Digitale Tours door Napels

Ga live vanuit je huiskamer mee door Napels!

Mis je dat heerlijke vakantiegevoel nu er niet gereisd mag worden? Reis dan live via Instagram een uurtje af naar Napels met onze digitale tours!

Waan je in de straten van Napels en ontdek de bijzondere plekken en de levendigheid van de stad, terwijl je lekker op de bank zit. Met onze camera in de hand nemen wij je live mee op pad door onze mooie stad. Ondertussen vertellen we je de verhalen die je anders in het echt zou horen hier in Napels. Je kunt ons zelfs vragen stellen via de live chat!

Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast een korte preview:

Het is echt genieten om samen met Iris & Joël door het fantastische Napels te ‘lopen’!! De geluiden van de scooters, de smalle straatjes, de verhalen en beelden bij de Street Art, de Napolitanen die je ziet en dan nog de flarden Italiaanse taal die je opvangt maakten mij helemaal blij! Echt een aanrader voor een heerlijk vakantiegevoel, vanuit huis!!

Sylvia (9 mei 2020)

Hoe werkt een digitale tour door Napels?

  1. Instagram account – Je hebt een Instagram account nodig voor de digitale tour. Als je geen Instagram account hebt kun je die gemakkelijk hier aanmaken, of je kijkt vanaf de telefoon van iemand die al op Instagram zit.
  2. Aanmelden – Meld je aan voor de digitale tour via het contactformulier hieronder.
  3. Betaling – Na je aanmelding krijg je per mail een betaallink (voor Ideal, Bancontact, bankoverschrijving of credit card)
  4. Instructies en toegang live account – Na betaling krijg je instructies per mail voor de toegang tot ons exclusieve live account: instagram.com/ontdeknapelslive.
  5. Tour deelname – Zorg dat je klaar zit op de dag en tijd van jouw gekozen digitale tour. Zo mis je niks!
  6. Tour gemist? – Heb je je geboekte digitale tour gemist? Geen zorgen, je kunt de digitale tour tot het einde van de dag via live video terugkijken. 

Wat kost een digitale tour?

Een digitale tour van ongeveer 1 uur kost slechts €4,99 per persoon (let op: als je met 2 personen kijkt zijn de totale kosten dus €9,98 en niet €4,99). Je betaald de tour eenvoudig via Ideal, Bancontact, bankoverschrijving of credit card.

rione sanita plein in napels met muurschildering tijdens digitale tour

Welke digitale tours door Napels zijn er?

Op dit moment kun je kiezen uit de volgende tours:

Wanneer zijn de digitale tours?

De reguliere digitale tours zijn afgelopen. Wil je toch nog digitaal afreizen naar Napels? Bijvoorbeeld met vrienden/vriendinnen, collega’s of familie? Vraag ons hieronder naar de mogelijkheden!

Vraag nu jouw Digitale Tour aan!

Bijvoorbeeld: @ontdeknapels of @jandewit

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.