speurtocht_napels

Download onze digitale speurtocht door Napels

Wat is er nu leuker dan ronddwalen door de steegjes van Napels? Wij kunnen niets beters bedenken, maar natuurlijk wil je tijdens je verblijf in de stad ook meer leren van de stad. En natuurlijk kun je dat perfect doen tijdens één van onze tours, maar wij zijn niet altijd beschikbaar. Voor die momenten bedachten we iets leuks: een digitale speurtocht door het historisch centrum van Napels! CityChallenge is een app waarmee je op een speelse manier een stad leert kennen. Dit kon al in allerlei steden in Nederland, maar nu dus ook in ons geliefde Napels door het spel dat wij met hen maakten.

Ontdek het historisch centrum van Napels

Zodra je de app gedownload hebt en ons spel gekozen hebt begint je ontdekkingstocht. We nemen je mee door het historisch centrum van Napels, dat vol verrassingen zit. Het is een perfecte manier om direct leuke dingen over de stad te weten te komen, Je maakt kennis met verschillende personages uit de lange geschiedenis van Napels. Welke dat zijn kunnen we natuurlijk niet verklappen, want je moet hun namen soms zelf bij elkaar puzzelen of vinden. Dat geldt ook voor de locaties. Met aanwijzingen, foto’s en instructies in het spel vind je elke keer de volgende stop. En verdien je natuurlijk punten!

De stad verandert in jouw speelveld

En het blijft niet bij alleen opdrachten en vragen. Met de speciale virtual reality en augmented reality functies nemen we je soms mee in plekken die dicht zijn, of komen dingen die je stil ziet staan opeens tot leven! We veranderen het oude centrum van Napels in een speelveld voor jou.

Hoe speel je het spel?

Het spel download je eenvoudig via de app store op je telefoon. Dit kan al in Nederland of België, maar je kunt het pas hier spelen natuurlijk. We raden je trouwens aan het spel overdag te spelen, omdat het op sommige plekken belangrijk is dat er voldoende licht is (en je plekken makkelijker vindt). Het spel is ook geschikt om met kinderen te spelen, vooral omdat er regelmatig gezocht moet worden naar objecten of plekken in de stad op basis van een foto.

Download het spel door op deze link te klikken (vanaf je mobiel). Of scan de QR-code hieronder met je telefoon. Veel plezier!

digitale speurtocht door Napels

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.