Tickets & reserveringen

Ben je op zoek naar tickets voor musea, evenementen of voetbalwedstrijden in Napels? Of wil je een reservering voor een restaurant of een andere plek in Napels? Wij regelen het voor je!

Reserveringen restaurants

restaurant boulevard napels

Als locals in Napels kennen we veel restaurants waar je heerlijk en gezellig kunt eten. We geven je graag tips en advies. Wil je dat we direct voor je reserveren bij een restaurant dat je hebt gevonden? Dat kan ook. Stuur ons een berichtje.

Napoli kaarten

stadion SSC Napoli

Wil je een voetbalwedstrijd van S.S.C. Napoli bezoeken tijdens je verblijf in Napels? Wij zorgen er voor dat de kaarten voor je klaar liggen als je in Napels arriveert. Neem hier contact met ons op voor Napoli voetbalkaarten.

Voor voetballiefhebbers hebben we ook nog een Maradona Tour in het centrum van Napels. De perfecte combinatie voor jouw bezoek aan het San Paolo stadion. De plek waar Maradona geschiedenis schreef.

Joël en Iris hebben kaartjes voor een voetbalwedstrijd van Napoli geregeld. Deze kregen we een dag van te voren overhandigd. Alles wordt top geregeld en fijn contact met hun staan open voor alle vragen die je hebt en handelen alles goed af!.

Renee oktober 2018

Museum tickets

san severo kapel met cristo velato in napels

Wil je een museum of monument bezoeken in Napels en zeker zijn van kaarten? Stuur ons een berichtje en wij regelen het voor je. Dit geldt ook voor de Campania Artecard.

Een overzicht van Napels’ bekendste musea vind je hier.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.