Reviews

Ben je benieuwd wat anderen vonden van onze tours en activiteiten die we voor hen in Napels organiseerden?

nederlandstalige tour napels

Families, ondernemersverenigingen, bedrijven, stellen, vriendengroepen en zelfstandige reizigers maakten via ons kennis met Napels!

Lees hieronder hoe zij het met ons gehad hebben of ga naar onze Facebook pagina voor alle reviews!

    positive review  Gek op Napels ben ik al jaren en dit was dan ook niet ons eerste bezoek aan deze levendige stad. Dit weekend hadden mijn zoon en ik een voetbal weekendje gepland.Via Ciaotutti kwamen we op deze fiets tour door de stad en dat leek ons dus wel een leuke start van het weekend.Het contact liep zeer vlot en zo stonden we zaterdag ochtend met een groepje klaar om te fietsen. Iris ging ons voor en gaf het advies om een beetje assertief te volgen. Het was een hele leuke en leerzame tour en ontdekte we toch weer nieuwe dingen, een echte aanrader voor een ieder die de stad wil verkennen. Ook erg leuk was het op verzoek,een bezoek aan het Maradona plein in het Spaans kwartier. Iris bedankt voor het over brengen van je enthousiaste voor Napels en de Poppella tip, die we daarna nog een paar keer hebben bezocht. Grazie mille, Ger en Max.

    Ger de Groot Avatar Ger de Groot
    2 February 2020

    positive review  Een echte aanrader voor een persoonlijke en leuke tour door Napels! Wij begonnen de dag goed met een wandeltour met Joël langs allemaal highlights van Napels en tussendoor de lekkerste streetfood gegeten en gedronken! Wij hebben door de tour veel van de stad Napels gezien, gehoord en geproefd! Later kwam ook nog Iris er gezellig bij en sloten wij met zijn allen de tour af langs de leukste plekken! Dankjewel Joël en Iris!

    Mike Breemer Avatar Mike Breemer
    20 January 2020

    positive review  Geweldige wandeling met Joël gemaakt door de wijk Sanita. Dank je wel voor deze bijzondere ervaring! Echt TOP en mede door zijn enthousiasme en kennis hebben wij Napels leren kennen, op een manier die zich in woorden eigenlijk niet laat omschrijven. Verrassend, indrukwekkend!! Joël, nogmaals dank je wel! Groetjes Hans en Silvia

    Silvia Klappe-Batelaan Avatar Silvia Klappe-Batelaan
    13 January 2020

    positive review  Wij zijn met de Nederlandse gids Effy naar Pompei geweest met ons gezin. Geweldige toer. Veel informatie en toelichting. Ook hele goede communicatie vooraf. Kinderen vonden het ook superleuk! Zeker aan te bevelen. Bedankt voor de prachtige dag!

    Marjolein Jonk Avatar Marjolein Jonk
    2 January 2020

    positive review  met z'n vieren, samen met Iris in een middag Napels verkend op de fiets. zij wist alle bijzondere plekken en liet ons kennis maken met het echte Napels. ze kan ontzettend leuk vertellen en loodst je perfect door het drukke verkeer. dus: een goede start van je stedentrip naar Napels: een fietstour van 'Ontdek Napels! superleuk en interessant.

    Els Koudijs Avatar Els Koudijs
    15 December 2019

    positive review  Wat een top ervaring hebben wij hier gehad mede dankzij jullie. Joël heeft ons meegenomen naar de plekken van Maradonna en tegelijk ons laten proeven van het echte napolitaanse streetfood ! Een uitstap die we niet snel zullen vergeten! Grazie per tutti ?

    Hanne Dirkx Avatar Hanne Dirkx
    12 December 2019

    positive review  De beste manier voor Nederlandstaligen om Napels te leren kennen is een tour doen met Iris & Joël. we hebben de fietstour gedaan op 10 december en het weer zat ook heerlijk mee. rond de 15 graden, zonnetje en af en toe een licht windje. ze zijn zeer flexibel en indien jezelf iets hebt wat je zeker wil zien dan passen ze de route aan. Dit kopoel weet zeer veel te vertellen over de stad en laten zowel de toeristische kantje zien als de niet toeristische kantjes. Wij kunnen dit koppel alleen maar aanraden en ben je in Napels, contacteer zeker Iris & Joël. NOGMAALS BEDANKT OM ONS DE STAD TE LATEN ZIEN! En misschien komen we nog eens terug.

