Exclusieve kookworkshop in Napels

Wil je echt Napolitaans leren koken? Dat kan met deze exclusieve kookworkshop in een prachtige villa in Napels!
Tijdens onze kookworkshop kook je in de tuin van een villa, in een fantastische keuken naast een zwembad. Bovendien heb je prachtig uitzicht op de Vesuvius.

keuken in tuin van een villa voor kookworkshop in napels
De villa met keuken in de tuin

Deze culinaire ervaring vindt plaats in de wijk Capodimonte, vlakbij Palazzo Reale di Capodimonte en het Capodimonte bos. Je kunt zelf gemakkelijk per taxi naar het adres (5-10 minuten vanuit hartje stad), maar wij kunnen ook een transfer voor je regelen. Tip: vertrek eerder om een wandeling te maken door het mooie park en bos van Capodimonte.

Over de exclusieve kookworkshop

Onze kookworkshop wordt gegeven door chefkok Martina. Tijdens de workshop leer je eerst hoe je zelf verse pasta maakt, daarna bereiden jullie de antipasti (het voorgerecht) voor. En vervolgens maken jullie een traditioneel Napolitaans hoofdgerecht met de zelfgemaakte pasta. Tijdens de workshop zal Martina je alles in het Engels uitleggen en je helpen. Je leert meer over de Napolitaanse keuken en cultuur. Na het kokkerellen dineren jullie heerlijk samen in de tuin van de villa. Een avond vol gezelligheid en lekker eten!

de tuin van de villa

Over de chefkok

De chefkok voor de avond is Martina. Martina studeerde af aan ‘Coqius‘, één van de beste koksscholen ter wereld. Ze werd opgeleid door Michelin sterren chefs en weet dus waar ze het over heeft. Ze koos ervoor haar kennis te delen door het geven van kookworkshops.

chefkok martina tijdens kookworkshop in napels
De chefkok, Martina

Kook je liever niet, maar wil je wel van alles proeven tijdens je verblijf in Napels? Bekijk dan de Street Food Tour of de Dolci Tour.

Over de kookworkshop in Napels

Taal: Engels
Prijs: €50,- per persoon (inclusief zelfgemaakte pasta, antipasti, primo piatto en een glas wijn)
Start: dagelijks om 18:00 uur
Minimum aantal deelnemers: 2
Transfer: €2,50 toeslag per persoon

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de workshop nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.