Ontdek andere steden

Napels is natuurlijk de mooiste stad van de wereld volgens ons, maar naast Napels zijn er heel veel andere mooie steden te ontdekken in Europa. En in die steden vind je ook locals die gepassioneerd zijn over hun favoriete stad, en bovendien jouw taal spreken! Lees snel verder om ook deze Nederlandse (en Belgische) locals te leren kennen en ontdek andere steden.

Nederlandse gids in Berlijn

Berlijn

Wil jij Berlijn ontdekken met een Nederlandstalige local? Check dan de website van Emma, zij biedt verschillende tours en activiteiten aan in Berlijn met haar bedrijf Wat te doen in Berlijn.

Ga naar de website van Wat te doen in Berlijn.

Little Dolce B&B Lecce

Lecce

Ben je op zoek naar een fantastische bed & breakfast in Lecce, Puglia? Neem dan een kijkje bij Little Dolce! Deze parel bestaat uit vier hele sfeervolle kamers. De eigenaresse, Joëlle, verloor in 2013 haar hart aan Lecce en woont hier sindsdien met haar Italiaanse vriend Riccardo.

Ga naar de website van Little Dolce bed and breakfast.

Belgische gids in Porto

Porto

De Portugese Barbara groeide deels op in Gent. Na veel plezierige jaren in België kreeg ze heimwee naar thuis, heimwee naar Portugal. Ze begon Gids in Porto en laat Nederlandse en Belgische toeristen het niet toeristische Porto en Zuid-Portugal zien. Ze spreekt beide talen vloeiend en is een echte levensgenieter.

Wil jij op stap met Barbara? Check dan snel de website van Gids in Porto.

fietstour napels

Fietstours

De Nederlandse Jordi biedt met zijn bedrijf in Malaga verschillende fietstours aan in Spanje en Italië.

Voor de fietstours in Italië: Fietstour Rome of Fietstour Milaan
Voor de fietstours in Spanje: Fietstour Malaga of Fietstour Valencia

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.