Taalles Italiaans in Napels

Ben je nu in Napels of kom je binnenkort naar Napels? En wil je meer begrijpen van wat mensen hier zeggen tegen elkaar? Of vind je het simpelweg gewoon veel leuker om in het Italiaans je kopje koffie of pizza te bestellen? Boek dan via ons jouw taalles Italiaans in Napels! Een introductie in de Italiaanse taal van 2 uur. De ideale start van je verblijf in Napels!

In 2 uur tijd Italiaans leren

Leer in twee uur tijd woorden en zinnen in het Italiaans die je direct kunt gebruiken. Vind je het spreken van de taal toch nog wat moeilijk? Dan kun je ook nog met je handen communiceren. Tijdens de les wordt er ook aandacht aan de gebaren (gesti) besteedt. Napels is een stad waar veel met handen gecommuniceerd wordt. Dus begrijp jij de gebaren, dan begrijp je vaak al genoeg.

Over de taalles Italiaans in Napels

Deze taalles is eenmalig (2 uur) en het perfecte begin van je verblijf in Napels.
De lessen worden verzorgd door een taalschool die je midden in het centrum van Napels vindt. Om de hoek van de Quartieri Spagnoli. Dit is een privéles, je bent dus exclusief met een taaldocent aan het studeren en zit niet in een samengestelde groep. Wil je langer dan 2 uur les? Check dan de taalcursus die wij aanbieden.

Taal: de lessen worden in het Italiaans gegeven, maar elke docent spreekt ook goed Engels.
Duur: 2 uur
Tijdstip: iedere dag, behalve zondag. Starttijd is flexibel.

Wat zijn de kosten?

Aantal personenDuurPrijs
1 persoon2 uur€40
2 personen of meer2 uur€30 p.p
taalles in Napels

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum nog niet weet.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.