Kick Start Tour

Napels tips van een Nederlandstalige local!

Haal het beste uit je weekendje weg of vakantie in Napels. Met deze kick start tour krijg je de beste Napels tips van ons: Nederlandse locals in Napels. Onder andere: waar je de beste pizza’s & pasta’s eet, welke activiteiten er te doen zijn in Napels, het openbaar vervoer en nog veel meer! Uiteraard is er alle ruimte om al je vragen te stellen. Zo gaan jij en je reisgenoten vol inspiratie & handige tips de rest van jullie bezoek aan Napels tegemoet. Een betere start van de stedentrip of vakantie is er niet. En dit werkt toch vele malen beter dan het kopen van een reisgids waar je alle informatie in moet opzoeken? Wij vertellen het je meteen en sturen je de goede kant op.

Nederlandstalige rondleiding Napels

Vanmorgen een superleuke “Kick Start toer” gekregen van Iris, met fantastische tips … spreken zeker nog eens voor een volgende keer af

Pol augustus 2019

Liever geen Kick Start Tour maar gelijk meer diepgang? Bekijk dan de Volkswijk Sanità Tour & Street Art Tour in Napels eens. Nederlandstalige tours vol cultuur, prachtige verhalen en meer.

Over de Kick Start Tour

Taal: Nederlands
Duur: 60 minuten
Prijs: €15 euro p.p.
Start: elke dag om 11:00 uur en 16:00 uur
Minimum aantal deelnemers: 2

Aanvragen

Deze tour is momenteel niet beschikbaar. Ben je op zoek naar een leuke wandeltour door Napels?
Hier vind je een Volledig overzicht van al onze tours.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.