Er zit geen gids bij deze excursie, je wordt naar de plekken gebracht om deze vervolgens zelfstandig te bezichtigen. De chauffeur blijft in de auto/bus op je wachten tijdens de stops.

 

Meer informatie over excursie Campi Flegrei

Taal: Engels
Duur: 8 uur
Prijs: € 469,- (2-3 personen), €529 (4-7 personen)
Start: flexibel

Belangrijke informatie: Entree tickets voor de plekken die je wilt bezoeken zijn niet inbegrepen in de prijs.
Er zit geen gids bij deze excursie, alleen een chauffeur.

Aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Het is geen probleem als je de exacte datum voor de activiteit nog niet weet.