Uitgaan in Napels

Ben je tijdens het weekend (of gedurende de week) in Napels en heb je zin om uit te gaan? In Napels zijn er voldoende opties om het bruisende nachtleven te ontdekken. Zo zijn er verschillende wijnbarretjes, Aperol Spritz café’s & clubs in en rondom de stad te vinden. Lees in deze blog meer over uitgaan in Napels.

uitgaan in Napels

Uitgaan in Napels centrum:

Club La Mela

Via Dei Mille 40
Deze club wordt gezien als een van de beste clubs in het centrum van Napels. Dus heb je zin om te dansen dan is dit the place to be. Club La Mela bestaat al meer dan 30 jaar en is daarmee de oudste club van de stad. Check hier alle upcoming events.

Alter Ego

Via Santa Maria di Costantinopoli 105
Aan de rand van Piazza Bellini vind je Alter Ego, een lounge bar. Een lounge bar waar je heel goed kunt dansen. Het aanvragen van nummers die jij leuk vindt is hier mogelijk. Perfecte plek om na een lang diner te eindigen. Onze groepen hebben hier vaak veel plezier.

Piazza Bellini

Op Piazza Bellini vind je verschillende restaurants en barretjes. Met name onder de locals is Piazza Bellini een favoriet. In de warme zomermaanden staan jongeren hier tot diep in de nacht te drinken. Budget tip: koop binnen een drankje en nuttig deze op straat. Zo bespaar je geld, want als je op het terras gaat zitten is je drankje duurder.

Piazza San Domenico Maggiore

Net zoals op Piazza Bellini vind je op Piazza San Domenico Maggiore vele locals die genieten van een drankje. Het ligt midden in een studentengebied van de stad. Je kunt hier bij verschillende barretjes terecht, de wijnbar Jamón is onze favoriet hier.

dansen in Napels

Via Bisignano

Dit is een van onze favoriete straten als we wat willen gaan drinken in de stad. In en rondom de Via Bisignano in de wijk Chiaia vind je ontzettend veel barretjes en uitgaansgelegenheden, dus gegarandeerd succes hier! Met lekker weer staat het buiten al vol met locals die een drankje doen en in de winter zijn er genoeg mogelijkheden binnen. Enoteche, biercafé’s en heel veel cocktailbarretjes.

Vintage 2.0

Via Gianlorenzo Bernini, 37a
Vanaf de woensdagavond tot en met de zondagavond heeft Vintage 2.0 verschillende avonden die zij organiseren. Houdt er dus rekening mee dat er een themafeestje kan zijn. Hou je van karaoke dan kun je hier ook terecht om even de longen uit je lijf je zingen. Eigenlijk een bar met alles: dansen, drinken en zingen!

Barrio Botanico

Via Medina, 24
Binnen in het Palazzo Fondi vind je Barrio Botanico. Een ontzettend toffe bar op de binnenplaats van het palazzo. De bar geeft je een het gevoel alsof je in een botanische tuin zit. Mooie planten, houten accessoires en veel gezelligheid. Het palazzo zelf draagt natuurlijk ook veel bij aan de sfeer. Houd je van cocktails? Dan is deze bar zeker een aanrader! In de weekenden is het ontzettend druk tijdens de aperitivo.

Uitgaan in Napels, buiten het centrum

Buiten het centrum van Napels zijn er nog tientallen grote clubs waar het in de zomermaanden tot in de late uurtjes helemaal los gaat. Hier onze favorieten. Leuk om te weten is dat hier regelmatige bekende DJ’s uitgenodigd worden om te draaien. 

club buiten het centrum van napels

Night Market80

Via Antiniana 2a, Napels
Iets verder buiten het centrum van Napels vind je Night Market80 een club die zich verkoopt als de enige nachtelijke supermarkt van de stad. Je kunt hier alleen geen boodschappen doen maar wel flink los gaan. Niets is te gek in deze club. 

Arenile ‘Areclub’ & Club Partenopeo

Via Coroglio 10 & Via Coroglio 14b, Bagnoli/Napels
Twee fantastische clubs aan de zee met strand. Overdag kun je bij Arenile genieten van de zon en ‘s avonds verandert deze strandtent tot één van de meest gerenommeerde clubs in de omgeving. Niet alleen in de zomermaanden kun je los gaan, maar ook in de wintermaanden. Check deze Facebookpagina om de komende events te zien. Ook Club Partenopeo kun je niet missen als je hier in de buurt bent. Het festival gevoel krijg je hier zeker, hun slogan is ‘Incontra il divertimento’ oftewel ‘Ontmoet het plezier’.

Buon divertimento!
Nog vragen? Stuur ons dan een berichtje, wij beantwoorden je vragen graag.

Waardeer dit artikel

Waardeer je de gratis informatie die wij je geven op onze site? Of wil je ons simpelweg steunen? Doe dan hier je donatie:

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.