    Jean-Paul Creces Avatar Jean-Paul Creces
    11 December 2019

    positive review  Wij hebben de fietstocht samen met Iris gedaan. Dit beviel heel erg goed, Iris was heel erg enthousiast en het werd heel leuk verteld! Na de fietstocht hadden we een goed beeld gekregen over Napels, dus dit is een echte aanrader!

    Lotte Lammers Avatar Lotte Lammers
    6 December 2019

    positive review  A fantastic beginning of our long weekend in Napels. Iris showed us places we probably would not have seen on our own. And yes, you can buy a tour guide and do this on your own. But no, a book is not as fun, personal and interesting as a walk through areas of this interesting city with a local! Doing a city tour with Iris is a great way to learn about the city where true saints are never as holy as Diego Maradona 😉 Thanks a million! Dank je wel, Iris. We vonden het super interessant en voelen ons na die eerste stadswandeling al helemaal thuis in jullie mooie, interessante, nieuwe thuishaven!!

    Sandra van Eekeren Avatar Sandra van Eekeren
    23 November 2019

    positive review  Omdat we 12,5 jaar getrouwd waren zijn we een weekend naar Napels geweest. Ondanks dat Iris en Joël zelf op vakantie waren hebben ze voor ons een aantal dingen super geregeld. De fietstour was geweldig en werd zelfs een privé tour. Verder nog een fotoshoot gedaan met een fotograaf die ook door Iris en Joël geregeld was. Wij zijn Super tevreden en bevelen Ontdek Napels zeker bij iedereen aan. Erwin,Edith en Mika.

    Erwin Bouwens Avatar Erwin Bouwens
    20 November 2019

    positive review  Met vrienden een paar dagen naar Napels. De fietstour met Ontdek Napels was erg leuk. Iris bracht ons naar de mooie plekjes van Napels en wist veel en interessant te vertellen over de stad. Ontdek Napels is zeker een aanrader als je van plan bent een paar dagen naar Napels te gaan. Bedankt Iris! Ciao!

    Jenny van Dijk Avatar Jenny van Dijk
    11 November 2019

    positive review  Vandaag fietstour gedaan met Joel. Was super. Je komt op plekken waar je anders nooit zou komen. Omdat hij er ook woont en veel mensen kent leer je de stad ook op een andere manier kennen. Doen dus!

    Robert Dunning Avatar Robert Dunning
    10 November 2019

    positive review  We waren met 7 vriendinnen in Napels. Bij OntdekNapels de streetfood tour en de fietstocht gedaan. In 1 woord geweldig. Iris heeft ons, door haar enthousiaste verhalen, ook verliefd laten worden op Napels. Absoluut een aanrader dit bedrijf van Joël en Iris

    Carla Bonsen Avatar Carla Bonsen
    8 November 2019

    positive review  Wij hebben vandaag een geweldige privé stadstour gedaan met Joël. Wat zijn we blij dat we dit op onze 2e dag van de citytrip hebben geboekt! Veel gezien en gehoord wat we anders niet ontdekt hadden. Veel suggesties en inspiratie voor de komende dagen van ons verblijf in Napels. Zijn wij erg blij mee! Wij kunnen het iedereen aanraden! Top excursie door 2 hele enthousiaste mensen met liefde voor deze stad! Sylvia en Angela

    Angela Bleijendaal Avatar Angela Bleijendaal
    7 November 2019

    positive review  Wij hebben de Maradona tour met Joël gedaan. Erg leuk en informatief! Je komt op hele bijzondere plekken, waar je zelf niet snel zou komen. En het is daarna volledig helder waarom voetbal bij de Napolitaan in het bloed zit. Én... heel leuk om met kinderen te doen!

    Eveline Papa Avatar Eveline Papa
    26 October 2019

    positive review  Weer terug in het frisse en natte NL kijken we we terug op prima dagen in Napels. Sfeer, lawaai, schoonheid. De tour met Iris door de Spaanse wijk was top. Wasgoed, streetart, vriendelijkheid, geuren & kleuren. Molto Bene!

    Rob Stam Avatar Rob Stam
    22 October 2019

    positive review  We hebben een super leuke fietstocht gehad van Joël door het bijzondere authentieke Napels! Hij heeft ons laten zien hoe je naar het mooie Napels kunt kijken. Erg bijzondere plekjes gezien. En hij heeft goede tips voor je trip. Bedankt Noël voor deze ervaring en het compleet maken van onze weekendtrip!

