Vervoer & transfers

Transfer Napels Airport

Geen zin in gedoe met taxichauffeurs en shuttlebussen? Reserveer dan via ons jouw transfer vanaf Napels airport naar jouw hotel of b&b. Je wordt opgewacht door een privéchauffeur in de aankomsthal van het vliegveld. De perfecte start van jouw verblijf in Napels! Vraag hier jouw transfer voor napels airport aan.

Wil je tijdens je verblijf naar Pompeii, de Vesuvius of andere plekken buiten de stad? Dan kunnen wij natuurlijk ook vervoer voor je regelen. Stuur ons een bericht met je wensen.

Vespa verhuur

Het beste vervoersmiddel voor het ontdekken van de omgeving van Napels is volgens ons de Vespa. Ontdek de Amalfikust, Sorrento, Campi Flegrei en andere prachtige gebieden op een Italiaanse scooter. Samen met onze Vespa verhuurpartner organiseren wij Vespa Tours in en rondom Napels. Maar het is ook mogelijk om zelfstandig op pad te gaan met een Vespa.

Stuur ons een bericht om jouw Vespa te reserveren. Dan zorgen wij dat hij klaar staat als je in Napels arriveert.

Ferry tickets Capri, Sorrento, Procida en Ischia

De eilanden en kustlijnen rondom Napels zijn ontzettend mooi. Vanuit Napels stad kun je eenvoudig naar de eilanden Capri, Ischia of Procida varen met een ferry. Ook de kust van Sorrento is met de ferry bereikbaar.

Wil je dat jouw ferry tickets al klaar liggen als je in Napels landt? Stuur ons een berichtje!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.