Tickets & reserveringen Napels

Ben je op zoek naar tickets voor musea, evenementen of voetbalwedstrijden in Napels? Of wil je een reservering voor een restaurant of een andere plek in Napels? Wij Nederlandse locals in Napels regelen het graag voor je!

Reserveringen restaurants

restaurant boulevard napels

Als locals in Napels kennen we veel restaurants waar je heerlijk en gezellig kunt eten. We geven je graag tips en advies. Wil je dat we direct voor je reserveren bij een restaurant dat je hebt gevonden? Dat kan ook. Stuur ons een berichtje. Wij regelen je tickets & reserveringen in Napels.

Napoli kaarten

stadion SSC Napoli

Wil je een voetbalwedstrijd van S.S.C. Napoli bezoeken tijdens je verblijf in Napels? Wij zorgen er voor dat de kaarten voor je klaar liggen als je in Napels arriveert. Neem hier contact met ons op voor Napoli voetbalkaarten.

Voor voetballiefhebbers hebben we ook nog een Maradona Tour in het centrum van Napels. De perfecte combinatie voor jouw bezoek aan het San Paolo stadion. De plek waar Maradona geschiedenis schreef.

Het is dus geen probleem voor ons om tickets voor een wedstrijd van Napoli voor jou te regelen! Wij vragen hier natuurlijk wel een kleine fee voor, maar geven de kaarten ook persoonlijk bij jouw B&B af. Of we spreken ergens in de stad af.

  • Joël en Iris hebben kaartjes voor een voetbalwedstrijd van Napoli geregeld. Deze kregen we een dag van te voren overhandigd.... read more

    Renee Bernaert Avatar
    Renee Bernaert
    14/10/2018

Museum tickets

san severo kapel met cristo velato in napels

Wil je een museum of monument bezoeken in Napels en zeker zijn van kaarten? Stuur ons een berichtje en wij regelen het voor je. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de Campania Artecard.

Lees deze blog met een overzicht van Napels’ bekendste musea.

Op zoek naar andere tickets & reserveringen in Napels? Maar staat het hier niet tussen? Laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.