Excursie Pompeii, Vesuvius & wijnproeverij

Vlakbij Napels vind je de bekendste vulkaan ter wereld: de Vesuvius. De vulkaan die de Romeinse stad Pompeii verwoeste met haar uitbarsting in 79 n. Chr. Deze twee bijzondere plekken kunnen niet ontbreken bij een bezoek aan Napels. Met onze privé excursie bezoek je Pompeii en Vesuvius in een dag. En ook maak je in het gebied kennis met de typische lokale wijnen tijdens een wijnproeverij.

wijnproeverij Vesuvius

Over de Pompeii, Vesuvius & wijnproeverij excursie

De excursie start bij jouw accommodatie. Hier wordt je opgehaald door je Engelstalige privéchauffeur in een comfortabele Mercedes auto of minibus. Vervolgens vertrekken jullie richting de Vesuvius om een korte wandeling naar de krater te maken. De lunch vindt ook plaats op de Vesuvius, maar een stuk lager op de flanken. Hier is de wijnproeverij met lunch, waar je kennis maakt met de wijnen die op de Vesuvius gemaakt worden. Na de lunch rijden jullie naar Pompeii om de overblijfselen van deze bijzondere Romeinse stad te bezichtigen. Wil je de volgorde of de invulling van de tijd anders? Dat kan, jij bepaalt hoe jouw dag eruit ziet. Je privé chauffeur kent het gebied goed en kan al je vragen beantwoorden.

Dit is een privé excursie, je zit dus niet in een samengestelde groep en reist veilig onder begeleiding van een privé chauffeur.

Taal: Engels
Duur: 8 uur
Prijs: € 299,- (2-3 personen), €419 (4-7 personen), meer dan 7 personen prijs op aanvraag.
Start: flexibel
Exclusief: entree tickets (€16 p.p. Pompeii, €12 p.p. Vesuvio) en €32 p.p. (wijnproeverij met lunch)
Let op: tickets moeten van tevoren online gekocht worden, hier zijn wij niet verantwoordelijk voor.

Aanvragen

Het is geen probleem als je de exacte datum voor de activiteit nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.