Vespa Tour Amalfikust

Ontdek Sorrento en de Amalfikust op de Vespa met een Nederlandstalige gids! Tijdens deze dagtour op de Vespa rijd je door de karakteristieke dorpjes van de Amalfikust (o.a. Positano, Praiano, Furore, Ravello, Amalfi, Minori, Vietri sul Mare). Ontdek de kleine dorpjes en geniet van adembenemende uitzichten, de azuur blauwe zee en prachtige kliffen. De kronkelende SS163 langs de Amalfikust is een van de mooiste wegen ter wereld om te rijden… als je het ons vraagt. En geen zorgen, want onderweg krijg je alle kans om mooie foto’s te maken. De route start in Sorrento, vervolgens rijd je naar Positano (onze persoonlijke favoriet!) om daarna de rest van de Amalfikust te ontdekken. Deze tour zal je niet teleurstellen, omdat het gebied perfect is om te ontdekken op de scooter.

Iris op de vespa amalfikust

Praktische informatie Vespa tour Amalfikust

WanneerElke zaterdag en zondag in september/oktober
Kosten€99 p.p. (op basis van 2 personen op 1 Vespa, kosten voor een extra Vespa: €60)
Starttussen 9-11 in Sorrento
Eindetussen 17:00 en 18:30
Aantal KM’s op de Vespa60/80 km
Benzine kostenOngeveer €10
Soort tourPrive tour
Bepaald aantal kmOnbeperkt aantal km
uitzicht vespa tour Amalfikust

Wil je liever meerdere dagen op pad met de Vespa? Check dan de 5-daagse Vespa Tour Amalfikust. Liever alleen op pad met de Vespa? Check dan onze vespa verhuur in Napels. Je kunt er ook voor kiezen om niet zelf te rijden, maar in een auto te je rond te laten rijden met privé-chauffeur. Check dan deze pagina.

Bereikbaarheid en transfer

Slaap je in Napels en wil je heel graag met een Nederlandstalige gids de Amalfikust verkennen? Dan kunnen wij ook een transfer voor je regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden. Je kunt zelf ook eenvoudig naar Sorrento vanuit Napels. Vanaf het centraal station in Napels rijden dagelijks meerdere treinen van en naar Sorrento. Vanaf het treinstation is het 5 minuten lopen naar de verhuur, waar de Vespa Tour start. Je gaat dus niet met één van ons op pad maar Nederlandstalige Benjamin, hij zal jullie ontvangen bij de verhuur.

Aanvragen

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.