Napels

POMPEII, VESUVIUS & HERCULANEUM

Amalfikust

Ontdek Napels

Vespa Tour Amalfikust (5 dagen)

De costiera amalfitana is de beroemde Amalfikust in de buurt van Napels. Het is volgens velen een van de mooiste kustlijnen ter wereld. Als je het ons vraagt is er geen betere manier om deze omgeving te verkennen dan op de Vespa! Hou jij van scooter rijden en wil jij de Amalfikust op de Vespa ontdekken onder begeleiding van een ervaren Vespa tourgids? Dan is de 5-daagse Vespa tour bij de Amalfikust écht iets voor jou!

De 5-daagse Vespa tour start vanuit Sorrento. Maar hoe ziet je 5-daagse Vespa tour er precies uit? Onze Nederlandstalige partner neemt jou mee naar de tofste plekken rondom de Amalfikust, inclusief Capri! Je rijdt iedere dag ongeveer 40-60 kilometer. Waardoor je nog voldoende energie en tijd hebt om bijvoorbeeld te lunchen in Positano, te zwemmen in Amalfi of de beroemde villa’s in Ravello te bezoeken.Wel zo relaxed toch?

Positano – Amalfikust

Wil je liever niet 5 dagen op pad, kies dan voor de 1 daagse Vespa tour. Deze tour is privé! Zit je liever in een auto? Dan kun je met deze privé excursie de Amalfikust ontdekken.

Heb je ervaring nodig voor de Vespa Tour?

Natuurlijk is het handig als je weet hoe je een scooter moet besturen, maar als je alleen je auto rijbewijs (B) hebt is dit voldoende.

Hoe groot is de groep?

De groep bestaat uit maximaal 12 personen. Het minimum aantal personen is 6. We houden de groepen graag klein zodat er voldoende persoonlijke aandacht is en omdat niemand erop zit te wachten om met 20 Vespa’s langs de Amalfikust te crossen. Weg authentieke ervaring..
Het leuke aan de tour is dat je ook alleen deel kunt nemen, of juist met een groep vrienden.

Liever zelf een vespa huren

Ga je liever alleen op pad met de Vespa? Check dan onze vespa verhuur in Napels. Je kunt er ook voor kiezen om niet zelf te rijden, maar in een auto te je rond te laten rijden met privé-chauffeur. Check dan deze pagina.

Aanvragen