Vespa Tour Amalfikust (5 dagen)

De costiera amalfitana is de beroemde Amalfikust in de buurt van Napels. Het is volgens velen een van de mooiste kustlijnen ter wereld. Als je het ons vraagt is er geen betere manier om deze omgeving te verkennen dan op de Vespa! Hou jij van scooter rijden en wil jij de Amalfikust op de Vespa ontdekken onder begeleiding van een ervaren Vespa tourgids? Dan is de 5-daagse Vespa tour bij de Amalfikust écht iets voor jou!

De 5-daagse Vespa tour start elke maandag in de maand oktober, vanuit Sorrento (en eindigt daar ook op zaterdagochtend). Maar hoe ziet je 5-daagse Vespa tour er precies uit? Onze Nederlandstalige partner Benjamin neemt jou mee naar de tofste plekken rondom de Amalfikust, inclusief Capri! Je rijdt iedere dag ongeveer 40-60 kilometer. Waardoor je nog voldoende energie en tijd hebt om bijvoorbeeld te lunchen in Positano, te zwemmen in Amalfi of de beroemde villa’s in Ravello te bezoeken.Wel zo relaxed toch?

Positano – Amalfikust

Een klein overzicht van de 5-daagse Vespa Tour langs de Amalfikust

Dag 1Ontvangst in Sorrento en word wegwijs met de vespa
Dag 2Sant’Agata sui Due Golfi – Positano – Praiano – Minori
Dag 3Minori – Amalfi – Ravello (Villa Rufolo en Villa Cimbrone) – Tramonti – Maiori – Minori
+ limoncello proeverij
Dag 4Minori – Furore – Castellammare di Stabia – Vico Equense – Sorrento
Dag 5Sorrento – Capri – afsluiten van de week in Sorrento
inclusief boottocht
Dag 6Check out in Sorrento

Wil je liever niet 5 dagen op pad, kies dan voor de 1 daagse Vespa tour. Deze tour is privé! Zit je liever in een auto? Dan kun je met deze privé excursie de Amalfikust ontdekken.

Heb je ervaring nodig voor de Vespa Tour?

Natuurlijk is het handig als je weet hoe je een scooter moet besturen, maar als je alleen je auto rijbewijs (B) hebt is dit voldoende. Benjamin geeft je een stoomcursus voordat je start. En zoals hij zelf zegt: iedereen kan Vespa rijden!

Hoe groot is de groep?

De groep bestaat uit maximaal 12 personen. Het minimum aantal personen is 6. Benjamin houdt zijn groepen graag klein zodat er voldoende persoonlijke aandacht is en omdat niemand erop zit te wachten om met 20 Vespa’s langs de Amalfikust te crossen. Weg authentieke ervaring..
Het leuke aan de tour is dat je ook alleen deel kunt nemen, of juist met een groep vrienden.

Benjamin, nederlandstalige gids Vespa Tour
Benjamin, de Nederlandstalige gids

Wat zijn de kosten van de 5 daagse Vespa Tour langs de Amalfikust?

De kosten bedragen €685 per persoon, dit is exclusief je vlucht en transfer naar Sorrento maar inclusief overnachtingen in mooie hotels met ontbijt. Je bagage hoef je niet mee te nemen op de Vespa, hier zorgt Benjamin voor. Ook is de prijs inclusief boottocht van en rondom Capri. De kosten van een extra Vespa bedragen €150 voor de drie dagen dat je rijdt.

Aanvragen

Vraag nu vrijblijvend de brochure aan met alle informatie over de 5-daagse Vespa Tour aan de Amalfikust.
Wij brengen je in contact met Benjamin die alles tot in de puntjes voor je regelt! Fantastisch toch?

AANBIEDING: Als je de Vespa tour via ons aanvraagt dan ontvang je 10% korting op een wandeltour naar keuze met ons in Napels!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.