Download onze digitale speurtocht door Napels

Wat is er nu leuker dan ronddwalen door de steegjes van Napels? Wij kunnen niets beters bedenken, maar natuurlijk wil je tijdens je verblijf in de stad ook meer leren van de stad. En natuurlijk kun je dat perfect doen tijdens één van onze tours, maar wij zijn niet altijd beschikbaar. Voor die momenten bedachten we iets leuks: een digitale speurtocht door het historisch centrum van Napels! CityChallenge is een app waarmee je op een speelse manier een stad leert kennen. Dit kon al in allerlei steden in Nederland, maar nu dus ook in ons geliefde Napels door het spel dat wij met hen maakten (ook voor kinderen geschikt!)

Ontdek het historisch centrum van Napels

Zodra je het spel gekocht hebt begint je ontdekkingstocht. We nemen je mee door het historisch centrum van Napels, dat vol verrassingen zit. Het is een perfecte manier om direct leuke dingen over de stad te weten te komen, Je maakt kennis met verschillende personages uit de lange geschiedenis van Napels. Welke dat zijn kunnen we natuurlijk niet verklappen, want je moet hun namen soms zelf bij elkaar puzzelen of vinden. Dat geldt ook voor de locaties. Met aanwijzingen, foto’s en instructies in het spel vind je elke keer de volgende stop. En verdien je natuurlijk punten!Het spel is ook geschikt om met kinderen te spelen. Vooral omdat er regelmatig gezocht moet worden naar objecten of plekken in de stad op basis van een foto.

En het blijft niet bij alleen opdrachten en vragen. Met de speciale virtual reality en augmented reality functies nemen we je soms mee in plekken die dicht zijn, of komen dingen die je stil ziet staan opeens tot leven! We veranderen het oude centrum van Napels in een speelveld voor jou.

Het spel is helaas niet meer verkrijgbaar


Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.