    Maartje Huitema-Roeleveld Avatar Maartje Huitema-Roeleveld
    22 October 2019

    positive review  Super fietstocht door Napels gehad! Genoten van de prachtige straatjes, complimenten voor Joël!

    Carla Kuipers Avatar Carla Kuipers
    19 October 2019

    positive review  De vele gezichten van de stad waren verrassend. Met de uitleg van Iris is dit een top stad voor een weekendje weg.

    Lonneke Adolfs Avatar Lonneke Adolfs
    13 October 2019

    positive review  Met de gidsen Iris en Joël een stadswandeling gemaakt door de binnenstad van Napels, in combinatie met streetfood. Op hun website stond voor elke leeftijd dus wij boeken.. wij zijn 19 mannen (waren er nu maar 12, en ja de andere 7 leven nog), die al jaren (1993) met elkaar een weekend weg gaan, en inmiddels oudere jongeren zijn geworden. We hebben van alles gedaan de laatste 26 jaar. Van sportief tot culinair tot cultureel tot kroeg en nog veel meer. Dit was een leuke nog nooit gedane activiteit. Iris en Joël passen zich makkelijk aan aan welke groep dan ook. En geloof me dat moet wel in onze groep. Het zijn Leuke gezellige mensen met een goed verhaal en een interessante wandeling. Aanrader......

    Erik Bakker Avatar Erik Bakker
    10 October 2019

    positive review  Super toffe tour gehad op de fiets door Napels!!! Iris je bent een geweldige gids!

    Petra Benink Waanders Avatar Petra Benink Waanders
    10 October 2019

    positive review  De fietstour met Iris was geweldig wat een enthousiasme en wat een geweldig mooie stad. In een paar uurtjes krijg je zo een echt beeld hiervan.

    Anoek Holterman Avatar Anoek Holterman
    7 October 2019

    positive review  Dankzij Iris een geweldige fietstour gemaakt door deze prachtige stad! Absoluut een aanrader om via Ontdek Napels een fietstour te boeken! Heel veel succes in Napels met jullie bedrijf! Wij zijn onder de indruk van deze stad!

    Jeanet de Groot-Colly Avatar Jeanet de Groot-Colly
    7 October 2019

    positive review  Deze week heel gezellig en gemoedelijk met Iris van Ontdek Napels de Dolci tour gedaan in Napels. Ze nam ons mee langs de 'must see' verborgen plaatsjes en tegelijkertijd liet ze ons proeven van de niet te missen, verleidelijke plaatselijke lekkernijen...geweldige ervaring!

    Mark Van Den Broek Avatar Mark Van Den Broek
    4 October 2019

    positive review  Vorige week met Iris en een groep op.de fiets gestapt. Vond ik wel een dingetje, kijkend naar de hectiek van het verkeer. Maar Iris pakt je op, neemt je mee en binnen de kortste keren weet je niet beter. gave tocht, veel gezien, veel gehoord en lekker geproefd. was echt heel leuk om te doen.

    Andre Severs Avatar Andre Severs
    2 October 2019

    positive review  Leuke tour gehad met Joël door Napels! Van alles gezien, erg interessant. Ook de lokale lekkernijen geproefd?☕️ Dit is een leuke manier om de stad met een Nederlands sprekende local te ontdekken. Absoluut een aanrader! ?☀️

    Kim Beisser-Olde Meule Avatar Kim Beisser-Olde Meule
    2 October 2019

    positive review  Wij zijn ons weekend Napels gestart met een leuke en leerzame pizzaworkshop, geregeld door Joël en Iris.. De volgende dag samen met Joël 4 uur lang op de fiets door de stad. Geen standaard gids tour, maar een persoonlijke en leuke rit waarin we een aantal highlights gezien hebben en vooral veel gehoord hebben over het leven in de stad Napels! Thanks Joël en Iris

    Alberto Pankl Avatar Alberto Pankl
    30 September 2019

    positive review  We hebben een fietstour gedaan met Joël als gids, hij heeft ons in een aantal uren een goed beeld gegeven van de stad. Echte aanrader

    Marion Wopereis Avatar Marion Wopereis
    30 September 2019

    positive review  Super leuke rondleiding!! Dank Joël!

    Mariette Van 't Hoff Avatar Mariette Van 't Hoff
    28 September 2019