Reisplanning

Je gaat binnenkort naar Napels samen met je partner, familie, vrienden of collega’s. Maar hoe organiseer je dat? Met ons! Twee lokale experts in Napels die de stad als geen ander kennen en jouw taal spreken. Met onze lokale expertise krijg je niet alleen de beste tips voor leuke plekken en activiteiten. Je krijgt ook gepersonaliseerd advies voor accommodatie, vervoer en restaurants en bars.

Je zult merken dat je enorm veel tijd en energie bespaart, als je ons inschakelt voor het plannen van jullie trip naar Napels.

reisadvies Napels

De mogelijkheden

Er zijn twee mogelijkheden als je gebruikt wilt maken van onze lokale expertise. De eerste is het meest compleet en krijg je voordat je naar Napels reist. De tweede is voor als je al in Napels bent.

1. Complete planning

Een gepersonaliseerd advies en planning voor jullie verblijf in Napels en omgeving. Vertel ons wat jullie interesse heeft en hoe jullie je tijd graag willen besteden. Dan doen wij de rest!

Wat er is inbegrepen

  • Accommodatie suggesties
  • Activiteiten
  • Restaurant & bars tips (incl. reserveringen)
  • Transfers en excursies

Je krijgt de complete planning in mooi digitaal formaat. Handig te delen met je reisgezelschap en eenvoudig te checken tijdens je tijd in Napels.

Kosten

Vanaf €119,- (kort verblijf) of vanaf €149,- (lang verblijf en groepen)

2. Tips tijdens een wandeltour

Boek één van onze wandeltours in het centrum van Napels. Tijdens de tour heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en krijg je ook tips en advies voor de rest van je verblijf. Kies hier je wandeltour door Napels.

Bedrijfsuitje

Wil je dat we jullie bedrijfsuitje of inspiratiereis helpen organiseren? Kijk dan op deze pagina voor meer uitgebreide informatie.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datums nog niet weet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.