Excursie Campi Flegrei

Om de hoek van Napels ligt een verborgen parel. Het schitterende natuurrijke Campi Flegrei. Een vulkanisch gebied vol met overblijfselen uit de oudheid, van Griekse opgravingen tot een Romeins amfitheater. Maar ook met verbluffende uitzichten op de baai van Napels, Pozzuoli en haar eilanden (Procida en Ischia). Tijdens de privé excursie die wij organiseren word jij meegenomen door deze bijzondere streek, die op een steenworp afstand van de stad ligt.

Over de Campi Flegrei excursie

De excursie start bij jouw accommodatie. Hier wordt je opgehaald door je Engelstalige privéchauffeur in een comfortabele Mercedes auto of minibus. Vervolgens vertrekken jullie richting de Campi Flegrei. Daar bezoeken jullie onder andere de Solfatara krater, vulkanische meren, maar ook Romeinse overblijfselen zoals een amfitheater en een oude markt (het Macellum). Je chauffeur kent het gebied als geen ander en kan aan de hand van jouw interesses de route aanpassen. Wil je onderweg elders stoppen, heb je specifieke plekken die je wilt zien? Jij bepaalt. Dat geldt ook voor het tempo van de excursie en de tijd die je wilt besteden op iedere plek. Laat je verrassen door de Campi Flegrei.

Dit is een privé excursie, je zit dus niet in een samengestelde groep en reist veilig onder begeleiding van een privé chauffeur.

Taal: Engels
Duur: 8 uur
Prijs: € 299,- (2-3 personen), €419 (4-7 personen)
Start: flexibel
Exclusief: entree tickets

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de activiteit nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.