Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels

Ontbijt in Café Teatro San Carlo

Ontbijten in Napels is een feestje als je van een zoet ontbijt houdt. Denk aan lekkere taart, croissants (cornetti) gevuld met Nutella en meer zoetigheid. Wil jij tijdens je verblijf in Napels op een bijzondere locatie ontbijten? Dan hebben wij de perfect locatie gevonden: ontbijt in Café Teatro San Carlo

Ontbijt in Café Teatro San Carlo
Foto credits: Cafe Teatro San Carlo

Teatro San Carlo

Wellicht heb je weleens van Teatro San Carlo gehoord? Het oudste opera theater van Italië, dat in 1737 haar deuren opende. Het is bovendien het oudste actieve opera theater van Europa. Natuurlijk is het fantastisch om hier een keer de opera of een balletvoorstelling mee te maken. Maar sinds kort kun je meer in dit bijzondere theater. Je kunt er namelijk ook terecht voor ontbijt, lunch, een kopje koffie (of thee) of een aperitivo in Café Teatro San Carlo.

Cafe Teatro san carlo
Foto credits: Cafe Teatro San Carlo

Het ontbijt in het theater

Bij voorstellingen in het Teatro San Carlo kun je in het café terecht voor aanvang of tussen de aktes door. Maar in de ochtend dus ook voor ontbijt. Je kunt kiezen om al banco (staand aan de bar) te ontbijten. Of je kunt gaan zitten aan één van de tafeltjes in de stijlvol ingerichte zaal. Op het menu staan allerlei vers gemaakte producten uit de eigen keuken, met heerlijke Napolitaanse koffie. Een unieke plek om te ontbijten onder het oudste opera theater van Europa. Als je laat gaat ontbijten, kun je erna direct een tour door het theater doen. Het cafe is geopend van 08:00 uur tot 19:00. Je kunt er dus ook terecht voor lunch en aperitivo.

Ontbijt Napels
Foto credits: Cafe Teatro San Carlo

Jouw event in Cafe Teatro San Carlo

Bezoek je Napels met een vriendengroep, met je bedrijf of als incentive reis? Dan kunnen wij hier ook speciale ochtend, middag of avond organiseren. Zoek je dus een magische locatie om ‘iets’ bijzonders te organiseren? Laat het ons weten. Wij organiseren het graag met je.

Ontdek Napels met Nederlandse locals Joël & Iris

Wil jij Napels direct goed leren kennen op een leuke manier? En in je eigen taal? Boek dan een Nederlandstalige wandeltour met ons, twee Nederlandse locals in Napels.

Nederlandse tours in Napels